Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za praćenje zaposlenika

Program za praćenje zaposlenika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za praćenje zaposlenika
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program praćenja zaposlenika danas je vrlo relevantan, s obzirom na trenutne okolnosti. Praćenje zaposlenika u programu omogućuje vam rad na najvišoj razini, uz stalnu analizu, upravljanje i kontrolu. Kako biste poboljšali i pojednostavili, automatizirali proizvodne operacije i poboljšali kvalitetu praćenja svih zaposlenika na mreži i na daljinu, obratite pozornost na naš jedinstveni program - USU Software, dostupan uz cjenovnu ponudu, besplatnu pretplatu, neograničenu prilagodbu i mogućnosti. Moduli svake tvrtke su osobno odabrani i mogu biti osobno razvijeni od strane naših stručnjaka. Ovo je stvarno zgodno, stoga upravljajte svojim vremenom i svojim zaposlenicima na najprikladniji način.

Program može koristiti neograničeni broj korisnika, čak i bez ikakvih vještina, bez prethodne pripreme, individualnih podešavanja modula i odabira alata. Prekrasno i multitasking sučelje nudi automatizirane i neograničene mogućnosti. Čuvari zaslona i uzorci su osobno odabrani i mogu se mijenjati ili preuzeti s Interneta. Program omogućuje jedinstvenu kontrolu i aktivnosti u višekanalnom načinu rada, omogućavajući jedinstven unos i rješavanje određenih zadataka s kojima se zaposlenik suočava. Za svakog zaposlenika podrazumijeva se osobna prijava i osobna registracijska lozinka, uz praćenje svih obavljenih operacija koje se bilježe i pregledavaju u zasebnim dnevnicima, vođenje računa o odrađenom vremenu, obračun plaća prema stvarnim očitanjima.

Tako će svi zaposlenici nastojati izvršiti veći obim i kvalitetu, bez gubljenja vremena na nepotrebne poslove, koristeći financijska sredstva poslodavca. Uz daljinsko praćenje, program omogućuje obračun i kontrolu preko glavnog računala, prikazujući sve korisničke prozore na sustavu, omeđujući svaki određenom bojom i podacima koji će se mijenjati. Je li korisnik ušao u program, bavio se sporednim poslovima ili se ne pridržava plana - sve je to vidljivo. Osim toga, voditelj može kliknuti na željeni prozor i povećati ga, dobiti više materijala i listati kroz sate, analizirajući napredak i radne procese općenito.

Program za praćenje integrira se s različitim uređajima i aplikacijama, omogućujući brzu i kvalitetnu organizaciju potrebnih aktivnosti koje smanjuju radno vrijeme i financijska sredstva na praćenju. Sinkronizirajte neograničena imena odjela, podružnica i depoa, uređaja, štedeći resurse tvrtke. Kako biste testirali program i cijenili njegovu funkcionalnost, instalirajte demo verziju koja je dostupna besplatno. Ukoliko imate pitanja obratite se na navedene kontakt brojeve.

Jedinstveni program USU Software vrši praćenje zaposlenika, osigurava rad i računovodstvo radnog vremena podređenih, pružanje točnih informacija i održavanje zasebnih dnevnika, izvješća i dokumenata. Praćenje i brzo postavljanje aplikacije za upravljanje i kontrolu proizvodnih procesa dostupno je svim zaposlenicima bez dodatnih vještina. Moguće je izraditi program za bilo koju operativnu verziju Windowsa. Prilagodite module i alate, prepustite se svakom zaposleniku na personaliziran način, pružajući mogućnost proširenog izbora alatima, čuvarima zaslona i uzorcima. Delegiranje korisničkih prava temelj je rada korisnika. Pružanje informacija provodi se postojećim ugrađenim kontekstualnim pretraživanjem, optimizirajući aktivnosti i pojmove pretraživanja za različite materijale, smanjujući resurse na nekoliko minuta.

Podacima je moguće upravljati automatski ili ručno, koristeći uvoz i izvoz informacija iz različitih izvora. Operacije poravnanja o stvarnim radnim satima, obujmu i kvaliteti događaja provode se uzimajući u obzir informacije dane u ulazu-izlasku, izostancima, među ostalim. Izračun naknada za rad temelji se na stvarnim očitanjima, poboljšavajući radnu aktivnost i kvalitetu te optimizirajući radno vrijeme, bez gubljenja minute na druge operacije. Na glavnom računalu radne površine poslodavca prikazuju se svi prozori monitora zaposlenika, lako i učinkovito ih kontrolira, ovisno o kvantitativnim podacima, promjenama vidljivosti, koje će zaposlenike označavati različitim bojama, dodjeljivanjem imena, vremena i položaja.

Praćenje rada zaposlenika dostupno je višekanalnim načinom upravljanja, pri čemu se svaki zaposlenik s osobnim aktivacijskim kodom za osobne podatke može istovremeno prijaviti, čime se omogućuje razmjena podataka. Moguća je razmjena informacija putem interneta ili interne mreže. Svi materijali pohranjuju se u jedinstveni informacijski sustav koji omogućuje sinkronizaciju i zaštitu podataka, osigurava kvalitetu i dugoročnu očuvanost. Voditelj može istaknuti potrebne podatke zaposlenika, detaljnije pratiti podatke o radu zaposlenika, voditi evidenciju, prevrtati vrijeme, analizirati kvalitetu i vrijeme poslovanja.

Moduli se biraju pojedinačno za svaku organizaciju. Izbor jezika donosi svaki korisnik osobno. Svaki zaposlenik osobno odabire izbor alata, modula i predložaka. Planer pomaže u praćenju izvršenja dodijeljenih operacija, mijenjanje statusa dovršenih zadataka, primanje poruka o njihovim rokovima. U nedostatku bilo kakve aktivnosti, program automatski mijenja boje prozora, pružajući potpune podatke, obavještavajući poslodavca o najnovijim porukama i aktivnostima, detaljno navodeći vrijeme odsutnosti, identificirajući razlog. Interakcija s uređajima i programima visoke tehnologije pomaže optimizirati radno vrijeme. Interakcija s računovodstvom pomaže u praćenju financijskih kretanja, generiranju izvješća i dokumenata, izvođenju kalkulacija. Postoji mogućnost izrade dizajna, logotipa, prikazivanja u svim dokumentima.