Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kupatilo

Program za kupatilo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kupatilo
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Balnearija je jedna od najposebnijih ustanova. Ovo je mjesto za one koji vole miran i odmjeren odmor. Evidencija kupaonice specifična je kao i sam posao. Prije svega, radi se o radu s korisnicima, a rad s korisnicima uvijek je podrazumijevao stalnu kontrolu kvalitete pruženih usluga i traženje novih načina za privlačenje posjetitelja. U početnoj fazi aktivnosti, mnogi menadžeri vjeruju da je pri vođenju evidencije o kupkama moguće koristiti bilježnice ili opće računovodstvene programe. Ali kako vrijeme prolazi i količina posla raste, postaje jasno da je ovaj pristup u osnovi pogrešan.

Najbolje rješenje u takvoj situaciji bio bi specijalizirani program za računovodstvo i upravljanje kupalištem. Sada, zahvaljujući razvoju tržišta IT tehnologije, postoji mnogo takvih softverskih proizvoda. Unatoč različitim sučeljima i načinima unosa i izlaza informacija, svi služe istoj svrsi – što je moguće većoj automatizaciji procesa u tvrtki za čiju je implementaciju prije bilo potrebno puno rada i vremena. Trenutno je najpopularniji računovodstveni program za odmarališta pod nazivom USU Software. Njegova glavna razlika od sličnih razvoja je da je to najkvalitetniji računovodstveni program zahvaljujući održavanju visokokvalificiranih stručnjaka. Nadalje, USU softver ima vrlo pristupačno korisničko sučelje, što čini svladavanje spa programa jednostavnim i brzim procesom. Trošak USU softvera je nizak u usporedbi s njegovim analogima. Sve te i mnoge druge kvalitete omogućile su USU Softwareu da stekne popularnost u mnogim zemljama.

Naši kupci su mnoge uspješne tvrtke u različitim područjima djelovanja. Uključujući kupke. Sve je to moguće zahvaljujući još jednom značajnom svojstvu lječilišnog računovodstvenog programa, lako se prilagođava potrebama apsolutno svakog pothvata i postaje nezamjenjiva pomoć u analizi dostupnih informacija. A to je važno za svaku tvrtku. Zatim predlažemo da razmotrimo neke od mogućnosti našeg programa. Na našoj službenoj web stranici možete pronaći demo verziju računovodstvenog programa kupatila, preuzimanjem kojeg uvijek možete vizualno provjeriti njegovu funkcionalnost bez plaćanja. Za svaku kupljenu licencu naša tvrtka nudi 2 sata održavanja na poklon.

Naši tehnički stručnjaci pomažu vam da savladate program za kupanje u najkraćem mogućem roku. Program se otvara kada kliknete na odgovarajući prečac koji se nalazi na radnoj površini vašeg računala. Računi su zaštićeni lozinkom i ulogama. Drugo polje bit će prikladno za kontrolu prava pristupa informacijama. Moguće je prikazati logo vaše ustanove na glavnom ekranu programa Balneário. Time svima pokazujete da vam je stalo do reputacije tvrtke. Na dnu ekrana programa možete vidjeti vrijeme koje je proteklo od njegovog otvaranja. Ovo se može koristiti kao izvor samokontrole za zaposlenike tvrtke.

Uz pomoć spa programa, USU Software, vaša bi tvrtka trebala dobiti jedinstvenu bazu podataka o kupcima, u kojoj će biti pohranjeni svi potrebni podaci o klijentu. Na karticu kupca možete priložiti fotografiju. Svaki kupac može dobiti individualnu pretplatu. Izdavanje, nadoknada i valjanost svake pretplate mogu se pratiti kroz računovodstveni program resorta. Za svakog kupca možete definirati dane i vrijeme posjeta, kao i dodijeliti određenu dvoranu ili štand za to vrijeme posjetitelju.

Bathhouse Accounting Software USU softver vam omogućuje da pratite vrijeme rada za svaki salon ili kabinu kako biste izbjegli nedosljednosti. Sve informacije unesene u program pohranjuju se u njemu neograničeno vrijeme. Povijest posjeta toplicama od strane svakog klijenta može se spremiti u program i po potrebi dohvatiti. Korisnici mogu biti obaviješteni o popustima, akcijama ili skorom isteku pretplate putem SMS poruka. Zahvaljujući ovom programu za svlačionice, možete kontrolirati izdavanje i vraćanje stvari kao što su ručnici, ključevi od ormarića, ploče itd. Program za upravljanje toplicama omogućuje vam postavljanje sustava posjeta zaposlenika za praćenje radnog vremena. Svaki zaposlenik kupatila može postaviti individualni raspored rada i naznačiti vrstu naknade.

Svaki korisnik programa može definirati konfiguraciju prozora kako mu odgovara. Naši tehničari vam pomažu prilagoditi program saune tako da ga može lako koristiti izvorni govornik bilo kojeg jezika. Računovođa mora moći jednostavno izračunati i izračunati plaću svakog zaposlenika. Voditelj, koristeći program za računovodstvo USU Software, može pronaći i generirati bilo koje izvješće o upravljanju u nekoliko klikova bez ičije pomoći i znati analitičke podatke na pristupačan način: najbolji zaposlenik, najbolje metode privlačenja klijenata, traženije usluge , soba za češću upotrebu itd. Ovi se podaci mogu koristiti za poduzimanje mjera usmjerenih na uklanjanje nedostataka i razvoj snaga organizacije, što će omogućiti kupalištu da postane još popularnije i stekne čvrsto uporište na tržištu, nadmašivši konkurente. Preuzmite demo verziju programa danas da vidite koliko je učinkovit za vas!