Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Analiza i planiranje resursa poduzeća

Analiza i planiranje resursa poduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Analiza i planiranje resursa poduzeća
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Analiza i planiranje poslovnih resursa ERP omogućuje poduzeću integraciju više odjela za obavljanje definiranih zadataka, uz minimalnu potrošnju sredstava poduzeća, vodeći računa o financijskim i radnim resursima, optimizirajući radno vrijeme zaposlenika. Glavna značajka za poduzeće je analiza upravljanja i planiranja različitih aspekata, kako bi se regulirale proizvodne aktivnosti u svim fazama proizvodnje, uzimajući u obzir jedinstveno održavanje baze podataka i modula koji provode različite operacije, kako bi se povećala produktivnost. i profitabilnosti. Kako biste automatizirali proizvodni dio i maksimalno iskoristili analizu i planiranje resursa, potreban vam je automatizirani program koji može preuzeti rutinske funkcije u bilo kojoj industriji. Od čitavog ogromnog izbora različitih automatiziranih sustava, vrijedi istaknuti samo jedan program Univerzalnog računovodstvenog sustava, koji nema analoga, koji se odlikuje pristupačnom cijenom, svestranošću, automatizacijom, optimizacijom radnog vremena i poslovnih resursa, dostupnim za rad, analizom i planiranje resursa, u bilo kojem području djelovanja, zahvaljujući širokoj paleti modula.

Softver za planiranje i analizu resursa poduzeća koristi metodu održavanja zajedničke baze podataka za pohranjivanje svih informacija i dokumentacije, što uvelike pojednostavljuje rad, posebice s obzirom na korištenje kontekstualne tražilice koja skraćuje vrijeme pretraživanja za nekoliko minuta. U početku, za automatizaciju svih operacija računovodstvenog programa, analizu planiranja resursa poduzeća, trebate samo jednom unijeti podatke pohranjene na udaljenom poslužitelju, osiguravajući pouzdanu i dugoročnu pohranu. Podatke možete unijeti automatskim unosom ili eksportom materijala iz raznih datoteka i dokumenata, što uvelike pojednostavljuje rad zaposlenika, osiguravajući točnost i učinkovitost. Moguće je voditi nekoliko tablica proizvedenih proizvoda, s naznakom izvornih materijala, popunjavanjem troškovnika za predviđene pozicije. Osim toga, tu je i kontradnevnik, u koji se unose detaljni podaci za svaki, fiksiraju se vrste radova i isporuka, rokovi, naznačuju se vrste transporta i iznos plaćanja i dugovanja. Unesite planirane aktivnosti, po mogućnosti u planer, podsjećajući vas na planove i automatski izvršavajući više zadataka, točno na vrijeme. Direktno u sustavu možete pratiti obavljanje nekoliko zadataka tvrtke, analizirati i planirati resurse za njegovo korištenje. Korištenjem skladišnih uređaja moguće je brzo i na najvišoj razini, bez uključivanja ljudskih resursa, izvršiti inventuru koja omogućuje kontrolu raspoloživosti određenog proizvoda, analizu troškova i planiranje kupnje, uspoređujući neto prihod za određeni proizvod. razdoblju, vođenje evidencije financijskih kretanja, u posebnim dnevnicima.

Automatsko generiranje dokumentacije i izvješća omogućuje vam optimiziranje radnog vremena slanjem potrebnih dokumenata i izvješća fiskalnim odborima na razmatranje od strane uprave. Možete kontrolirati aktivnosti zaposlenika, analizirati kvalitetu rada, akademski uspjeh i prekovremeni rad pomoću kontrole vremena, kompetentno upravljajući resursima tvrtke. Popratnu dokumentaciju može automatski generirati svaki zaposlenik, koristeći podatke iz baze kupaca, izdajući račune po plaćanju, komunicirajući različitim suvremenim komunikacijskim sredstvima, prihvaćajući plaćanja u bilo kojoj stranoj valuti i koristeći prikladne načine plaćanja. Pregled stalnih kupaca omogućuje vam izradu osobnih cjenika, pružajući dugoročnu i obostrano korisnu suradnju.

Jedinstveni višekorisnički sustav omogućuje zaposlenicima više institucija koje se vode u jedinstvenoj bazi podataka da se prijavljuju i rade s potrebnim materijalima na daljinu, koristeći osobnu prijavu i lozinku, osiguravajući radno mjesto i delegirana prava pristupa. Pronalaženje pravih opcija za posao za svakog zaposlenika nije problem, s obzirom na beskrajne mogućnosti, više jezičnih opcija i stranih modula, stolnih tablica i predložaka, blokiranje pristupa osobnim dokumentima vanjskim osobama i automatizaciju svih proizvodnih procesa. Isplata plaća temelji se na pokazateljima za obračun radnih sati, planiranje rasporeda rada. Sučelje, programi za analizu i planiranje ne zahtijevaju prethodnu obuku jer su dostupni.

Za analizu svestranosti, automatizacije, optimizacije radnih resursa dostupna je demo verzija za besplatnu instalaciju za kratko razdoblje rada. Osim toga, na stranici možete odabrati potrebne module i format rada s aplikacijom, analizirati troškove, poslati zahtjev našim stručnjacima koji su vam na raspolaganju da vam pruže drugačiji plan informacija, uzimajući u obzir područje aktivnost i osobne želje.