Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za uslugu najma

Crm za uslugu najma • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za uslugu najma
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Na našoj web stranici možete instalirati CRM sustav usluge najma, koji je jedna od konfiguracija USU softvera. Ova CRM aplikacija je univerzalna, što znači da je svaki leasing, bez obzira na specijalizaciju, može koristiti za automatizaciju računovodstva, kalkulacija i poslovnih procesa, što će poboljšati konkurentske kvalitete Vaše tvrtke. Aplikaciju za najam usluge CRM-a možete besplatno preuzeti samo kao demo verziju, jer je svaki program za automatizaciju ozbiljan proizvod koji zahtijeva ne samo fino podešavanje, već i plaćanje, tako da ga ne možete tek tako preuzeti besplatno. Možete preuzeti demo verziju; donekle je ograničen u smislu dubine rada funkcionalnosti programa, ali dovoljan za procjenu koristi od najma nakon instalacije potpunog CRM sustava. Preuzimanjem programa usluge najma CRM-a u formatu demo verzije, možete u potpunosti riješiti problem automatizacije u poduzeću!

Nakon što preuzmete demo verziju programa s naše web stranice, možete je instalirati i početi koristiti u dvotjednom probnom razdoblju. Ako instalirate program CRM usluge za iznajmljivanje usluga, što mogu učiniti zaposlenici USU Software tima, i konfigurirate ga uzimajući u obzir imovinu i resurse organizacije, njezinu specijalizaciju, tada za pristup informacijama o usluzi, pretvara se van, morat ćete unijeti pojedinačnu prijavu i lozinku koju sustav implementira kako bi korisnicima razdvojio prava pristupa servisnim informacijama, dopuštajući korištenje samo onih koji su u nadležnosti zaposlenika. Nemoguće je preuzeti pristupne kodove s bilo kojeg mjesta - dodjeljuje ih program uzimajući u obzir odgovornosti i razinu ovlasti; stoga su ovi podaci bitni za svaku tvrtku.

Nakon što preuzmete CRM program za iznajmljivanje, iako u demo formatu, odmah možete cijeniti jednostavnost sučelja i lakoću navigacije unutar njega, što će omogućiti zaposlenicima da rade s njim bez obzira na njihove računalne vještine. Uvjet programa je da što ga više korisnika istovremeno koristi, to će tijek rada biti bolji, jer mnogi od njih obavljaju slične vrste poslova i imaju iste primarne informacije koje su im potrebne za opis trenutnog stanja radnih procesa . Razdvajanje prava pristupa tjera korisnike da više rade u programu, budući da svaki od radnika koristi svoju prijavu i osobni profil, čime prilagođava informacije koje se dodaju u sustav, tako da menadžment uvijek zna tko je obavio koji posao, učinkovitost pojedinog zaposlenika i koliko je vremena potrebno pojedinim zaposlenicima da obave određene vrste poslova.

Preuzmite svoj CRM sustav za iznajmljivanje poslovnog prostora i pogledajte kako automatski izračunava sve najamnine i financijske podatke, izračunava troškove usluge za vaše klijente i razne organizacijske troškove, utvrđuje dobit koju treba primiti i još mnogo toga. Dodatno, automatizirani CRM sustav za leasing usluge će predložiti financijski plan za objekte koji se koriste za leasing, izračunavajući prosječnu stopu povrata sredstava iz akumulirane statistike. CRM sustav za najam usluga također automatski izračunava plaće po komadu svih koji rade s njim, jer se njihove aktivnosti u potpunosti odražavaju na osobnim profilima.

Nakon što preuzmete CRM aplikaciju za usluge leasinga, uvjerit ćete se koliko će učinkovito automatski prikupiti sve dokumente potrebne za prijavu najma, uključujući i potvrdu o uplati, nakon ispunjavanja odgovarajućeg prozora u sustavu. Prozor za najam usluge CRM je poseban obrazac za unos primarnih i tekućih podataka u sustav, au nekim slučajevima i za sastavljanje tekuće dokumentacije, uključujući računovodstvena izvješća, fakture, akte prijema i prijenosa robe itd. Ne možete samo preuzeti gotove dokumente, već ih možete ispisati pomoću našeg sustava usluge najma. Ovaj CRM program ima funkciju izvoza, spreman je za preuzimanje internih dokumenata iz sustava uz istovremenu konverziju u bilo koji vanjski format, zadržavajući svoj izvorni izgled . Obično se eksportna funkcija koristi kada je potrebno preuzeti više izvješća s analizom zakupa i procjenom njegove dobiti, na zahtjev osnivača, ili obveznih izvješća ako ih inspekcijsko tijelo ne prihvati u digitalnom obliku.

