Program za prevoditeljsku agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prevoditeljsku agenciju

Program za prevoditeljsku agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program prevoditeljske agencije pod nazivom USU Software nudi kontrolu, računovodstvo, održavanje informativnih podataka te automatizira sve procese prevoditeljske agencije, uz optimizaciju radnog vremena zaposlenika. Prevoditeljska agencija multidisciplinarni je program koji vam omogućuje prevođenje tekstova različite složenosti, pisano i zvučno. Softver prevoditeljske agencije pomaže u kontroli procesa zaprimanja prijava i njihove obrade, klasifikacije i distribucije među prevoditeljima. Agencijski program za prevoditelje omogućuje vam da planirate svoj raspored, pravilno izračunate vrijeme prijevoda za svaki tekst, za koji se obračunavaju plaće. Napredni program za registraciju prevoditeljske agencije omogućuje vam koordinaciju aktivnosti prevoditeljske agencije pomoću automatiziranog softvera.

Naša tvrtka i program za prevoditeljske agencije pomaže u sistematizaciji i kontroli produkcijske evidencije klijenata u koju je osim osobnih podataka moguće unijeti razne podatke po vlastitom nahođenju, te priložiti razne dokumente, ugovore, akte i slike . Slanje poruka, bilo glasovnih, tekstualnih, općih ili osobnih, vrši se na račun kontakt podataka kupaca, u svrhu pružanja informacija o raznim operacijama, promocijama i sl. Plaćanje se vrši na razne načine, u gotovini i bez gotovine. -gotovina platnim karticama, naplatnim terminalima.

Jasno i pristupačno sučelje omogućuje vam da prilagodite sve kako god želite, počevši od razvoja vlastitog dizajna. Automatsko zaključavanje štiti osobne podatke od autsajdera i curenja informacija. Izvješća i grafikoni generirani u softveru pomažu u drugim operacijama kako bi se povećala profitabilnost i status prevoditeljske agencije. Sva financijska kretanja, uplate, rashodi i prihodi bit će pod stalnom kontrolom. Automatsko dovršavanje dokumenata i raznih tekstova omogućuje uštedu vremena i unos točnih podataka, kao i uvoz podataka, koji prenosi podatke iz gotovih datoteka u različite digitalne formate.

U jedinstvenom programu za prevoditeljske agencije moguće je upravljati svim podružnicama i podružnicama koje su pod vašom kontrolom. Time ćete osigurati pravilan rad cijele prevoditeljske agencije, a zaposlenicima ćete omogućiti komunikaciju kroz razmjenu podataka i poruka. Ukoliko je potrebno, zaposlenici mogu dobiti potrebne podatke putem kontekstualne pretrage, koja daje podatke na vaš zahtjev u roku od nekoliko minuta. U programske i računovodstvene tablice prevoditeljske agencije upisuju se podaci o prijavama, klijentima, vremenu izvršenja zadanog zadatka, broju znakova, cijeni pojedinog znaka, podaci o izvođaču itd. Dakle, lako je kontrolirati fazu obrade svakog prijenosa i, ako je potrebno, dodijeliti dodatne zadatke, zadatke zaposlenicima. Plaće zaposlenika se obračunavaju na temelju ugovora o radu i uvjeta plaćanja, uglavnom prevoditelji primaju plaću za broj prijevoda.

S USU softverom moguće je raditi na softveru na daljinu, kada ste spojeni na internet, putem mobilne aplikacije. Probna demo verzija daje vam priliku da se iz prve ruke uvjerite u učinkovitost, učinkovitost i svestranost programa. Obratite se našim konzultantima i dobijte detaljne upute za instalaciju softvera i dodatne savjete o modulima koji se razvijaju pojedinačno za svaku tvrtku.

Automatizirani program za vođenje prevoditeljskih ureda omogućuje vam kompetentno obavljanje posla u ugodnom okruženju, bez trošenja puno vremena i truda, kao i prilagođavanje svega pojedinačno za svakog korisnika, počevši od osobnog dizajna. Računovodstvo radnog vremena radnika provodi se u izvanmrežnom načinu rada. Razmjena informacija i poruka između podređenih, po mogućnosti u jednoj bazi podataka, kako bi se osigurao nesmetan i dobro koordiniran rad svih agencija

Generalni program omogućava djelatnicima agencije pristup podacima i dokumentaciji, s tim da se osobna razina pristupa određuje na temelju obveza u agenciji. Opća baza kupaca omogućuje unos podataka o kupcima i dodatnih podataka prema vlastitom nahođenju.

