Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizirani sustav upravljanja resursima

Automatizirani sustav upravljanja resursima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizirani sustav upravljanja resursima
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani sustav upravljanja resursima jedno je od najvažnijih područja tvrtke, koje osigurava učinkovitost i kvalitetu zadataka, jamči uspješnu i dugoročnu budućnost. Pravilna raspodjela resursa za organizaciju nije lak zadatak, koristiti ih racionalno i s jasnom potrebom, inače će biti jednostavno rasipanje. U obavljanju proizvodnih aktivnosti potrebno je razmišljati konstruktivno, jasno graditi akcijski plan, analizirati rokove i kvalitetu izvršenja pojedinih zadataka, stalno pratiti kvantitativne pokazatelje proizvoda te dostupnost ili nedostatak sirovina za proizvodnju. , zamjena ili kompetentna raspodjela financijskog kapitala na vrijeme. Ako se glavne točke propuste, tada pri upravljanju proizvodnjom tvrtka može pretrpjeti znatne gubitke, koji nitko ne treba. Za ispravno usklađivanje ciljeva u poduzeću potreban je automatizirani sustav koji je sposoban obavljati sve zadatke, opremiti zaposlenike potrebnim alatima, osigurati planirane rasporede, održavati upravljanje dokumentima, osigurati kontrolu i računovodstvo u svim područjima, primijeniti minimalno ljudski resursi, pružanje automatiziranih informacija, troškova i analiza. Napredak ne stoji na mjestu i pronalaženje automatiziranog programa nije teško, ali odabir pravog za vaše poslovanje nije lak zadatak. Dopustite mi da vam pomognem u ovom pitanju i predstavim vam automatizirani program Universal Accounting System, koji je specijaliziran za upravljanje resursima i uredski rad. Univerzalni program je niske cijene, nema analoga i ima pretplatu, dostupan je svima, kako za stjecanje tako i za razvoj. Neograničene mogućnosti i jednostavnost, udobnost i višezadaćnost omogućuju da budemo najbolji automatizirani sustav na tržištu. Ako ste u nedoumici, postoji demo verzija dostupna u besplatnom načinu rada, neće je biti teško preuzeti i instalirati. Ako imate bilo kakvih pitanja, naši stručnjaci će vam pomoći, a tu je i elektronički pomoćnik koji je dostupan 24 sata dnevno.

Planiranom politikom lakše je upravljati prilikama, jasno ih razumijevajući i razgraničavajući po kategorijama i prioritetima, čime se optimizira radno vrijeme i postižu bolji rezultati. Računovodstvo i upravljanje materijalnim sredstvima, po mogućnosti kontinuirano, prateći dinamiku promjena, rasta i pada pokazatelja. Moguće je izvršiti inventuru u bilo kojem trenutku korištenjem visokotehnološke skladišne opreme koja se integrira s automatiziranim sustavima, dobivajući točne podatke i pokazatelje. Ako se utvrde nedostaci, provodi se analiza. U slučaju nedovoljne količine proizvoda ili sirovina, automatizirani sustav će samostalno analizirati radne pozicije i izvršiti nadopunu. Prijave se mogu prihvaćati i obrađivati automatski, distribuirati među odjelima, uzimajući u obzir pogodnost održavanja jedinstvene baze podataka, za sve odjele i skladišta koji međusobno komuniciraju na daljinu, putem lokalne mreže ili interneta. Višekorisnički način rada, u automatiziranim sustavima, vrlo je relevantna tema, s obzirom na mogućnost rada samo jednom u proizvodnji, preciznog obavljanja aktivnosti, pružanja točnih materijala i pravovremenog dobivanja potrebnih informacija ili dokumenata, pristupa jedinstvenoj bazi podataka. Pristup svakom zaposleniku je ograničen, uzimajući u obzir radne obveze. Svatko dobiva osobnu prijavu i lozinku, samo upravitelj ima sva prava.

Osim resursa, automatizirani program upravlja dokumentima, kontrolira rad zaposlenika, ispravlja točna odrađena vremena i vrši isplate po njima, ispravlja podatke o ugovornim stranama, šalje razne podatke koristeći često korištene komunikacijske alate, generira raznu dokumentaciju i izvješća, integrira pridružite se sustavu 1C, također prateći financijske transakcije. Prihvaćanje plaćanja vrši se u bilo kojem obliku, gotovinsko i bezgotovinsko, u bilo kojoj odgovarajućoj stranoj valuti, u skladu s uvjetima isporuke. Postavke konfiguracije postavlja i prilagođava svaki korisnik samostalno za udoban i produktivan rad, uzimajući u obzir korištenje različitih stranih jezika, tablica, modula, razvoj dizajna i korištenje potrebnih predložaka za radnu površinu.

Moguće je daljinski kontrolirati aktivnosti unutar tvrtke putem mobilnih uređaja, aplikacija i video kamera koje su integrirane putem interneta. Za sva pitanja obratite se našim stručnjacima, oni će vam pomoći s raznim problemima, kao i s instaliranjem automatiziranog i licenciranog uslužnog programa.