Crm za prevoditeljsku agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za prevoditeljsku agenciju

Crm za prevoditeljsku agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka agencija koja pruža prevoditeljske usluge, prije ili kasnije, počinje povećavati svoj promet, broj klijenata raste, a tvrtka mora ostati na površini bez gubitka ugleda. Tada se javlja ideja o pronalaženju aplikacije prevoditeljske agencije specijalizirane za CRM za vlasnike takve tvrtke. Takva aplikacija najčešće je program za implementaciju uredske automatizacije, gdje je posebna kategorija alata dizajnirana za optimizaciju i informatizaciju CRM područja tvrtke. Sam koncept CRM-a podrazumijeva skup mjera koje poduzima određena organizacija kako bi upravljala i izgradila dugoročne odnose s korisnicima svojih usluga, najčešće koristeći automatizaciju tih strategija. Valja napomenuti da je CRM područje vrlo važno za svaku tvrtku, jer u naše vrijeme, međutim, kao i uvijek, kupac je najvažniji alat za stvaranje profita. Ovisi o tome kako se prema njemu postupalo i kakve ocjene svojih usluga ostavlja prijateljima i poznanicima, koliko će mu se povećati protok zahtjeva za prijevod. Obično se CRM sustav predstavlja u vrlo složenoj konfiguraciji, koja ne samo da razvija ovo područje djelovanja, već također omogućuje sustavno i kontinuirano praćenje njegovih ostalih aspekata. Trenutno proizvođači modernih automatiziranih računalnih kompleksa nude mnoge korisne i višezadaćne konfiguracije koje se razlikuju po cijeni i ponuđenoj funkcionalnosti. Ovo svakako ide u prilog poduzetnicima i menadžerima koji su u fazi selekcije jer imaju priliku odabrati opciju koja odgovara svim kriterijima prema njihovom poslovanju.

Instalacija proizvoda koja ima izvrsnu konfiguraciju prevoditeljske agencije i razvoja CRM-a unutar nje je USU Software sustav koji je do najsitnijih detalja u svakoj svojoj funkciji osmislio tim profesionalaca iz USU Software. To je stvarno vrijedan proizvod jer je implementiran uzimajući u obzir najnovije i jedinstvene metode automatizacije, kao i dugogodišnje profesionalno iskustvo programera USU Software. Program nije samo opcija prevoditeljske agencije za razvoj CRM-a, već i izvrsna prilika za uspostavljanje kontrole nad svim aspektima vaših aktivnosti: financijskim poslovanjem, skladištenjem, osobljem, obračunom i isplatom vaših plaća, održavanjem opreme potrebne prevoditeljskoj agenciji. Aplikacija je vrlo zgodna za obavljanje djelatnosti agencije jer ima široku paletu alata koji optimiziraju njezine radne procese. Jedna od najvažnijih je sposobnost softvera da se sinkronizira s različitim oblicima komunikacije s korisnicima i između zaposlenika tima: to može biti korištenje SMS usluge, e-maila, komunikacije s operaterima PBX stanica, komunikacije u mobilnim chatovima poput WhatsAppa i Vibera. Ovo je odlična podrška za uredski tim, u kombinaciji s podrškom za višekorisničko sučelje, koje općenito omogućuje zaposlenicima da ostanu u kontaktu i kontinuirano razmjenjuju najnovije vijesti. Istodobno, radno područje svakog prevoditelja ograničeno je u sučelju osobnom konfiguracijom pristupa različitim katalozima podataka baze podataka, kao i individualnim pravima pristupa kao što su prijave i lozinke. Višekorisnički način također je prikladan za upravljanje radom, jer zahvaljujući njemu možete lako prikupljati ažurirane informacije, dok centralno kontrolirate sve odjele i podružnice agencije. Čak i na poslovnom putu, voditelj je upoznat sa svim događajima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, budući da je daljinski pristup programskim podacima dostupan s bilo kojeg mobilnog uređaja koji ima pristup internetu. Osim dostupnosti korisnih alata za CRM optimizaciju, računalni softver odlikuje se jednostavnošću i dostupnošću uređaja, što se jasno vidi u dizajnu sučelja i glavnog izbornika koji se sastoji od samo tri dijela.

