Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Korporativni informacijski sustavi ERP

Korporativni informacijski sustavi ERP • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Korporativni informacijski sustavi ERP
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Glavni parametri uspjeha u poslovanju uključuju profesionalnost menadžmenta, sposobnost stvaranja učinkovitog timskog rada, uspostavljanje kompetentnog pristupa provedbi poslovnih procesa, ekonomski, administrativni dio, au tome mogu pomoći korporativni ERP informacijski sustavi. Suvremenost ne trpi usporavanja, tržišni odnosi počeli su zahtijevati operativnu analizu i pravovremenu reakciju na njihova kolebanja, što nije moguće bez upotrebe posebnih alata. Informacijski sektor nudi nekoliko sustava za automatizaciju, uključujući korporativnu ERP klasu. Elektroničke tehnologije postaju neizostavni alati na putu do postizanja ciljeva zacrtanih korporativnom strategijom, stvarajući uvjete za stabilan razvoj organizacija. ERP format osmišljen je kako bi svim sudionicima u poslovnim procesima pružio ažurne informacije i trenutnu obradu tokova informacija za pomoć u donošenju racionalnih odluka. O brzini dobivanja informacija ovisi kvaliteta izvedenih radova te planiranje materijala, vremena, rada i financijskih sredstava. Putem kompjuteriziranih sustava bit će moguće postići mnogo više ciljeva koje je postavila uprava, budući da oni ne samo da distribuiraju primljene podatke, već i pomažu u analizi, generiranju izvješća i izradi brojnih izračuna, jamčeći točnost rezultata. Dobro odabrana korporativna platforma automatizirat će cjelokupnu informacijsku strukturu tvrtke. Organizacije koje i dalje radije vode ručnu ili odvojenu evidenciju koristeći različite aplikacije značajno gube u odnosu na one koje idu u korak s vremenom i razumiju perspektivu implementacije sustava u ERP formatu. Sa stajališta atraktivnosti ulaganja, izbor će pasti na poduzeća s funkcionalnom konfiguracijom softvera, jer to stvara više povjerenja. Tako će cjeloviti korporativni program postati pomoćno sredstvo u obavljanju svih vrsta aktivnosti tvrtke, uključujući poslovne procese u upravljačkom odlučivanju.

Instalacija softverske konfiguracije bit će korak prema reformi upravljačke strukture, a to zahtijeva samo vremenski testiran i visokokvalitetan softver. Univerzalni računovodstveni sustav mogao bi postati rješenje jer ima niz jedinstvenih prednosti koje se ne nalaze u sličnim programima. Tako će svaki klijent moći za sebe odabrati optimalni skup opcija potrebnih za automatizaciju određene organizacije, ništa više. Fleksibilnost sučelja omogućuje vam, kao dizajneru, da mijenjate module, nadopunjujete ih po potrebi, čak i nakon mnogo godina rada. Druga razlika USU aplikacije je lakoća razvoja od strane zaposlenika s različitim iskustvima i znanjima u području automatiziranih programa. Programeri su pokušali svima razjasniti svrhu opcija, a njihova struktura nije uzrokovala poteškoće u svakodnevnom radu. Elektronička platforma dovest će do jedinstvenog reda poslovnih procesa, planiranja i proračuna, kontrole osoblja. Stjecanje licenci za korporativni softver pomoći će u promjeni internih procedura tvrtke i olakšati rad tima, prebacujući većinu rutinskih operacija u automatizirani način rada. Informacijski prostor tvrtke doživjet će značajne promjene u smislu optimizacije, što će omogućiti primanje podataka gotovo odmah po primitku, odnosno od trenutka primitka narudžbe za izradu serije robe do početka proizvodnje. , razdoblje će se skratiti. Promijenit će se i radna mjesta korisnika u organizacijskom i funkcionalnom sadržaju, pristup informacijama ograničit će se granicama poslova. Ulaz u program također je ograničen na login i password, koji se daju samo zaposlenicima koji će svoje obveze obavljati putem softverskih algoritama.

Suvremeni ERP poslovni informacijski sustav ima za cilj izgraditi jedinstveni prostor za sve sudionike, uspostavljajući upravljanje različitim resursima vezanim uz izradu, implementaciju i računovodstvo aplikacija. Platforme koje podržavaju ERP tehnologije sposobne su kreirati kompletne funkcionalnosti za kontrolu administrativnih i operativnih aktivnosti, uključujući formiranje jedinstvenog lanca za financijsko računovodstvo, marketing i proizvodne procese. Preliminarni izračun potrebnih resursa pomoći će u izbjegavanju prekomjerne ponude ili nestašice i daljnjih zastoja u radionici. Sustav će stvoriti jedinstveno spremište informacija koje će sadržavati korporativne informacije, što će eliminirati međuveze pri prelasku iz jednog odjela u drugi, stvarajući uvjete za istovremeni pristup svim stručnjacima koji imaju odgovarajuće ovlasti. Osim poboljšanja upravljanja proizvodnim aktivnostima tvrtke, ERP tehnologije pomoći će u smanjenju troškova i napora za podršku internim protokima informacija. Integrirani pristup omogućuje odbijanje upotrebe dodatnih aplikacija, budući da se radni prostor može mnogo učinkovitije nositi s korištenjem zajedničke korporativne baze podataka. Na taj će način stručnjaci iz odjela računovodstva, odjela prodaje i skladišta moći blisko surađivati na zajedničkom projektu. Kada zaposlenici usluge dovrše svoj dio posla, on se automatski prenosi dalje niz lanac kako bi se na kraju pružio kvalitetan proizvod. Praćenje naloga bit će za nekoliko minuta, u programu se formira poseban dokument, gdje će pomoću razlikovanja boja biti moguće odrediti trenutnu fazu rada. Transparentnost sustava omogućit će vam ispunjavanje zahtjeva na vrijeme, izbjegavajući većinu pogrešaka. Za menadžment će također biti dragocjena dostupnost ažurnih informacija o drugim procesima, financijskim tokovima i produktivnosti odjela.

Stručnjaci USU-a imaju bogato iskustvo u automatizaciji različitih poslovnih područja, a dizajnerski rad uspješno reorganizira poslovne procese i dovodi do optimizacije interne infrastrukture tvrtke. Razvijene tehnologije omogućit će nam izvođenje projekata s maksimalnom učinkovitošću, analizu stvarnih potreba tvrtke i ponudu produktivnih rješenja za njihovu provedbu. Za postizanje definiranih ciljeva primjenjuju se najnovija dostignuća, metode koje odgovaraju svjetskoj praksi.