Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za najam nekretnina

Crm za najam nekretnina • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za najam nekretnina
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sustav za iznajmljivanje neophodan je dio vođenja posla za iznajmljivanje. Isto vrijedi i za CRM za iznajmljivanje automobila. To je zbog činjenice da trenutno nijedna vrsta poduzetništva ne može poslovati bez poslovne osnove orijentirane na kupca. Ni posao iznajmljivanja nije iznimka. Sada sve više tvrtki u različitim djelatnostima koristi ove aplikacije u svojim svakodnevnim leasing aktivnostima.

Tvrtke specijalizirane za leasing nekretnina trebaju automatizaciju svojih aktivnosti jer rad s velikom količinom informacija oduzima puno vremena. Potrebno je uzeti u obzir ne samo broj kupaca, već i broj različitih vrsta zahtjeva za daljnji fokus na ono na što se fokusirati na poslu; specijalizirati samo za najam nekretnina ili uvesti dodatne vrste usluga, primjerice rent-a-car. Za optimizaciju potrošnje vremena potrebna vam je aplikacija poput CRM računovodstvenog sustava.

U današnje vrijeme postoji nekoliko standardnih CRM aplikacija koje se lako mogu pronaći na internetu. Međutim, takvi sustavi ne uzimaju u obzir specifičnosti svakog poslovanja i CRM neće imati željeni učinak kada ih koristite, neće moći provesti sve potrebne operacije za vođenje kompetentnog poslovanja. USU Software radi na način da Vam može pomoći u razvoju sustava koji uzima u obzir potrebe Vašeg poslovanja leasinga nekretnina, imat će sve dijelove koji su važni za poslovanje leasinga, kako bi se izvršili složeni izračuni i obaviti još jednu rutinsku papirologiju umjesto vas! CRM za najam nekretnina može postati nezamjenjiv pomoćnik u procesu optimizacije rada vaše organizacije!

Računovodstveni program za tvrtke koje iznajmljuju usluge leasinga nekretnina doprinosi povećanju lojalnosti kupaca, jer uz pomoć programa organizacija će moći ne samo još više zadovoljiti svoje stare klijente, već i privući nove ljude koji trebaju iznajmiti nekretninu . Naš program iznajmljivanja automobila temeljen na softverskom sustavu USU ima iste karakteristike. Veliki plus u radu tvrtke za najam nekretnina koja koristi naš program za najam nekretnina temeljen na USU softveru je što ovaj program može sastaviti točnu sliku prosječnog kupca, njegovih zahtjeva i financijskih mogućnosti. A to će zauzvrat omogućiti razvoju da ponudi najam upravo one nekretnine koja je trenutno tražena na tržištu. Isto vrijedi i za tvrtke koje nude iznajmljivanje automobila. CRM za iznajmljivanje automobila temeljen na softverskom programu USU smanjit će vremenske i financijske troškove kupnje nepotrebnih automobila za potencijalnog kupca i usredotočiti se na rad s materijalnom bazom koja je potrebna stvarnom potrošaču usluga najmodavca.

CRM za nekretnine ili rent-a-car izrađuje različitu dokumentaciju, kao što su sažeta izvješća, tablice i dijagrami, koji vam omogućuju praćenje razvoja poduzeća. Automatizirani sustavi olakšavaju upravljanje vašim poslovanjem! Zašto se još uvijek isplati koristiti poseban CRM program za najam nekretnina temeljen na USU softveru, a ne njegove besplatne analoge? Odgovor je jednostavan. Zato što organizacija poslovanja nosi mnoge nijanse koje se moraju uzeti u obzir, kao i generalizirane parametre s kojima standardizirani programi rade.

Da biste točno odredili izbor potrebnog programa, možete preuzeti njegovu besplatnu demo verziju, koja će vam pomoći da napravite pravi izbor i naručite individualno orijentirani CRM program od nas! Pogledajmo neke značajke koje nudi USU softver.

Naša aplikacija za najam nekretnina obavlja računovodstveni proces točnije i brže od bilo kojeg ljudskog bića. USU softver optimizira vrijeme utrošeno na različite proizvodne procese. Analiza aktivnosti tvrtke pomoću naše specijalizirane aplikacije za najam nekretnina ili automobila temeljene na USU softveru traje minimalno. Svaki zaposlenik ima određena prava pristupa aplikaciji, što doprinosi očuvanju povjerljivosti podataka. Osnova CRM aplikacije za najam nekretnina ili vozila sposobna je ugostiti neograničeni broj kupaca. Moguće je po potrebi dopuniti softver i dodati nove funkcionalnosti. Sve kupce svoje tvrtke možete podijeliti u grupe prema različitim kriterijima, kao što su solventnost, pouzdanost, učestalost zahtjeva, karakteristike zahtjeva i još mnogo toga. Sustav baziran na softverskom sustavu USU radi s gotovinskim i bezgotovinskim sustavom plaćanja. U rent-a-car CRM-u možete voditi računovodstvo i isplaćivati plaće zaposlenicima tvrtke.

Svi podaci o nekretninama ili najmu automobila mogu se poslati e-poštom ili spremiti na USB memoriju. Zahvaljujući našem programu, moći ćete uštedjeti mnogo vremena trenutnim kreiranjem raznih izjava, dokumenata itd. Naša aplikacija čini pojednostavljen i jasan sustav kontrole najma. U našoj aplikaciji za računovodstvo najma vozila koja se temelji na USU platformi, potrebno je kreirati različite razine pristupa ovisno o funkcionalnim odgovornostima zaposlenika tvrtke. Naša aplikacija ima korisničko sučelje koje bi trebalo biti napravljeno u stilu automobilske teme. Aplikacija specijalizirana za računovodstvo najma nekretnina ima prijateljsko sučelje koje se može napraviti na web stranici vaše tvrtke!

S našim sustavom proces upravljanja Vašom tvrtkom bit će mnogo lakši i učinkovitiji! Preuzmite besplatnu demo verziju s naše web stranice kako biste se uvjerili koliko je učinkovita!