Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu proizvodnje saune

Program za kontrolu proizvodnje saune • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu proizvodnje saune
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole proizvodnje saune uključen je u softver USU i sauni pruža učinkovit program kontrole proizvodnje koji automatski kontrolira vrijeme njegove provedbe, rezultate i izvješća, pri čemu ne prati sama sauna ispunjavanje obveza kontrole proizvodnje, već program - obavještava odgovorne o skorom uzorkovanju i analizi, prema rokovima iz pripremljenog akcijskog plana, prati izvršenje te, u nedostatku istog, šalje opomene i obavijesti o nesukladnostima upravi sudionicima. Ukoliko analize budu provedene i njihovi rezultati uvršteni u program, ona će u zadanom roku sastaviti potrebno izvješće za inspekcijska tijela koja provjeravaju usklađenost saune sa sanitarno-higijenskim normama na svim radnim mjestima i u prostoru. usluga za kupce. Ova usklađenost čini saunu poznatom, budući da se, s obzirom na njezine usluge, njezin interijer mora odlikovati, ako ne sterilnošću, onda svakako čistoćom i svježinom.

Budući da je pod kontrolom programa, sauna povećava kvalitetu ne samo usluga koje pruža, već i obujam proizvodnih aktivnosti, budući da u nadležnosti ovog programa nije samo kontrola proizvodnje, već i izvođenje mnogih drugih radova u automatski način rada, koji će povećati obujam proizvodnje oslobađanjem osoblja od ovog posla i prebacivanjem na obavljanje izravnih funkcija. Ovi automatski poslovi uključuju računovodstvo i poravnanje, formiranje dokumenata, praćenje uvjeta svih ugovora, ako postoje, posjedovanje potrebnog inventara dostupnog za iznajmljivanje i prodaju kupcima, bilježenje svih novčanih transakcija, identificiranje dužnika itd.

Čak se i sigurnosno kopiranje sada odvija automatski prema formiranom rasporedu - to u programu prati ugrađeni planer zadataka, odnosno vremenska funkcija, čije funkcije uključuju uključivanje svih automatskih poslova prema rasporedu dostupnom za svaki od njih. Osim toga, priprema izvješća o kontroli proizvodnje do određenog datuma također je dio popisa zadataka planera, stoga se u pravom trenutku signal šalje funkciji automatskog punjenja, koja je zauzvrat odgovorna za program sastavljanja sve dokumentacije koju sauna vodi u tijeku rada. Programu se mora dati zasluga - svi su dokumenti uvijek spremni na vrijeme, što je prije svega važno da izvješća, uključujući kontrolu proizvodnje i računovodstvo, nemaju pogreške i ispunjavaju sve uvjete za registraciju, sadrže obavezne detalje.

Zahvaljujući ovom aktivnom sudjelovanju programa u proizvodnim aktivnostima saune, rast produktivnosti rada i obujam usluga postaju stabilni, budući da se povećanje proizvodnih rezultata događa ne samo oslobađanjem dodatnih resursa, već i racioniranjem. proizvodnih aktivnosti u smislu radnog vremena i količine rada koji se na njima provodi, analiza cjelokupnog rada na kraju razdoblja obuhvaćenog izvješćem. Automatska analiza omogućuje vam kontrolu učinkovitosti procesa, osoblja, prodaje, prilagođavanje volumena, uzimajući u obzir čimbenike koji utječu na stvaranje dobiti. To omogućuje sauni da na vrijeme isključi niz negativnih aspekata iz svojih proizvodnih aktivnosti i, obrnuto, aktivno uvodi iskustvo koje pridonosi njezinim postignućima.

Program za kontrolu proizvodnje saune instaliraju na računala stručnjaci USU, konfiguracija je vaša odgovornost. Rad se odvija na daljinu putem internetske veze, u istom formatu održava se majstorska obuka s demonstracijom svih funkcija i usluga, što će osoblju omogućiti brzo svladavanje programa, uglavnom zbog prikladne navigacije i jednostavnog sučelja koji zajedno omogućuju zaposlenicima bez korisničkog iskustva da na njemu uspješno rade.

