Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za iznajmljivanje usluga

Crm za iznajmljivanje usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za iznajmljivanje usluga
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako trebate CRM za angažiranje usluge, trebate stupiti u kontakt s iskusnim timom programera softverskih sustava koji će vašoj tvrtki osigurati odgovarajući CRM proizvod. Ako želite najkvalitetniju CRM uslugu za najam, tada trebate potražiti pomoć od iskusnog razvojnog tima USU Software. Ovi stručnjaci pružit će vam proizvod najviše kvalitete, a cijena će biti stvarno niža od cijene vodećih konkurenata.

Stručnjaci USU Software postigli su radikalno smanjenje troškova za gotovo sve vrste usluga iznajmljivanja zahvaljujući činjenici da rade na jedinstvenoj programskoj osnovi, iz koje proizlazi cijeli niz različitih vrsta CRM usluga, koje se koriste za optimizaciju proizvodnih procesa. Kada trebate CRM za unajmljivanje usluga, obratite se programerima našeg projekta od povjerenja. Moći ćete odrediti popunjenost prostorija i rasporediti opterećenje na njima na način koji je najkorisniji za tvrtku.

Prilagodljiva CRM usluga za najam automobila pomoći će vam da se brzo snađete u trenutnoj situaciji na tržištu kako biste donijeli ispravne i nepristrane odluke. Upravljajte našim CRM programskim paketom vrlo brzo i tako nećete imati problema s kontrolom proizvodnih aktivnosti unutar tvrtke. Kada se tvrtka bavi leasingom automobila, ne možete učinkovito voditi svoj leasing posao bez CRM usluge. Stoga vam je potreban uslužni proizvod najviše kvalitete. Uostalom, samo na taj način moći ćete nadvladati glavne konkurente u borbi za preferencije kupaca.

Postoji jasna prednost rada s najnaprednijim proizvodom za optimizaciju procesa. Uostalom, tada možete optimizirati korištenje resursa na najučinkovitiji način i ostvariti najveću razinu profita ulaganjem minimalne količine resursa. Sve se to ostvaruje ako iznimno produktivan CRM sustav USU Software-a uđe u igru. Može generirati izdavanje robe za korištenje kako se ne bi trpjeli nepotrebni troškovi.

Možete odrediti bilo koji algoritam na temelju kojeg će se izvršiti potrebni izračuni. To će vam dati priliku da zaštitite svoje poslovanje od nepotrebnih troškova. Svi će klijenti cijeniti kvalitetu usluge koju dobivaju u vašoj organizaciji. Zapravo, kada se upravlja CRM uslugom iz USU Software sustava, razina usluge raste ubrzanom brzinom. Za svaki pojedini tip vozila možete dodijeliti svoju individualnu cijenu. To će osigurati da diverzifikujete svoju imovinu i dosegnete sve ciljne segmente korisnika. Ako ste autosalon, nema vam ravnog u najmu. Koristite naš prilagodljivi CRM kako biste dobili značajne rezultate. Pratite prisutnost zaposlenika pomoću našeg CRM-a. To će vam donijeti neospornu prednost jer će svaki stručnjak bolje raditi i bolje obavljati svoje radne obveze.

Rad našeg CRM-a je neosporan plus, jer bez njega ćete se jednostavno zbuniti ogromnom količinom informativnih materijala. Pridajemo dužnu važnost ugovaranju usluga; stoga je tim programera USU kreirao CRM sustav posebno dizajniran za te potrebe. S ovim snažnim računalnim proizvodom možete postići značajan uspjeh u privlačenju kupaca. Opseg vaše korisničke baze će rasti jer će ljudi koji se prijave nastaviti preporučivati uslugu koja im se sviđa svojim prijateljima, prijateljima i obitelji.

CRM za leasing usluge je brzo funkcionalno softversko rješenje pomoću kojeg možete brzo pronaći potrebne informativne materijale. Također, ako na raspolaganju imate samo ime ili broj telefona kupca, to neće biti problem. Adaptivna tražilica će savršeno i bez pogrešaka pronaći potrebne podatke.

Koristite naš CRM za usluge iznajmljivanja automobila kako biste organizirali sve svoje klijente. Oni će biti distribuirani prema određenim kriterijima, omogućujući vam da brzo i bez kašnjenja pronađete potrebne informacije. Na primjer, ako korisnik kasni, softver će to označiti određenom bojom i ikonom. Osim toga, možete odrediti kategoriju korisnika prema datumu kontakta s tvrtkom, vrsti pretplate i drugim važnim financijskim pokazateljima.

Instalirajte naš CRM na svoja osobna računala i koristite opciju brzog pokretanja. To znači da odmah nakon instaliranja i implementacije ovog alata lakog za učenje, možete početi izravno raditi s informacijama. Dugo ćete zaobilaziti glavne konkurente, grabeći najatraktivnije tržišne pozicije i zadržavajući ih dugoročno. Koristite CRM za ugovaranje usluga, kreiran od strane naših iskusnih programera. Uz njegovu pomoć bit će moguće kreirati različite vrste pretplata kako bi se povećala razina interesa kupaca. Vjernost vaših klijenata koji se prijavljuju bit će maksimalna ako se implementira CRM sustav za iznajmljivanje automobila USU softverskog tima.

Naš adaptivni kompleks pomoći će vam da generirate račune s dodatnim informacijama o njima. Uvijek možete biti sigurni u slučaju sporova s klijentima i pouzdano pobijediti u pravnoj bitci, jer ćete imati podatke pohranjene u CRM-u za uslugu iznajmljivanja automobila. Datoteka sadrži cijeli skup informacijskih indikatora, zahvaljujući kojima možete zaštititi tvrtku od neugodnih situacija u kojima se dokumentacija gubi. Sve potrebne informacije pohranit će se u odgovarajuće mape, a kada se za to ukaže potreba moći će se arhivirati i dostaviti tijelima državne vlasti ili drugim regulatornim tijelima. Instalirajte demo izdanje CRM sustava za usluge iznajmljivanja automobila kako biste istražili alate koje dobivate uz ovaj softver.

Prije kupnje našeg softvera možete se upoznati s funkcijama i naredbama koje su USU programeri integrirali u njega preuzimanjem besplatne demo verzije programa. Maksimalno smo otvoreni prema ljudima koji žele koristiti naše usluge. Stoga vam možemo pružiti demo verziju ovog softverskog proizvoda potpuno besplatno.