Program za lingvistički centar
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za lingvistički centar

Program za lingvistički centar



 • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Naš program za jezični centar nudi mogućnost sistematizacije i automatizacije računovodstva, kontrole i održavanja dokumenata, uz optimizaciju vremena, truda i radnog vremena zaposlenika vaše tvrtke. U ovo vrijeme, svugdje i uvijek, potrebno je znanje nekoliko jezika. Program za jezične centre omogućuje vam prikladno organiziranje modula i razvoj individualnog dizajna. Centar za prevođenje jezika treba automatizirani program, a mi ga sa zadovoljstvom nudimo u poboljšanom obliku, uzimajući u obzir sve nijanse i nedostatke sličnih programa. Naš univerzalni program pod nazivom USU Software razlikuje se od sličnih aplikacija po svojoj lakoći, fleksibilnosti, multifunkcionalnosti i lijepom korisničkom sučelju koje vam omogućuje rad u ugodnom okruženju. Program je toliko jednostavan i lak za rukovanje da ne zahtijeva dodatnu obuku. Jezični prevoditeljski centar posebno je dizajniran za udobnost zaposlenika i uprave, budući da program pojednostavljuje unos informacijskih podataka, pohranu i kontrolu nad njima.

Program za upravljanje jezičnim centrom jedna je od najpopularnijih softverskih konfiguracija USU-a. Ovo formiranje raznih dokumenata, izvješća i statistika provodi se kao pomoć pri usvajanju raznih predmeta. Automatsko ispunjavanje dokumenata i akata omogućuje ubrzanje procesa ispunjavanja i unos točnih podataka, za razliku od ručnog unosa. Možete uvoziti podatke iz raznih gotovih dokumenata i datoteka u različite računovodstvene sustave. Brzo pretraživanje pomaže vam da brzo pronađete potrebne dokumente ili informacije jezičnog centra, u samo nekoliko minuta. Moguće je konfigurirati funkciju planiranja tako da program šalje podsjetnike na planirane operacije, kao što su sigurnosne kopije, primitak računovodstvenih dokumenata, između ostalog.

Održavanje zajedničke baze korisnika omogućuje rad s kontaktima i osobnim podacima kupaca, slanje SMS, MMS poruka, konfiguriranje slanja, kako na općoj tako i na osobnoj osnovi. Slanje poruka za obavještavanje kupaca o raznim tekućim akcijama i promocijama. Obračuni se vrše u gotovini, na blagajni, virmanom, platnim karticama, naplatnim terminalima, s osobnog računa.

Držite sve podružnice i odjele na zajedničkoj osnovi za nesmetan rad cijelog jezičnog centra. A također s velikim protokom klijenata u lingvističkom centru, vrlo je zgodno zabilježiti ih u jednu jezičnu računovodstvenu tablicu. Za kontrolu svih procesa upravljanja i pružanja usluga. Daljinsko upravljanje radom jezičnog centra provodi se putem mobilne aplikacije koja radi putem interneta.

S naše web stranice moguće je preuzeti besplatnu demo verziju, gdje je također moguće otkriti različite programe za sva područja djelovanja. Ako imate bilo kakvih nedoumica ili želite poboljšati instalaciju programa, za jezični centar, obratite se našim konzultantima, koji će također savjetovati o dodatnim modulima u razvoju. Fleksibilan i višenamjenski program za jezične centre pomaže uspostaviti upravljanje, računovodstvo i kontrolu cijelog centra.

Pristup je omogućen neograničenom broju zaposlenika. Svaki zaposlenik dobiva osobni pristupni ključ za rad u programu. Voditelj jezičnog centra ima puno pravo unosa podataka i postavki u program. Program je osmišljen kako bi pružio individualne mogućnosti, čak i razvio vlastiti individualni projekt i organizirao module prema vlastitom nahođenju. Brzo kontekstualno pretraživanje pojednostavljuje rad i pruža radnicima informacije koje su im potrebne, na zahtjev, u samo nekoliko minuta. Uz veliki priljev kupaca, vrlo je zgodno držati ih u zajedničkoj bazi kupaca.

Distribucija poruka provodi se na opći i osobni način, kako bi se kupci obavijestili o raznim akcijama i promocijama. Sve informacije i dokumenti automatski se spremaju u arhivu, tako da ništa nije izgubljeno ili zaboravljeno. Automatsko popunjavanje dokumentacije, pojednostavljuje rad unosom točnih i točnih podataka.

Import prenosi dovršene informacije o dokumentima u sustav glavne knjige. Integracija s nadzornim kamerama omogućuje nadzor 24/7. Plaćanje se vrši u gotovini i virmanom. Mjesečne isplate zaposlenicima vrše se prema fiksnim cijenama, prema ugovoru o radu, za in-house prevoditelje ili prema prevedenim tekstovima, za honorarne prevoditelje. Prevoditelji mogu samostalno prilagoditi status prijevoda u jezičnom centru. Telefonska komunikacija pomaže šokirati kupce i pobuditi poštovanje, a time i status jezičnog centra. Formiranje prateće i knjigovodstvene dokumentacije. Obračun radnog vremena omogućuje da se u lingvistički program centara registrira stvarno odrađeno vrijeme zaposlenika, na temelju obračuna podataka, pri dolasku i odlasku kroz kontrolno mjesto. Programski podaci se stalno ažuriraju, dajući samo nove i točne informacije. Sva financijska kretanja jezičnog centra bit će pod stalnom kontrolom. Sigurnosna kopija omogućuje dugotrajno čuvanje sve dokumentacije u izvornom obliku. Nepostojanje mjesečne pretplate izdvaja naš program od sličnih vrsta softvera.