Ovaj program kontrole proizvodnje saune, štoviše, uvodi unificiranje elektroničkih obrazaca i pravila za rad s njima, što svodi rad u njemu na posjedovanje nekoliko jednostavnih algoritama - lako ih je zapamtiti i koristiti, praktički bez razmišljanja o radnji koja se izvodi . Sve to znači da aktivnost programskog osoblja traje nekoliko sekundi, iako oni u isto vrijeme aktivno sudjeluju u njoj, što se svodi na obveznu registraciju radnih operacija koje obavljaju u okviru svojih dužnosti.

Na temelju tih zapisa program za kontrolu proizvodnje saune sastavlja operativno izvješće o stanju trenutne aktivnosti proizvodnje saune, opisujući je u smislu pokazatelja koje program generira prikupljanjem korisničkih zapisa, njihovim klasificiranjem i obradom, nakon čega slijedi izračun u generalizirani rezultat za smještaj u odgovarajuću bazu podataka, koja će biti dostupna drugim stručnjacima za druge zadatke. Program prati plaćanja kupaca, duljinu boravka u sauni, najam opreme. Osim toga, te se zalihe mogu i prodati - program podržava marketinške aktivnosti i vodi evidenciju o prodaji kupaca, proizvodima, zaposlenicima koji su uključeni u njih, troškovima i činjenicama plaćanja. Program preuzima upravljanje poslovnim procesima i računovodstvenim procedurama.

Program kontrole proizvodnje može se jednostavno integrirati sa skladišnom i trgovačkom opremom, što vam omogućuje poboljšanje kvalitete poslovanja u evidentiranju najma i prodaje inventara, zaliha. Ova oprema mora uključivati skener barkoda, elektroničku vagu, terminal za prikupljanje podataka, fiskalnu kasu, pisače za ispis računa i cjenika robe. Ova oprema uključuje CCTV kamere za organiziranje video nadzora nad gotovinskim transakcijama, telefoniranje, elektroničke informativne ploče i još mnogo toga.

Program nudi provedbu planiranja aktivnosti za svakog korisnika, što menadžmentu daje mogućnost praćenja zapošljavanja osoblja, rokova. Naš program nudi uvođenje klupskih kartica ili narukvica za brzu registraciju posjetitelja, duljinu boravka, korištenje barkoda otisnutog na njima, skener za to. U programu se formira nekoliko baza podataka, sve imaju isto pravilo unosa podataka i sličnog su formata - ovo je opći popis pozicija i traka kartica ispod njega.

Za obračun posjetitelja i troškova usluga kreirana je baza posjeta u kojoj se daju podaci o duljini boravka, nazivima pruženih usluga, cijeni samog posjeta za svaku pojedinu. Ovaj program samostalno izračunava troškove usluga, uzimajući u obzir osobne uvjete, ako ih ima, informacije o njima dostupne su u jedinstvenoj bazi podataka kupaca u CRM formatu. Automatizacija izračuna uključuje provođenje svih izračuna, uključujući izračun plaća po komadu, izračun troškova usluga, njihovih troškova i profitabilnosti.

U bazi podataka posjeta kupaca bilježi se najam zaliha, na kraju posjeta program podsjeća zaposlenika na njegov povratak, ističući redak u bazi crvenom bojom kao obavijest.

Prilikom prodaje zaliha formira se prodajna baza u koju se upisuju ne samo prodani proizvodi, već i kupac, popis artikala, osobni uvjeti, način plaćanja i iznos. Za rad u programu svaki zaposlenik dobiva individualnu prijavu i sigurnosnu lozinku, koja će mu ograničiti pristup servisnim informacijama radi njihove sigurnosti. Za rad u programu svaki zaposlenik dobiva pojedinačne elektroničke obrasce, gdje dodaje očitanja nakon svake operacije koju je izvršio u obavljanju svojih funkcija. Program za upravljanje prati sadržaj elektroničkih obrazaca i koristi funkciju revizije za brzu provjeru stvarnih financijskih pokazatelja tvrtke, kako bi se racionalizirali računovodstveni procesi.