Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za spa i kupalište

Program za spa i kupalište • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za spa i kupalište
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Spa i spa programi jamče tvrtki nesmetan i kvalitetan rad, tako važan za posjetitelje koji se dolaze opustiti i zabaviti. Program usmjerava aktivnosti tvrtke, automatizira mnoge procese, umjesto da kontrolirate koje možete rješavati važnija pitanja i zadatke. Toplice i kupališta su specifičan posao koji zahtijeva delikatan pristup i odgovorno raspolaganje vremenom ljudi. Zahvaljujući aplikaciji možete unositi financijske podatke i podatke o klijentima, pratiti održavanje depozita, voditi vizualnu statistiku i prikupljati podatke za visokokvalitetnu analizu. Motivacija i kontrola zaposlenika mogu se jednostavno kombinirati diskretnim ocjenjivanjem rada svakog subjekta. Uvelike će se pojednostaviti i kontrola iznajmljene opreme. Ugrađeni planer osigurava kompetentno i učinkovito planiranje događaja. Rad u toplicama ili toplicama je prije svega rad s ljudima. Svaki posjetitelj želi poseban odnos prema sebi, tretman imenom, neku vrstu memoriranja. Baza kupaca pomoći će u tome: podaci koji su već dostupni tvrtki umetnuti su u nju, nadopunjujući svaku novu vezu. Specijalizirane komunikacijske tehnologije omogućuju vam da saznate puno dodatnih informacija o svakoj osobi, što pomaže podsjetiti klijente koji spavaju da moraju napustiti toplice ili saunu. Knjiga žalbi možda nije dovoljna da jamči kvalitetu rada zaposlenika. Program za kupanje i kupanje programera USU Software pomaže u usporedbi menadžera u smislu količine obavljenog posla, prihoda, broja posjetitelja u određenom trenutku. Na temelju tih podataka upravitelju je lako odrediti individualnu stopu prema uloženom trudu, kako bi se osigurale pravedne nagrade i kazne. Stoga se kontrola i motivacija tima uspješno kombiniraju u aplikaciji za upravljanje toplicama i kupalištima.

Mnoge toplice i kupališta nude najam kupaonskog pribora, što bi s jedne strane trebalo biti isplativo, ali s druge strane povezano je s mnogim rizicima, poput krađe, oštećenja, gubitka itd. Kako bismo izbjegli takve događaje, naš računovodstveni program omogućuje vizualnu kontrolu iznajmljenog predmeta, vrijeme njegovog rada te siguran i zdrav povrat na vrijeme. To će učiniti vaš posao još profitabilnijim i uspješnijim.

Funkcija financijskog računovodstva omogućuje kontrolu nad svim transferima i uplatama u bilo kojoj valuti, izvješća o računima i blagajnama, troškove i dobitke na određene dane i izvještajna razdoblja. Osim toga, aplikacija prati plaćanje dugovanja kupaca i prijenos plaća zaposlenicima. S ispravnom slikom financijskih kretanja možete lakše napraviti izvediv proračun za godinu.

Softver za upravljanje spa i inventarom prati dostupnost, potrošnju, rad i kretanje raznih roba i predmeta. To vam pomaže da sve što vam treba uvijek bude pri ruci, a kada se dosegne postavljeni minimum, program će vas obavijestiti o potrebi kupnje proizvoda koji nedostaju. Posebnost našeg programa je njegova praktičnost i dostupnost. Za razliku od uobičajenih prijenosnih računala ili standardnih računovodstvenih sustava, ima moćne alate, mnoge značajke i bogatu funkcionalnost. Osim toga, puno ga je lakše naučiti od kompliciranih profesionalnih programa. Za rad u našoj aplikaciji nisu potrebna posebna znanja, svladat će je svi zaposlenici vaše organizacije. Sučelje prilagođeno korisniku, mnogo zanimljivih predložaka i sustav za unos podataka koji dobro funkcionira učinit će vaš rad još ugodnijim! Naš automatizirani upravljački program prikladan je za rad u kupalištima, toplicama, kupalištima, bazenima, anti-kafićima, odmaralištima i svim drugim ustanovama za zabavu i rekreaciju. Prije svega, formira se baza kupaca u koju možete unijeti neograničenu količinu priloženih informacija, avatara, pojedinačne ocjene posjeta i još mnogo toga.

Tehnički stručnjaci USU Softwarea pomažu vama i vašem timu da svladate program što je brže moguće. Moguće je izraditi osobne klupske kartice i narukvice za identifikaciju posjetitelja. Možete vidjeti povijest posjeta bilo kojeg dana i određene kupce za bilo koje razdoblje izvješćivanja. Za izradu vizualnih analitičkih izvješća možete pregledati statistiku prodaje za svaki određeni dan. Naš program pruža vizualnu kontrolu nad dodacima koji se isporučuju kupcima, osiguravajući da je starost sigurna i zdrava u pravo vrijeme. Funkcija skladišnog knjigovodstva omogućuje kontrolu raspoloživosti i potrošnje robe u skladištima. Kada se dosegne određeni minimum, program će vas obavijestiti o potrebi kupnje onoga što nedostaje. Spa i spa planeri omogućuju vam planiranje svih važnih događaja za organizaciju: podnošenje izvješća, radno vrijeme zaposlenika, posjete gostiju, sigurnosne kopije i još mnogo toga.

Sigurnosna kopija osigurava da se novi podaci spremaju prema određenom rasporedu, tako da ne morate svaki put biti ometeni i ručno spremati podatke. Koristeći suvremenu opremu, možete poboljšati rad vašeg spa ili toplica. Aplikacija automatski generira sve potvrde, izvješća, obrasce, upitnike i dokumente, čime štedi vrijeme i čini ih preciznijima. Predviđen je kompletan set izvješća za čelnika društva, koji je neophodan za sveobuhvatnu analizu poslovanja društva. Praktičan ručni unos i ugrađeni uvoz podataka osigurat će brzo pokretanje aplikacije. Osim toga, aplikacija ima intuitivno sučelje i nekoliko lijepih predložaka. Da biste saznali više o značajkama programa za kupanje i kupanje od programera USU softvera, pa čak i preuzeli demo verziju aplikacije, obratite se našim programerima pomoću informacija na našoj službenoj web stranici!