Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za najam automobila

Crm za najam automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za najam automobila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tvrtke na suvremenom tržištu iznajmljivanja dobara i usluga često su u interakciji s prijevozničkim tvrtkama. Brza dostava robe poboljšava kvalitetu usluge kupcima i stvara pozitivnu reputaciju usluge iznajmljivanja automobila. Bez obzira na to ima li tvrtka vlastiti vozni park i odjel za prijevoz automobila ili ima ugovor s raznim dostavnim službama, pitanje nadzora vozila i pozicioniranja tereta uvijek je aktualno. CRM sustavi za iznajmljivanje automobila pomažu vam u kontroli procesa povezanih s prijevozom. Uostalom, automobilski CRM ne samo da pridonosi povećanju operativne učinkovitosti, već i sinkronizira interakciju odjela i odjela uključenih u radni proces.

CRM se može koristiti za mnoga područja poslovanja. Trgovci automobilima mogu pronaći izvrsne CRM aplikacije. Provedbom programa zaposlenici istovremeno povećavaju prihode od najma automobila i pratećih usluga. Osim toga, optimizira se rad raznih servisa vezanih uz prodaju i održavanje automobila. CRM sustav automobila koristan je u marketinške svrhe. Ako gledate korištenje takvog sustava globalno, postaje moguće automatizirati mnoge radnje koje su prethodno obavljali vaši zaposlenici.

Specijalizirani programi preuzimaju različite odgovornosti zaposlenika. Oni, na primjer, sastavljaju detaljne baze podataka kupaca autokuća. Podaci o službenom vozilu se bilježe (kilometraža, količina potrošenog benzina, popravci, održavanje). Prikupljaju se podaci o kupcima, što pomaže u povećanju fokusa na klijente. Što bolje tvrtka poznaje svog kupca, to kompetentnije gradi strategije prodaje robe i strategije razvoja. CRM za automobil održava kontrolu i komunikaciju, pohranjuje važne parametre automobila i indikatore.

Automobilski CRM mora riješiti mnogo zadataka u vezi s iznajmljivanjem automobila. Ali imati na raspolaganju široku ugrađenu funkcionalnost nije teško. Sa sustavom iznajmljivanja automobila ne bi trebalo biti teško rukovati, inače će samo izazvati dodatne troškove. Čak i zaposlenik koji ne razumije kako rade računalni programi neće provesti više od samo nekoliko sati učeći kako obavljati svoje dužnosti uz CRM sustav USU Software. Uz kupnju našeg softvera uključeni su tečajevi za rad na CRM sustavu.

CRM program za usluge iznajmljivanja automobila od programera računovodstvenog sustava USU Software sposoban je donijeti pozitivne promjene u tijek rada vaše tvrtke. Razvijen od strane iskusnih stručnjaka, USU Software implementira nešto o čemu mnogi u posljednje vrijeme nisu ni razmišljali. Jednostavna upotreba i jasno sučelje čine ga nezamjenjivim pomoćnikom u svakoj tvrtki za iznajmljivanje automobila. I ne samo u uredu! Takav CRM sustav je prikladan i jednostavan za korištenje u bilo kojem proizvodnom pogonu. Ako ste u garaži ili auto skladištu, ne morate trčati u ured kako biste pristupili USU softveru. Upravljajte mnogim operacijama izravno s računala ili čak telefona!

Svi moderni uređaji kompatibilni su s našim CRM-om, čita sve vrste digitalnih formata datoteka. Osim toga, neovisno prikupljanje indikatora s udaljene opreme više nije problem. Izraditi baze podataka za sva potrebna područja, kvalitetno izvršiti autoračun, izračune i analize rezultata i parametara. Sve to, i puno više, pruža USU Software CRM sustav za rad s rent-a-car tvrtkama. Pogledajmo ostale ključne značajke CRM sustava ovog sustava.

Optimizacija organizacije kroz CRM sustav za rent-a-car sustave. CRM za sve vrste poslova iznajmljivanja (automobili, pekare, nekretnine). Univerzalni pristup menadžerskom računovodstvu poduzeća. Pojednostavljenje izvješćivanja, formiranje dokumentacije za izvođače, sva 'papirologija'. Online kontrola kretanja robe i kurira, uz neposrednu komunikaciju sa zaposlenicima. Novi pristup praćenju pošiljaka. Zabilježite sve relevantne informacije o konkretnim projektima važnim za vašu tvrtku. Mogućnost ispravka u informacijskim bazama i datotekama, uz naznaku autora izmjena, spremanje prethodne verzije (verzija prije ispravka). Povećajte fokus organizacije na kupca. Prikupljanje podataka za analizu prodaje. Alati za statistiku i predviđanje. Praćenje vremena najma automobila i održavanja. Usklađenost sa zahtjevima dizajna i sadržaja tijekom formiranja dokumenta. Automatizacija operacija koje su se prethodno izvodile ručno. Kompatibilan s bilo kojom modernom opremom (kao što su pisači faktura). USU softver je neophodan za industrijsko računovodstvo. Prebrojite troškove za usluge najma automobila, klasificirajući troškove prema lokaciji i namjeni.

Formiranje dokumenata u automatskom načinu rada. Neki se dokumenti mogu formirati apsolutno bez ručne intervencije. Dovoljno je navesti datum za odjeljak u kojem je potrebno izvješće, a program će samostalno izvršiti vašu narudžbu. Ugrađena upozorenja podsjetit će vas na potrebu plaćanja, obnavljanja ugovora, primanja plaćanja, obavijesti kupca o narudžbi. Pristup sustavu upravljanja rent-a-car uslugama zaštićen je lozinkom za svakog pojedinog korisnika. Broj računa koji se mogu kreirati u programu je neograničen. Pristup je reguliran tako da određeni zaposlenici vide samo one datoteke koje su im potrebne za obavljanje njihovih dužnosti - ovisi o razini pristupa svakog zaposlenika.