Valja napomenuti da program koristi slanje digitalnih poruka za učinkovitu komunikaciju s kupcima kako bi ih privukao na najam putem reklamnih i informativnih poruka, za koje su tekstualni predlošci ugrađeni u program, a brokerska funkcija omogućena je pravopisom. Također je nemoguće preuzeti tekstualne predloške čak ni s funkcijom izvoza, budući da su ugrađeni u konfiguracijski blok s drugim strateškim informacijama. Usput, program može formirati nekoliko baza podataka u jednom formatu, s jednim pravilom za umetanje informacija i zajedničkim alatima za upravljanje. Nemoguće je preuzeti baze podataka, jer su i one dio sustava, ali procijeniti prikladnost smještaja informacija u njima - da, moguće je. Postoji popis pozicija i traka s karticama za bušenje do odabrane pozicije. Pogledajmo koje druge značajke CRM sustav našeg programa nudi tvrtkama za iznajmljivanje.

Za učinkovito CRM računovodstvo usluge najma formira se prikladan raspored koji prikazuje uvjete svih narudžbi, njihovo trenutno stanje i osobne podatke kupaca. Za vizualizaciju indikatora i uvjeta najma koriste se indikatori u boji i ikone za označavanje statusa naloga i operacija koje su na njemu izvršene. Prozor narudžbe koji pokriva razdoblje najma na rasporedu ima odgovarajuću boju koja pokazuje njegovo trenutno stanje - dovršeno, sigurnosno kopirano, u tijeku, problemi itd. zaposlenik mora provoditi kvalitetnu vizualnu kontrolu svih naloga odjednom. Ako organizacija ima nekoliko točaka za prihvaćanje naloga, njihove će aktivnosti biti uključene u opće račune, zahvaljujući radu jedinstvene informacijske mreže na Internetu. Ovaj CRM program koristi objedinjene digitalne obrasce - svi će izgledati isto, jedno pravilo unosa podataka, isti alati za upravljanje njima, a to štedi puno vremena. Sve baze podataka, a mnoge od njih ovdje, imaju jedinstveni format u obliku popisa sudionika i panela favorita u nastavku za detalje svakog sudionika odabranog s gornjeg popisa. Unatoč općem ujedinjenju, postoji mogućnost prilagodbe radnog mjesta - možete odabrati bilo koju od više od 50 opcija dizajna ponuđenih za sučelje.

Zaposlenici mogu raditi istovremeno s bilo koje lokacije - višekorisničko sučelje zauvijek će eliminirati sve sukobe dok će vaše podatke čuvati u sustavu. Od baza podataka prikazani su obrasci nomenklaturnih dokumenata, baza primarnih knjigovodstvenih dokumenata, jedinstvena baza podataka o kupcima u CRM formatu, baza naloga, rasporedi i ostalo. Za internu interakciju između zaposlenika dostupna je komunikacijska značajka - skočni prozori u kutu zaslona, klikom na njih daje trenutni prijelaz na temu rasprave poruke. Sve baze podataka imaju internu klasifikaciju po kategorijama, što omogućuje rad uzimajući u obzir poznate karakteristike dotične skupine, što će povećati njezinu kvalitetu. U našoj CRM aplikaciji za najam svi su sudionici podijeljeni u kategorije koje je uspostavila sama organizacija, a prilikom naručivanja za posao zaposlenik je upoznat s karakteristikama ponašanja tog kupca. Ako je kupac problematičan, u prozoru njegove narudžbe na rasporedu će se nalaziti uskličnik, podsjećajući zaposlenika na stalnu pozornost na narudžbu i veću kontrolu. Na kraju razdoblja, menadžment će dobiti izvješća s analizom aktivnosti i ocjenom učinkovitosti osoblja, aktivnosti kupaca, povrata na imovinu i još mnogo toga!