Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za iznajmljivanje

Program za iznajmljivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za iznajmljivanje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program iznajmljivanja namijenjen je tvrtkama za iznajmljivanje i pojedincima koji iznajmljuju nekretnine i druge objekte. Ekonomski koncept iznajmljivanja vrlo je višestruk. Ekonomska bit najma je sljedeća - najam za privremeno korištenje bilo koje vrste nekretnine, prema unaprijed dogovorenim uvjetima i uz određenu naknadu. U procesima iznajmljivanja postoje pojmovi kupaca, objekata iznajmljivanja, ugovornih uvjeta. Termini mogu varirati od jednog dana do neodređenog vremena. Objekti nekretnina, kao što su zgrade, građevine, vozila, oprema, građevine, zemljište, nematerijalna imovina i dr. mogu se dati u postupak lizinga. Bez obzira na vašu aktivnost leasinga, financijski uspjeh ovisi o vašoj profesionalnoj organizaciji. Poslovanje se može obaviti improviziranim sredstvima, ali hoće li to upravljanje biti učinkovito? Kao što pokazuje praksa, prije ili kasnije poduzetnici se odlučuju koristiti automatizaciju. Koje su prednosti korištenja programa najma?

Kroz program je jednostavno organizirati cijeli proces iznajmljivanja. S ovim programom možete izravno upravljati ugovorima o najmu prilikom najma objekata. Specijalizirani program omogućuje vam formiranje jedinstvenog informacijskog prostora u kojem se provode sve aktivnosti. USU Software je program za iznajmljivanje koji organizira proces upravljanja, koordinacije i kontrole radnih procesa. Pomoću softvera USU možete oblikovati tijek rada s bazom podataka svojih kupaca. Također morate biti u mogućnosti odražavati potpune informacije o klijentima, to je vrlo zgodno jer, zahvaljujući tim informacijama, možete koristiti različite marketinške tehnike kako biste potaknuli potražnju za vašim uslugama najma. USU Software regulira svaki ugovor o najmu, prati uvjete i pravodobno plaćanje istih.

Ovisno o profilu specijalizacije najma, bit će pružene dodatne opcije, na primjer, kontrola zaliha, izdavanje materijala, procjena kvalitete, integracija s monitorima i mnoge druge dodatne pogodnosti. Naš program ima učinkovit CRM sustav, potpuno orijentiran na kupca, vaši će kupci rado surađivati s vama. U programu iznajmljivanja osmišljen je sustav interakcije s kupcima; to se može učiniti putem telefonije, poziva, SMS poruka i e-pošte. Za učinkovitu kontrolu i optimizaciju radnji zaposlenika u program je uveden sustav praćenja i koordinacije radnji zaposlenika.

Voditelj će kroz program moći naznačiti izvršitelje te kasnije koordinirati faze napredovanja dodijeljenih zadataka. Program za iznajmljivanje neprimjetno se integrira s Internetom, što znači da možete jednostavno prenijeti podatke programa na Internet. Analitička aktivnost u sustavu izražava se u različitim izvješćima, prema kojima je moguće pratiti učinkovitost obavljenog posla, općenito, profitabilnost procesa. Program iznajmljivanja dobro funkcionira s različitom opremom kao što su CCTV kamere ili audio oprema. Automatizirani protok dokumenata odražavat će sve procese najma i dokumenti će biti u potpunosti u skladu s računovodstvenim standardima. Uz velika opterećenja u tijeku rada, inače, morat ćete imati dobro promišljen sustav raspoređivanja najamnina, praćenja rokova obveza, kontrole međusobnih obračuna.

Za svakog našeg kupca provodit će se individualni rad, a ne standardni skup funkcionalnosti. Fleksibilan pristup USU Software-a omogućit će vam da odaberete upravo ono što vam je potrebno za vaše poslovanje. Vjeruju nam svi poslovni subjekti, od malih, srednjih do velikih poduzeća; Dodatne informacije o nama možete pronaći na našoj web stranici. Ne postoje granice za USU Software, pomoći ćemo automatizirati bilo koji najam aktivnosti. Pogledajmo neke od njegovih značajki.

Softver USU sposoban je organizirati bilo koju aktivnost iznajmljivanja, bilo koje specifičnosti i fokusa. Vršit će stručnu organizaciju, upravljanje, koordinaciju i kontrolu. Program prati ugovor o najmu, prati vrijeme i pravodobno plaćanje primatelja usluga. U programu možete izvršiti bilo kakve izračune, postaviti proračun i dodijeliti resurse. Program ima višekorisnički način rada, zasebnu licencu za svakog korisnika. USU softver radi preko lokalne mreže i Interneta. Prostor za pohranu podataka sadrži onoliko informacija koliko želite. Tokovima podataka lako je upravljati s praktičnim elementima pretraživanja, sortiranjem podataka, kategorizacijom i više. Program najma koordinira administrator, koji registrira račune, lozinke, raspoređuje odgovornost u bazi podataka. Program je jednostavan za praćenje učinkovitosti oglašavanja rješenja u svjetlu priljeva novih kupaca. Dio programa za izvještavanje omogućuje procjenu rezultata obavljenog posla, uloženih resursa, omjera troškova i prihoda i još mnogo toga.

Sučelje programa može se prilagoditi prema vlastitom nahođenju: prilagodite alatnu traku, tipke prečaca, rješenja boja za radnu površinu. Obavljanje poslova leasinga s USU softverom minimizira broj sustavnih radnji koje je potrebno izvršiti za vođenje računovodstvenog poslovanja leasinga. Ako se vaša tvrtka, osim djelatnosti leasinga, bavi i prodajom robe ili materijala, USU Software će optimizirati i ovu djelatnost. Dostupno računovodstvo međusobnih obračuna, čuvanje novca u dvije valute. S USU softverom možete se pouzdati u arhiviranje dokumenata i moguća je apsolutna kontrola nad aktivnostima osoblja. Program iznajmljivanja radi na različitim jezicima. Dostupna je mogućnost izrade sigurnosne kopije baze podataka prema navedenom rasporedu. Za implementaciju resursa dovoljno je imati stacionarno računalo sa standardnim operativnim sustavom. Softver USU sastoji se od jednostavnih i razumljivih modula koji su izuzetno razumljivi korisnicima programa.