Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM i ERP sustav

CRM i ERP sustav • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM i ERP sustav
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM i ERP sustav, kreiran od strane stručnjaka USU, uvijek će vam doći u pomoć. Ovaj softver ima najbolje parametre performansi među svim analozima dostupnim na tržištu. Možete jednostavno koristiti ovaj proizvod za interakciju s velikim brojem kupaca u isto vrijeme. Jednostavno prebacite softver u način rada CRM i obradit ćete aplikacije u rekordnom vremenu. Nećete imati poteškoća u interakciji sa širokim slojevima ciljane publike i kupci će biti zadovoljni. Vaša će se razina sreće povećati, što omogućuje privlačenje više kupaca uz minimalne troškove. Ako instalirate naš CRM i ERP sustav na osobna računala, također imate odličnu priliku za pokretanje remarketinga. Obavljanjem ovog zadatka moći ćete uštedjeti financijska sredstva zbog činjenice da ne morate raditi puno radnji. Sve potrebne radnje obavljaju se unutar postojeće baze podataka.

CRM i ERP sustavi imaju različite razlike. To mogu biti produktivni proizvodi kao i softver koji nema značajnih prednosti. Ako se obratite projektu USU, spremni smo vam pružiti visokokvalitetni softver s najvećim brojem pozitivnih razlika od konkurentskih analoga. Naš razvoj je kvalitetan proizvod tako da možete istražiti ogroman skup funkcija, od kojih je svaka savršeno optimizirana. Naš CRM i ERP sustav možete koristiti čak i kada osobna računala imaju loše parametre performansi. To neće postati prepreka za instalaciju kompleksa i njegov nesmetan rad. Moći ćete učvrstiti svoju reputaciju najmodernije organizacije koja radi s naprednim tehnologijama i pruža usluge visoke kvalitete.

Ako vas zanimaju razlike između USU CRM i ERP sustava, usporedite ih s konkurentskim analozima, a mi smo spremni pružiti vam ažurirane informacije. Također možete i sami vidjeti koje su razlike ovog proizvoda isprobavanjem demo verzije. Demo izdanje ERP sustava potpuno je besplatno za preuzimanje, samo posjetite našu web stranicu. Postoji radna demo verzija koja se može besplatno preuzeti. Osim toga, putem poveznice na prezentaciju moći ćete završiti proces upoznavanja. Nudimo vam izvrsnu priliku da koristite CRM način za obradu zahtjeva kupaca bez poteškoća. To će poboljšati parametre ugleda tvrtke, privlačeći sve veći broj kupaca.

Naš CRM i ERP program daje vam mogućnost jednostavnog obavljanja bilo koje vrste uredskog posla u ažuriranom formatu. Bez obzira na sve poteškoće s kojima se tvrtka suočava, naš softver pomoći će da se s njima savršeno nosi. To mogu biti logistički procesi koje savršeno provodite ili raspodjela raspoloživih resursa u skladišta. I ovo će se uredsko poslovanje odvijati na odgovarajućoj razini kvalitete. Značajna razlika između naših CRM i ERP sustava je mogućnost sučelja s Qiwi terminalima. Sredstva od potrošača možete prihvatiti na bilo koji način koji njima odgovara. To je vrlo praktično jer ne zanemarujete ciljanu publiku, već naprotiv, korisnicima nudite sve potrebne uvjete da s vama voljnije komuniciraju. Ugoditi kupcima nije nešto što se loše odražava na vaš ugled. Naprotiv, možete privući više kupaca ako se prema njima odnosite povoljno.

USU-ov moderan i visokokvalitetan CRM i ERP sustav ima niz značajnih razlika od konkurentskih analoga. Na primjer, omogućuje vam da značajno uštedite financijska sredstva koja tvrtka ima na raspolaganju. Dakle, postoji izvrsna funkcija integracije s kamerama za video nadzor, koja će se provoditi automatski. Osim toga, video zapis u našem CRM i ERP sustavu pohranjuje se na tvrdi disk osobnog računala. Ovo nije jedina razlika ovog proizvoda, koja kupnju čini isplativom. Na primjer, također postoji izvrsna prilika za interakciju s naslovima video streama. Dodatne informacije bit će prikazane u kreditima, zahvaljujući kojima ćete moći dodatno povećati sigurnost svog poslovanja. U našem CRM i ERP sustavu postoji mnogo korisnih značajki od kojih svaka služi za daljnje ubrzanje vaših poslovnih aktivnosti i postizanje uspjeha.