Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Korporativni ERP sustavi

Korporativni ERP sustavi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Korporativni ERP sustavi
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Enterprise ERP sustavi pomoći će u konsolidaciji odjela i skladišta tvrtke, pružajući jednokratnu upotrebu, računovodstvo i kontrolu u svim fazama proizvodnje, kao i minimiziranje troškova višestrukih operacija. Korporativni ERP sustavi omogućuju automatizaciju svih područja djelovanja, osiguravajući kontrolu i analizu, obavljanje poslova u jedinstvenoj korporativnoj ERP bazi podataka, evidentiranje aktivnosti zaposlenika, izvođača, pripremu rasporeda rada i izgradnju planiranih događaja. Podaci se u korporativni ERP sustav unose samo jednom, nakon čega se automatski obrađuju svi obračunski procesi, s kvantitativnim i financijskim vrijednostima za obračun svih proizvoda, usluga, sirovina, čime se osigurava točnost i vremenska optimizacija rada. Nakon zaprimanja zahtjeva provodi se planiranje prijevoza tereta, raspoloživosti sirovina, uz uspostavu bilanci. Inventura se provodi brzo i učinkovito, uz korištenje suvremene visokotehnološke opreme koja smanjuje utrošak vremena i resursa. Osim toga, pri implementaciji korporativnog softvera osigurava se automatizacija provedbe definiranih ciljeva, generiranje dokumentacije, s potpunom evidencijom ugovornih strana, proizvoda, financijskih kretanja, zaliha i zaposlenika. Brzo možete dobiti sažetke i statistička očitanja željenih informacija, samo unesite ključnu frazu u kontekstualnu tražilicu i za samo nekoliko minuta postat ćete vlasnik potrebnih informacija. Dakle, kao što razumijete, proces traženja korporativnog ERP sustava otežan je teškim izborom, budući da je asortiman toliko opsežan da će biti prilično teško odabrati vrijedan program i trebat će puno vremena, s obzirom analiza svakog korporativnog sustava, dijagnostika i testovi kroz demo verziju. S ponosom vam predstavljamo automatizirani ERP sustav za korporativno upravljanje Universal Accounting System, koji nema analoga, jer je naš program prikladan za implementaciju u bilo kojem području djelatnosti, čak i uz minimalne naknade, zbog niske cijene korporativnog sustav i potpuni izostanak mjesečnih plaćanja.

Korporativni ERP sustav omogućuje jedinstveni višekorisnički način rada za sve zaposlenike koji dijele različite dokumente i informacije iz zajedničke baze podataka prijavom s osobnom prijavom i lozinkom, čime se omogućuje personalizacija. Moguće je kontrolirati kvalitetu, način i rokove transporta, od početka zaprimanja i obrade narudžbe, do konačnog rezultata, prijenosa proizvoda do kupca. Osim toga, u slučaju nepoštivanja plaćanja, koje se vrši prema ugovoru o nabavi, u gotovini i gotovini, naplaćuje se kazna koju definira dobavljač, a korporativni ERP sustav je automatski obračunava. Dakle, nećete izgubiti dugove prema drugim ugovornim stranama i neće doći do stagnacije proizvodnje. Distribucija informacija ili dokumentacije drugim ugovornim stranama provodi se svim učinkovitim korporativnim sredstvima SMS-a, MMS-a, e-pošte, Vibera, pokrivajući sve korisnike, ne zaboravljajući nikoga, trošeći minimalno vremena.

Korporativnim upravljanjem ERP sustava, voditelj može pratiti profitabilnost proizvoda, kvalitetu i rokove isporuke, profitabilnost, analizu prodaje, isključujući krivotvorenje podataka, budući da su informacije dane iz izvornog izvora. Mogu se koristiti različiti formati dokumenata. Sve proizvodne procese i rad podređenih možete pratiti izravno u korporativnom ERP sustavu, postavljajući točne pokazatelje radnog vremena zaposlenika, obračunavajući i isplaćujući plaće. Program implementira sve potrebne module za automatski rad i upravljanje, kontrolu i računovodstvo, a također, ne zaboravite integraciju s visokotehnološkim skladišnim uređajima koji pojednostavljuju i aktiviraju sve potrebne procese, kako u skladištu tako iu korporativnim odjelima. Delegiranje prava korištenja omogućuje pouzdanu zaštitu podataka pohranjenih na poslužitelju. Unosom ciljeva i zadataka u planer možete biti sigurni u kvalitetu i pravovremenost zadataka.