U zasebnom automatiziranom programu moguće je registrirati podatke, na zahtjev naručitelja, o predmetu zadanog prevoditeljskog zadatka, uzimajući u obzir broj znakova, s tarifama utvrđenim za znakove, uz napomenu o radnom vremenu i podacima na izvođača, eliminirajući zabunu i zastoje. Pogledajmo ostale značajke koje nudi naš program.

Slanje poruka omogućuje obavještavanje kupaca o dostupnosti aplikacije, potrebi plaćanja, trenutnim promocijama, dugovima, između ostalog. Plaćanje se vrši na više načina, kako u gotovini tako i na druge načine, vodeći računa o valuti koja je najpovoljnija za plaćanje. Nepostojanje mjesečne naknade za pretplatu izdvaja naš automatizirani softver od sličnih aplikacija. Automatsko popunjavanje dokumenata olakšava rad i prikazuje točne podatke bez grešaka. Besplatna demo verzija pomaže vam da ocijenite učinkovitost i svestranost univerzalnog razvoja, koji je jedan od najboljih na tržištu. Na temelju obavljenog rada isplaćuju se plaće stalno zaposlenim i honorarnim suradnicima. Mobilna aplikacija omogućuje daljinsko upravljanje prevoditeljskom agencijom i knjigovodstvom dokumentacije putem lokalne mreže ili interneta. Programom je moguće registrirati i proizvedeni rad i rad koji se obrađuje. Automatsko popunjavanje ugovora i druge dokumentacije pomaže u generiranju točnih informacija bez pogrešaka, dok zaposlenicima štedi vrijeme. Brzo kontekstualno pretraživanje olakšava pronalaženje željenih informacija u samo nekoliko minuta.

Trenutni unos podataka u program provodi se uvozom podataka iz bilo koje gotove datoteke u općim računovodstvenim programima.

U računovodstvenim programima za svaki obrađen zahtjev možete priložiti razne datoteke, skenirane ugovore i akte. Automatizirani program s mnogo modula pojednostavljuje rutinske zadatke i automatizira sva područja organizacije, optimizirajući radno vrijeme podređenih. Obuka i pružanje izvješća i softverskih dijagrama za menadžment pomaže u donošenju informiranih odluka o različitim pitanjima kako bi se poboljšala kvaliteta pruženih usluga, učinkovitost u prijevodima i, kao rezultat, profitabilnost. Statistika pomaže identificirati narudžbe svakog kupca, u bilo kojem razdoblju, identificirati stalne kupce i omogućiti im popust na sljedeće tekstove. Sve podružnice tvrtke čuvaju se u općoj tablici programa, radi automatizacije i pravilnog funkcioniranja svih područja podružnice. Dokumentacija u softveru provodi se u digitalnom obliku i omogućuje dugotrajnu pohranu dokumenata i informacija zahvaljujući sigurnosnoj kopiji. Na radnu površinu softvera možete instalirati jedan od mnogih ponuđenih predložaka ili tema, kao i svoju omiljenu sliku. Po potrebi moguće je sve tekstove dostupne kod javnog bilježnika ovjeriti. Nitko od naših kupaca nije ostao ravnodušan prema našoj automatiziranoj, svestranoj i značajkama bogatoj aplikaciji. Plaće se isplaćuju i između internih prevoditelja i između slobodnih prevoditelja, na temelju ugovora o radu.

Uvođenjem univerzalnog razvoja softvera povećavate status agencije, učinkovitost, profitabilnost i profitabilnost. Zaključavanje zaslona štiti vaše osobne podatke od stranaca tijekom gašenja radnog mjesta čak i na minutu. Do sada se statistika stalno ažurira, pružajući samo nove i točne informacije. Nepostojanje mjesečne pretplate u našem razvoju softvera štedi vaše financije. Moći ćete stalno pratiti financijska kretanja i dugove kupaca. Integracija sa softverskim nadzornim kamerama omogućuje 24x7 kontrolu nad zaposlenicima i organizacijom u cjelini.