Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za saunu

Program za saunu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za saunu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za automatizaciju sauna jedna je od konfiguracija USU Software-a koja saunama omogućuje organiziranje učinkovitog računovodstva troškova i financijskih prihoda, optimizaciju internih aktivnosti i uspostavljanje redovite interakcije s posjetiteljima. Programi za saune i kupke odlikuju se jednostavnim sučeljem i lakom navigacijom ako su proizvodi razvojnog tima USU Software, dok slične ponude drugih programera više ne mogu jamčiti njihovu dostupnost korisnicima s bilo kojom razinom vještina, pa čak i u nedostatku takvih vještina. .

Program upravljanja saunom je zainteresiran za privlačenje radnika iz različitih područja rada i razina upravljanja, jer se na taj način može sastaviti cjelovit opis aktivnosti koje sauna i sauna trenutno obavljaju. Što više različitih korisnika daje svoje procjene u izvršenju posla, to više nijansi program prihvaća za računovodstvo u izradi opisa, što je izvješće o svakoj vrsti aktivnosti u brojkama i drugim pokazateljima.

Sauna računovodstveni program isključuje sudjelovanje zaposlenika u računovodstvenim postupcima i obračunima koji uvijek prate računovodstvo. Obračunski postupak je određen u postavkama programa, gdje se uzimaju u obzir sva dobra i resursi saune kojima raspolažete, osoblje i radno vrijeme. Za konfiguriranje rada saune, program ima blok pod nazivom 'Reference', koji se popunjava samo jednom i prije prve radne sesije, nakon čega se svi računovodstveni postupci u sauni obavljaju automatski. Na primjer, u ovom odjeljku računovodstveni program saune traži od vas da navedete stavke troškova i izvore financiranja, prema kojima se vrši raspodjela troškova i svih financijskih prihoda, da navedete inventar koji se iznajmljuje ili prodaje. Prema tom popisu, program generira nomenklaturu za praćenje robnih stavki koje sauna i sauna kupuju kako bi poboljšali kvalitetu usluga i ostvarili profit.

Osim toga, u ovom konfiguracijskom bloku program za upravljanje saunom smješta sve informacije o organizacijskoj strukturi saune, zaposlenicima, njihovim stopama obračuna naknade za obavljeni rad, odjelima i podružnicama koje su dio njegove mreže, kao i tablice cijene - može ih biti koliko god želite, one će se koristiti za izračun troškova posjeta i njihove cijene za saunu, dobiti ostvarene za svaki posjet itd. U odjeljku programa 'Reference' postoji i skup tekstualnih predložaka za organiziranje reklamnih i informativnih poruka, koje će računovodstveni program za saune automatski slati vašim klijentima kako bi potaknuo rast njihove aktivnosti posjećivanja sauna. Uz ovaj skup postoji i set predložaka dokumenata, iz kojih program generira tekuću i izvještajnu dokumentaciju, uključujući računovodstvo i fakture. Stoga odjeljak 'Reference' postavlja ton, odnosno redoslijed, za funkcioniranje programa kao digitalnog pomoćnika za upravljanje saunom i njezinim financijskim resursima.

Osim 'Vodiča', programski izbornik za saunu i saunu sadrži još dva bloka informacija - 'Moduli' i 'Izvješća'. U odjeljku 'Moduli' sauna bilježi operativne aktivnosti, praćenje interakcije s korisnikom putem telefona u različitim bazama podataka, njegov dolazak u zakazano vrijeme, slanje newslettera odabranoj skupini primatelja u jedinstvenoj bazi podataka korisnika, zbog program prati slanje mailinga prema namjeni i zahtjevima naručitelja kako ne bi došlo do odbijanja ove usluge. Ova ujednačenost poznata je kao unifikacija i korisnicima omogućuje značajnu uštedu vremena pri radu s ovim obrascima. Da biste ih ispunili, morate svladati minimum jednostavnih vještina, čije se posjedovanje prekovremeno dovodi do automatizma.

