Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kupatila

Program za računovodstvo kupatila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kupatila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za svlačionice razvojnog tima USU Softwarea bit će koristan za bilo koju veličinu svlačionice, bilo da se radi o velikoj organizaciji, gdje je potrebno pratiti tisuću stvari u isto vrijeme i stalno pratiti protok kupaca ili mala institucija koja čak ni sve još ne može postati tržišni lider. Naša aplikacija puno je funkcionalnija od uobičajenih računovodstvenih sustava i bilježnica, ali i mnogo jednostavnija od složenih profesionalnih programa.

Automatsko računovodstvo za kupaonicu preuzima kontrolu nad mnogim područjima poslovanja koja su prije bila prepuštena sama sebi. Kupalište je složen pothvat usmjeren na ljude i njihovu udobnost. Da bi takvo mjesto postalo stvarno popularno, morate ga učiniti što udobnijim. Nikome se neće svidjeti ako tražena sauna ili omiljeni stol budu zauzeti, iako su rezervirani. Ili ako se dijeli oštećen pribor ili ako iza pulta nema osnovnih proizvoda. Program nudi nekoliko alata koji će vam pomoći da izbjegnete ovakve situacije.

Prije svega, program formira bazu klijenata koja sadrži sve potrebne podatke za rad s klijentima. Ona će vam pomoći da pratite one goste koji vas dugo nisu posjetili - možda biste ih trebali nazvati i podsjetiti ih? Redovito ažurirana baza kupaca olakšat će promociju ciljanog oglašavanja, koje je učinkovitije i jeftinije nego inače. Automatizirano upravljanje kupalištem nudi daljnje mogućnosti: pričvršćivanje avatara na profil posjetitelja, sastavljanje individualne procjene posjeta, klupske kartice i narukvice i još mnogo toga.

Iznajmljivanje kupaonske opreme isplativ je dodatak. Međutim, često uključuje impresivne gubitke povezane s krađom ili oštećenjem imovine. U automatiziranom računovodstvu, iznajmljivanje, rad i povrat svake stavke jasno se kontrolira, što uvelike olakšava iznajmljivanje stvari u kupatilu. Za motiviranje zaposlenika važnu ulogu ima računovodstveni sustav koji bilježi količinu obavljenog posla, produktivnost, broj kupaca tijekom smjene, stvarno planirane prihode i još mnogo toga. Na temelju tih podataka svakom pojedinom zaposleniku možete dodijeliti pojedinačnu plaću, nagrade i kazne. Naš program automatski izračunava plaće zaposlenika i prati njihovu plaću, što je vrlo zgodno. Uspjeh poduzeća u cjelini često ovisi o radu zaposlenika, posebno kada su u pitanju kupališta ili druga mjesta rekreacije i zabave.

Pažljivo planiranje povećava učinkovitost organizacije, unosi red i sprječava prekid važnih poslova. Planer može uključivati rokove za hitna izvješća, vrijeme posjeta klijenta, rezervne rasporede i još mnogo toga što vama odgovara. Organiziranim radom puno je lakše ostvariti svoje ciljeve, a pouzdana poslovnica uvijek će osigurati veće zadovoljstvo kupaca. Financijsko računovodstvo kontrolira uplate i transfere u bilo kojoj valuti, daje izvješća o računima i blagajnama, automatski izračunava trošak usluge sa svim popustima i prilozima. Znajući na što se troši ovaj ili onaj novac, postaje lakše sastaviti funkcionalni proračun za godinu. Program prikazuje neplaćena dugovanja kupaca, generira čekove i ugovore.

Jedna od glavnih prednosti programa za automatizirano računovodstvo od programera USU je njegova jednostavnost korištenja. Program je posebno dizajniran za menadžere bilo koje razine i ne zahtijeva nikakve posebne vještine za rad. Tehnički stručnjaci tvrtke USU Software pomažu obučiti sve zaposlenike u vašoj organizaciji za korištenje programa, a praktično i intuitivno sučelje s prekrasnim predlošcima učinit će vaš rad još ugodnijim. Sve to, međutim, ne ometa moćnu funkcionalnost aplikacije i bogat skup alata, koji ni na koji način ne utječu na brzinu programa.

Kako biste vizualno razmotrili funkcionalnost automatskog računovodstva, možete se obratiti kontakt podacima na web mjestu i preuzeti demo verziju programa. Aplikacija je prikladna za kupke, saune, odmarališta, bazene i druge objekte za rekreaciju i zabavu. Prvo se formira baza korisnika sa svim informacijama potrebnim za daljnji rad, koja se ažurira zajedno s dolaznim pozivima. Statistika posjeta za svaki dan omogućuje analizu trenutne situacije u tvrtki. Individualna procjena posjeta kupaca pomaže pronaći san i podsjetiti ih na sebe.

Formiraju se individualne ili neosobne klupske kartice i narukvice za posjetitelje.

Računovodstvo zaposlenika omogućuje vam učinkovito motiviranje tima i usporedbu menadžera prema različitim pokazateljima: obavljeni posao, planirani i stvarni prihodi itd. Računovodstveni softver Spa nudi zaseban pristup ograničen lozinkama: to vam omogućuje da osobi pružite točno onu količinu informacija koja je u vašoj nadležnosti. Skladišno računovodstvo prati raspoloživost i potrošnju robe organizacije.

Kada se dosegne određeni minimum, program će vas obavijestiti o potrebi kupnje.

Aplikacija automatski izračunava plaće zaposlenika. Omogućena je vizualna kontrola nad svim spa priborom za iznajmljivanje. Korištenjem različite suvremene opreme brzo ćete postići svoje ciljeve.

Možete organizirati masovno slanje SMS-ova s obavijestima o promocijama u tijeku i pojedinačnim porukama, na primjer s podsjetnikom za rezervaciju. Aplikacija Spa control automatski generira račune, ugovore, upitnike i drugo. Cijeli niz izvješća dostavlja se čelniku tvrtke, što omogućuje sveobuhvatnu analizu za izvještajno razdoblje. Računovodstveni program za kupatila ima prikladno i intuitivno korisničko sučelje, što čini rad s njim dostupnim svima. Praktičan ručni unos i integrirani uvoz podataka osiguravaju brz početak rada unutar programa. Možete saznati više o značajkama programa pomoću kontakt podataka na našoj web stranici!