Softver za prevoditeljsku agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za prevoditeljsku agenciju

Softver za prevoditeljsku agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver prevoditeljske agencije više je potreba nego luksuz na današnjem konkurentnom tržištu. Konkurencija između jezičnih agencija i prevoditeljskih agencija je velika. Dakle, pružanje usluga mora biti na razini. Kako bi se poboljšala kvaliteta usluge, vođenje evidencije pomoću automatiziranog softvera privlači kupce iz nekoliko razloga. Usklađuje se administrativni rad Zavoda, kontrola se provodi u svim smjerovima. Profesionalni program pod nazivom USU Software unapređuje radne procese, omogućuje uspostavljanje upravljanja i financijske kontrole.

Korisničko sučelje naprednog softvera prevoditeljske agencije jednostavno je i lako za korištenje. Ovaj sustav je podijeljen u tri dijela pod nazivom 'Referentne knjige', 'Moduli' i 'Izvješća'. Rubrika 'Referentne knjige' sadrži nomenklaturu, podatke o cijenama usluga, bazu korisnika s podacima o zahtjevima i broju poziva prema središnjem uredu tvrtke. U odjeljku 'Izvješća' prikazane su različite vrste izvještajne dokumentacije, uključujući plaće zaposlenika, plaćanje usmenog i pismenog prevođenja, broj sati nastave, obračune prihoda i rashoda, profitabilno poslovanje. Poseban softver za prevoditeljski centar konfiguriran je uzimajući u obzir individualne karakteristike agencije. Narudžbe se vrše na module. Sustav otvara pretragu podataka za prikaz registriranog dokumenta. Za novu narudžbu jednostavno upotrijebite opciju 'Dodaj'. Kupac su registrirani korisnički podaci iz baze kupaca. Kupca je moguće pronaći po prvih nekoliko slova. Ostali podaci popunjavaju se automatski, uključujući brojeve, status softvera, datum izvršenja, ime izvršitelja. Zatraženi događaji navedeni su u odjeljku usluga programa. Izbor se vrši prema cjeniku. Po potrebi navedite popust ili nadoplatu, ovisno o hitnosti zadatka. Prijevodi se računaju prema broju stranica ili jedinica naziva poslova.

Zaseban softver za prevoditeljski centar ima postavku za vođenje evidencije tumača. Prevoditelji su klasificirani prema kategorijama prijevoda i simultanog prijevoda, izvedbi audio i video jezičnih zadataka i vrstama jezika. Formira se i popis zaposlenika i samostalnih djelatnika u agenciji. Obim obavljenog posla evidentira se u posebnom izvješću za svakog zaposlenika. Osim broja opsluženih kupaca, uključeni su podaci o kvaliteti izvedbe i povratne informacije kupaca. Sustav jezičnog centra osigurava dostupnost obrazaca za nastavnike jezičnih tečajeva i studente. Pomoću praktičnih tabličnih obrazaca moguće je popuniti raspored sati koje studenti pohađaju na predmetima. Poseban softver s izvješćima prikazuje cijeli popis zadataka bilo kojeg zaposlenika. Članovi tima vide raspored u pravo vrijeme. Sustav jezičnog centra ima postavku za upravitelja. Proces kontrole izvršenja je pojednostavljen. Direktor prevoditeljske agencije stalno prati rad osoblja, financijske tokove, učestalost, marketinške operacije. Format izvješća prikazuje se u rešetkama, grafikonima i dijagramima.

Ova aplikacija za prevoditeljske agencije omogućuje vam obavljanje internih gotovinskih obračuna za zaposlenike i zasebno generiranje dokaza o plaćanju za klijente. Po primitku uplate ispisuje se račun i predaje kupcu. Prilikom prijave zahtjeva za uslugu vodi se evidencija računa o plaćanju te se ujedno sastavlja trošak za plaćanje izvođača za izvršenje poslova. Možete spremiti datoteke za kasnije brzo pretraživanje. USU softver je univerzalan u svojim mogućnostima. Prikladno za korištenje u malim i velikim jezičnim centrima, prevoditeljskim agencijama.

Aplikaciju prevoditeljske agencije mogu koristiti zaposlenici s pravima pristupa, konfiguracija se vrši prema nahođenju voditelja. Svaki zaposlenik dobiva individualnu prijavu i sigurnosnu lozinku. Na sustavu istovremeno radi neograničen broj korisnika. Program se prilagođava prema željama kupca u dizajnu boja. Registracija posjetitelja i zaposlenika biroa moguća je u bilo kojem volumenu. Baze podataka pohranjuju informacije o potrebnim kategorijama, brojevima telefona, adresama, jeziku nastave i nastave, obrazovanju i drugim vrstama.

Zadaci se distribuiraju brzo, uzimajući u obzir zahtjeve prijave. Softver ima opciju obavljanja gotovinskih poravnanja za prijenose u bilo kojoj valuti. Aplikacija je konfigurirana za rad na različitim jezicima, ali jednom ili više njih istovremeno. Obrasci izvješća analiziraju potencijalne kupce prema oglašivačkoj aktivnosti, priljevu posjetitelja, troškovima i prihodima.

Uz pomoć sustava prevoditeljskog centra pojednostavljuje se proces popisivanja jezičnih kabineta i drugih objekata, podaci se pohranjuju u bazu datoteka. Prilikom finalizacije narudžbe moguće je poslati SMS poruku s obavještenjem o dostupnosti, u ime prevoditeljske agencije. Uz osnovnu konfiguraciju, dostupne su aplikacije za ekskluzivne narudžbe, telefoniju, integraciju mjesta i video nadzor. Agencija mora biti u mogućnosti ponuditi poseban mobilni softver za stalne posjetitelje i zaposlenike. Plaćanje osnovne konfiguracije programa vrši se jednokratno, bez dodatnih mjesečnih plaćanja.