Moguće je daljinski kontrolirati i upravljati korporativnim ERP sustavom putem mobilnih uređaja i kamera integriranih u lokalnu mrežu ili putem interneta, pružajući točne i pouzdane informacije izdane u stvarnom vremenu. analizirati korporativni ERP sustav i besplatno ga testirati, po mogućnosti koristeći demo verziju, koju možete instalirati na našoj web stranici. Za dodatna pitanja obratite se našim stručnjacima, oni će vas konzultirati i pružiti tehničku podršku. Cijenimo svakog kupca i veselimo se dugoročnim odnosima.

Jedan od najboljih korporativnih ERP sustava je USU koji omogućuje automatizaciju i optimizaciju radnih resursa, obavljanje zadataka na najvišoj razini, postizanje željenih rezultata u kratkom vremenskom roku.

Korporativna ERP baza podataka, dostupna svim odjelima i skladištima, omogućuje praktičnije upravljanje, računovodstvo i kontrolu svih procesa odjednom, bez potrebe za višestrukim unosom podataka.

Transakcije poravnanja provode se automatski, uzimajući u obzir korištenje korporativnih ili osobno sastavljenih cjenika.

Korporativni ERP sustav svojevrsni je izvor informacija koji svim korisnicima pruža jedinstvenu ulaznu točku.

Delegirane ovlasti s individualnom prijavom i lozinkom omogućuju korisnicima rad s određenim vrstama dokumenata iz korporativnog ERP sustava.

Kontrolirati ERP sustav, po mogućnosti kontinuirano i vođenje evidencije o cijelom tehnološkom lancu.

Kontrolirajte aktivnosti zaposlenika te lokaciju, kvalitetu i sigurnost tereta tijekom prijevoza, po mogućnosti s udaljenosti, koristeći karte.

ERP informacije se sustavno ažuriraju, pružajući korisnicima samo pouzdane informacije.

Formiranje dokumentacije i izvješća, praćenje, statistika, računovodstvo, izvješća, porez i računovodstvo, odvija se automatski.

Uvođenje nekoliko visokotehnoloških uređaja u rad smanjuje gubitak vremena, pružajući stvarne pokazatelje količine i lokacije proizvoda.

Popis zaliha kroz korporativni ERP sustav provodi se brzo i učinkovito, uz točna očitanja, uz kontrolu trajanja skladištenja i kvalitete okoliša.

Korištenje dokumenata, proračunskih tablica i dnevnika, dostupnih u bilo kojem formatu.

Distribucija informacija ili dokumenata vrši se putem SMS, MMS, mail poruka.

Integrirani elektronički pomoćnik pobrinut će se za potrebe korisnika i riješiti sve upite.

Omogućeno je brzo pretraživanje informacija u roku od nekoliko minuta.

Program ima integrirani korporativni račun zaposlenika, fiksiranje pojedinosti o odrađenim satima, korištenje očitanja i izračun plaća.

Softver omogućuje rad s bilo kojom vrstom plaćanja i stranom valutom.

Analizom statističkih očitanja moguće je identificirati pozicije u potražnji, povećavajući produktivnost i profitabilnost.

Mogućnosti korporativnog ERP sustava su beskrajne.

Niska cijena korporativnog ERP sustava značajno se razlikuje od sličnih prijedloga, što uopće ne odgovara kvaliteti, jer je na najvišoj razini.

Uvoz i izvoz materijala obavit ćemo učinkovito i kvalitetno, jamčeći rad s točnim podacima.

Delegiranje prava korištenja zaposlenika s određenim dokumentima.

Nadzorne kamere prenose stvarne informacije preko lokalne mreže.

Korištenje daljinske veze s korporativnim ERP sustavom, eventualno korištenjem mobilnih alata.

Udaljeni poslužitelj ima neograničen potencijal, prima dokumente neograničenih količina.

Automatiziranje unosa podataka neophodna je opcija koja zaposlenicima omogućuje učinkovitost i točnost.

Zajedničko sučelje korporativnog ERP sustava omogućuje vam rad u ugodnom okruženju, intuitivno konfigurirajući parametre za svakog korisnika.

Probna verzija korporativnog ERP sustava bit će potpuno besplatna i omogućit će vam da isprobate sve module, tablice, svladate mogućnosti i analizirate učinkovitost.

Računovodstvo i analiza se rade na kvantitativnim i kvalitativnim pokazateljima proizvoda, što je jamstvo za proizvodne aktivnosti.

Dizajn ruta i radnog vremena vrši se automatski, uzimajući u obzir dostupnost isplativijih ponuda, uz minimalne financijske troškove.

U korporativnom ERP sustavu može se koristiti nekoliko stranih jezika, nekoliko u isto vrijeme.