Program za prevoditeljski ured
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prevoditeljski ured

Program za prevoditeljski ured • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prva prevoditeljska agencija pojavila se 646. godine. To je. u Kini, zatim kasnije 1863. u Egiptu, prema najnovijim istraživanjima. Do danas kontrola, upravljanje i računovodstvo financija i poslova prevoditeljskog ureda jednostavno nisu mogući bez prisutnosti specifičnog programa za automatizaciju računovodstva. Naš specijalizirani program kontrole i automatizacije automatizira i evidentira vaše poslovanje s računovodstvenim programom prevoditeljskog ureda. Softver prevoditeljskog ureda nezaobilazan je alat za registraciju i upravljanje vašom bazom klijenata te optimizaciju vašeg radnog vremena. Izrada računa kupcima, pohranjivanje potrebnih podataka, obračun prijava, raspodjela posla među zaposlenicima neki su od zadataka koje može riješiti naš program, koji je posebno razvijen za kontrolu proizvodnje registracijskog sustava prevoditeljskog ureda programa. Softver Prevoditeljskog ureda konfiguriran je na način da u kratkom vremenu savladate program te vodite evidenciju, kontrolu i sistematizaciju podataka koji su Vam potrebni. Program automatizacije prevoditeljske agencije univerzalan je u svim svojim značajkama.

Program za prevoditeljske agencije pun je svih vrsta funkcija. Spektar programa je širok, raznolik i univerzalan za sve koji sudjeluju u procesu prevođenja u birou. Mogućnosti programa za prilagodbu vlastite sheme boja za filtriranje potrebnih podataka. Program za prevoditeljske agencije omogućuje registraciju neograničenog broja klijenata za organizaciju. Spremite sve informacije kao što su ime, telefonski brojevi, adresa, detalji itd. Ove funkcije uključuju softver prevoditeljske agencije. Sustav prevoditeljskog ureda vrši brzu pretragu klijenta, filtriranje podataka.

Program za prevoditeljske agencije može brzo odabrati bilo koju prijavu prema broju, klijentu, izvršitelju itd. Održavanje prevoditeljskog ureda omogućuje vam uzimanje u obzir prijava za bilo koju uslugu, kao i distribuciju prijava između izvođača.

Automatski izračun plaća po komadu za izvođače, uzimajući u obzir sve vrste cijena, na primjer, po riječi, po broju znakova, po satu, po danu itd. to radi softver prevoditeljskog ureda. Registracijom u prevoditeljskoj agenciji obračunavate se s umjetnicima u bilo kojoj valuti. Računovodstvo gotovinskih i nenovčanih plaćanja, računovodstvo svih financijskih transakcija, izrada konsolidiranih financijskih izvješća, sve su to karakteristike vođenja prevoditeljskog ureda. Računovodstvo prevoditeljskog ureda razmatra programsko računovodstvo za učinkovitost oglasa. Računovodstvo klijenata prevoditeljskog ureda prikazuje ukupan broj klijenata za bilo koje izvještajno razdoblje i izračunava broj financijskih injekcija klijenata.

Upravljanje odnosima s klijentima prevoditeljske agencije pomaže u otkrivanju izvora neuspjeha tvrtke, izradi statistike o klijentu i usvajanju adekvatnih metoda rada, kao i pomaže tvrtki da ispravno posluje u kriznim situacijama. Stoga je za prevoditeljske agencije univerzalni sustav registracije, računovodstva, kontrole i upravljanja podacima potreban USU Software, program koji pruža sve potrebne funkcionalnosti koje svaka prevoditeljska agencija treba.

Ako želite naručiti naš napredni program od prevoditeljske agencije, ali si ne možete priuštiti vrhunsku verziju, smatrajte se sretnim jer vam nudimo obje besplatne demo verzije koje vam mogu pomoći da ocijenite funkcionalnost programa, a da je čak ne morate platiti i cjenovna politika prilagođena korisnicima koja vam omogućuje da aplikaciju prilagodite svojim željama, bez potrebe da kupujete i plaćate značajke i funkcionalnosti koje ne želite koristiti i implementirati u svom prevoditeljskom uredu, štedeći financijska sredstva koja možete usmjeriti poboljšati svoj ured i proširiti ga u svim mogućim poslovnim smjerovima.

Naš program usmjerava sve računovodstvene i upravljačke postupke vaše tvrtke bez potrebe da obraćate pozornost na tijek rada, što znači da štedite troškove za ljudske radnike, od kojih mnoge možete smanjiti jer vam neće trebati njihove usluge upotrebom našeg programa . Ako želite proširiti funkcionalnost programa za kontrolu prevoditeljskog ureda i optimizaciju upravljanja, uvijek se možete obratiti našem razvojnom timu koji će vam rado pružiti sve mogućnosti koje želite koristiti u svakodnevnom životu u svojoj tvrtki.

Naš program također nema bilo kakav oblik financijske naknade za korištenje, što znači da nećete morati trošiti nikakva nepotrebna sredstva za nastavak rada s programom. USU softver dolazi kao jednokratna kupnja, za razliku od mnogih sličnih programa koji zahtijevaju godišnje, polugodišnje ili čak mjesečne naknade za korištenje. Ukoliko želite procijeniti aplikaciju, kao i njezinu funkcionalnost, a da u nju ne morate uložiti nikakva financijska sredstva, možete preuzeti službenu probnu verziju programa na koju možete pronaći poveznicu na našim službenim stranicama. Ako želite kupiti softver nakon što ste procijenili značajke njegove demo verzije, samo kontaktirajte naš razvojni tim da kupite punu verziju. Isprobajte program već danas da vidite koliko je učinkovit za vas!