Strukturu sustava moguće je razumjeti samostalno, bez ikakve dodatne edukacije i vještina, budući da se sve u njemu radi intuitivno, a kako bi olakšali tijek rada, programeri USU Software dodali su savjete koji se kasnije mogu isključiti. Također, kako poduzetnici ne bi morali trošiti proračunska sredstva na edukaciju osoblja, USU Software tim je na svojoj web stranici postavio video besplatne treninge koje svi mogu pogledati. Dakle, proces svladavanja instalacije softvera prilično je brz i nije kompliciran, čak i ako prvi put imate ovakvo iskustvo u automatiziranom vođenju računovodstva.

Koje su posebne mogućnosti prijave primjenjive za CRM smjernice u prevoditeljskoj agenciji? Prije svega, to je očito sistematizacija računovodstva kupaca, koja se provodi kroz automatsko kreiranje baze kupaca. Baza se u potpunosti sastoji od posjetnica posjetitelja s detaljnim podacima o svakome. Drugo, u obradi narudžbi i komunikaciji s kupcima koriste se različiti instant messengeri, koji su potrebni za slanje grupnih ili pojedinačnih obavijesti o informacijama. Odnosno, možete klijentu poslati poruku da je vaš prijevod spreman ili mu dati do znanja da vam se treba javiti, čestitati mu rođendan ili praznik. U tom slučaju, poruka se može izraziti iu tekstualnom i glasovnom obliku i poslati izravno iz sučelja programa. Odličan način uspostavljanja CRM-a je rad na kvaliteti usluge biroa, za što je naravno potrebno provesti anketu. Može se poslati putem SMS pošte, koja sadrži poseban upitnik, čiji odgovor mora biti izražen brojem koji označava ocjenu posjetitelja. Bez sumnje, za analizu ovih informacija potrebnih za CRM ured, možete koristiti funkcionalnost odjeljka "Izvješća", koji ima analitičke mogućnosti. Možete saznati više o ovim i mnogim drugim CRM razvojima na službenoj stranici USU Software na Internet Tools.

Rezimirajući rezultate ovog testa, želio bih istaknuti višezadaćnost ovog računalnog softvera i naglasiti isplativost njegove nabave, budući da za tako opsežnu funkcionalnost trebate platiti samo jednom, u fazi implementacije, a zatim možete koristiti sustav godinama potpuno besplatno. USU Software najbolja je investicija u razvoj vašeg poslovanja i CRM strategiju.

Zahtjevi za prijevod automatski se unose u CRM sustav, u obliku jedinstvenih naziva zapisa. Ova konfiguracija USU Software-a jedan je od najboljih automatiziranih sustava prema razvoju CRM-a ne samo u uredu nego općenito za srednja i mala poduzeća. Jedinstvena aplikacija automatski generira financijska i porezna izvješća. Pozitivne recenzije stvarnih korisnika USU Software-a na web-mjestu pokazuju da se radi o stvarno visokokvalitetnom proizvodu sa 100%-tnim rezultatima. Baza podataka vaših partnera također se može koristiti za identifikaciju dolaznih pretplatnika prilikom poziva. Zahvaljujući planeru integriranom u sustav, voditelj prevoditeljske agencije brzo i učinkovito raspoređuje prevoditeljske zadatke.

Softverski sustav USU savršen je za prevoditelje koji rade na daljinu, zahvaljujući višekorisničkom načinu rada. Kako biste jednostavno pratili svoju narudžbu od strane kupaca, možete razviti mobilnu aplikaciju prema njima uz posebnu cijenu na temelju glavne verzije USU softvera. Konfiguraciju CRM sustava naše prevoditeljske agencije možete procijeniti u praksi preuzimanjem njegove demo verzije i testiranjem u svojoj organizaciji. Stručnjaci za prevođenje naše tvrtke pružaju vam tehničku podršku od trenutka implementacije i tijekom cijelog razdoblja korištenja složene instalacije. Za još veći učinak CRM-a, možete koristiti više cjenika u svom agencijskom radu istovremeno za različite klijente prevoditeljske agencije. U odjeljku 'Izvješća' možete jednostavno generirati statistiku o broju narudžbi svakog kupca i razviti politiku lojalnosti za redovite posjetitelje. Trošak prevoditeljske usluge za svaku narudžbu automatski izračunava program, na temelju cjenika pohranjenih u 'Imenicima'.

Prikupljanjem povratnih informacija od posjetitelja agencije i njihovom analizom možete poraditi na problematičnim područjima u svojoj agenciji i dosegnuti novu razinu agencije. CRM prevoditeljski sustav za prevoditeljsku agenciju ove verzije ima prilagodljivo sučelje za svakog korisnika.