Sauna i parni programi koriste mnoge od ovih naizgled neprimjetnih metoda za uštedu radnog vremena zaposlenika - to je jedan od glavnih zadataka programa. Na primjer, još jedan učinkovit alat je indikacija trenutnih indikatora u boji, koja će omogućiti zaposlenicima da vizualno prate procese i ispunjenje radnog roka, jer sam program sve to kontrolira, upozoravajući osoblje na neželjenu situaciju, koja može razviti u nekom trenutku, alarmantan u crveno da privuče pozornost. U bazi podataka narudžbi, gdje programi za saune i kupke vode evidenciju kupaca, vremena, plaćanja, svaki posjet ima svoju boju, koja označava status ovog posjeta - završeno, u akciji, trenutno završeno i još nije plaćeno, završeno duže vrijeme prije i postoji dug, inače. Na primjer, aktivna posjeta je zelena i, čim klijent završi postupke, pojavljuje se podsjetnik za plaćanje, ako nema uvjeta plaćanja unaprijed, osim toga, klijent može dobiti dodatne usluge, zalihe za najam po satu. Promjena boje je automatska.

Programi za saune i kupelji predviđaju odvajanje prava pristupa servisnim podacima kako bi se zaštitila njihova povjerljivost, uzimajući u obzir veliki broj korisnika. Odvajanje dužnosti omogućuje odvajanje odgovornosti za kvalitetu i vremenski raspored zadataka i pouzdanost očitanja unesenih u softver. Podjela prava pristupa omogućuje dodjelu pojedinačnih prijava, sigurnosnih lozinki za njih, koje čine svaku zasebnu radnu površinu za objavljivanje informacija.

Prilikom popunjavanja obrasca za digitalnu dokumentaciju korisnik automatski označava njegovu prijavu, čime se točno zna tko je koji zahvat izvršio, autor netočnih podataka.

Svi obrasci označeni korisničkom prijavom akumuliraju se na njegovoj radnoj površini, zatvoreni za kolege, ali dostupni menadžmentu da provjeri usklađenost njihovog sadržaja s procesom. Postoji revizijska funkcija za verifikaciju, koja izvještava o promjenama u svim obrascima od prethodnog kontrolnog postupka, te smanjuje vrijeme menadžmenta za usklađivanje. Programi za saune i kupke predviđaju formiranje nomenklaturnog raspona za računovodstvo zaliha i drugih proizvoda koji se koriste u trgovini i gospodarskim aktivnostima.

Svaka robna stavka ima komercijalne parametre za identifikaciju u ukupnoj masi, njeno kretanje dokumentira se otpremnicama iz kojih se stvara baza primarnih knjigovodstvenih isprava. Programi za saune i kupke podrazumijevaju kontrolu zaliha u trenutnom vremenskom načinu - ovo je automatsko izdavanje robe kako se prodaje i prima plaćanje. Programi za saune i kupke omogućuju formiranje jedinstvene baze podataka kupaca u CRM formatu za praćenje rada s kupcima, dobavljačima, izvođačima. CRM format omogućuje prilaganje osobnim stvarima koje svaki klijent ima, bilo kojeg dokumenta, uključujući fotografije, ugovor, osobni cjenik, potvrde o uplati.

Formiranje potvrde o uplati, potvrde o prodaji, računovodstvenog izvješća provodi program samostalno, dokumenti zadovoljavaju zahtjeve i uvijek su spremni na vrijeme. Interakcija između tima podržana je internom komunikacijom u obliku pop-up prozora – poruke u kutu ekrana s aktivnim prijelazom klikom na nju na temu razgovora. Interakcija s kupcima podržana je elektroničkom komunikacijom u obliku e-pošte i SMS-a, koji se aktivno koriste u reklamnim i informativnim porukama - masovnim i selektivnim. Programi saune i kupke ne zahtijevaju mjesečnu naknadu, cijena im je ista kao i za osnovnu konfiguraciju, funkcionalnost se uvijek može proširiti uz dodatnu naknadu.