Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Kontrola radnog vremena

Kontrola radnog vremena • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Kontrola radnog vremena
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnoge organizacije kontinuirano prate radno vrijeme jer je to najprikladniji alat za procjenu učinkovitosti zadataka koje zaposlenici obavljaju, a također postaje i važna funkcija koja utječe na dobit, posebno kada je u pitanju plaćanje određenih sati. U slučaju područja projektne aktivnosti ili formata suradnje na daljinu, javljaju se određene poteškoće u kontroli vremenskih pokazatelja, a praćenje obujma obavljenog posla mora se provoditi kontinuirano. Također je važno ne samo pratiti radno vrijeme, već i osigurati da ono bude produktivno utrošeno, te da nije bilo lažiranja i oponašanja radne aktivnosti, kao što ponekad pokušavaju neki zaposlenici.

Prije su mnogi menadžeri radije ispunjavali papire, financijske dnevnike i izvješća o kontroli radnog vremena ručno, na papiru, što izravno utječe na kontrolu obavljenog radnog vremena, a ponekad i odrađenih projekata, službenih putovanja i još mnogo toga. Nadalje, ti su podaci dostavljeni upravi ili računovodstvu za izradu konsolidiranog izvješća, no već u ovoj fazi pojavili su se problemi. Stoga je prikupljanje statistike, osobito u prisutnosti mnogih podređenih i odjela, moglo potrajati, međutim, budući da je naknadna provjera, odobrenje od strane nadležnih tijela, što znači da nije bilo mogućnosti pravodobnog reagiranja, izmjene planova i strategije . Kontrola i analiza radnog vremena bile su ograničene na određena razdoblja, smanjujući očekivani rezultat odluka uprave. Također, pri takvoj kontroli ne treba isključiti utjecaj faktora ljudske pogreške, kada se greškom ili čak namjerno u dokument upisuju netočni podaci, koji zapravo iskrivljuju konačne podatke u dokumentaciji, što znači da dokumenti nisu u skladu s tim. ne odražavaju cjelovitu sliku aktivnosti poduzeća. Gore navedeni problemi mogu se riješiti automatizacijom i visokokvalitetnom implementacijom softvera, uključujući praćenje udaljenog osoblja ili stručnjaka koji su često prisiljeni putovati. Prisutnost digitalnog asistenta i bilježenje radnog vremena, kao i kontrola radnji zaposlenika, bit će u središtu cjelokupnog programa poboljšanja učinkovitosti tvrtke. Nudimo vam i da se pridružite redovima uspješnih poduzetnika koji ne mare za vanjske financijske fluktuacije, kao ni promjene u gospodarstvu, odabirom kvalitetnog softvera za upravljanje radnim vremenom.

U tako važnu kontrolu treba uključiti stručni program kontrole radnog vremena koji može jamčiti točnost i brzinu dobivenih podataka, uz mogućnost daljnje obrade, ispisa u gotovu dokumentaciju, izvješća. Upravo takav format može pružiti naš razvoj - Software USU, koji je rezultat rada stručnjaka specijalista koji razumiju potrebe poduzetnika i predani su olakšavanju provedbe radnih procesa i kontroli vremena. Program ima prilagodljivo sučelje tako da korisnik može odabrati njegov funkcionalni sadržaj za trenutne zadatke i ciljeve. Pokušali smo stvoriti platformu koja ne bi stvarala poteškoće u domeni, čak i ako se osoba prethodno nije susrela s takvim kontrolnim alatima. Naš napredni razvoj postat će učinkovito rješenje i, ako je potrebno, organizirati praćenje udaljenih zaposlenika, popraviti radno vrijeme i radnje dana, kako bi se procijenila njihova produktivnost i ispravno izračunale plaće. Korisnicima neće biti teško razumjeti svrhu modula i funkcija te početi primjenjivati glavne prednosti nakon što prođu kratke upute programera. Kako bi svaki stručnjak mogao obavljati svoje funkcije bez ugrožavanja kvalitete, u sustavu se kreira račun koji određuje prava pristupa informacijskim bazama i opcijama. Istodobno, program osigurava sigurnost povjerljivih informacija, budući da je za ulazak potrebno unijeti lozinku, prijaviti se, proći identifikaciju. Kontrola korištenih aplikacija, dokumenata, rokova završetka projekata vršit će se kontinuirano, putem dodatnog modula implementiranog na računala zaposlenika. Nepostojanje značajnih sistemskih zahtjeva za opremu na kojoj će se softver implementirati postaje još jedna prednost u korist odabira naše platforme. Prethodno konfigurirani akcijski algoritmi mogu se samostalno prilagođavati po potrebi, kao i mijenjati predloške dokumenata i dodavati stvarne uzorke kako bi se osigurala visokokvalitetna automatizacija svih radnih postupaka. Proces instalacije može se dogovoriti na daljinu, što je vrlo relevantan format u pandemiji ili udaljenoj lokaciji tvrtke, uloge se također konfiguriraju, a zaposlenici vaše tvrtke mogu se lako obučiti.

Za digitalnu kontrolu radnog vremena podrazumijeva se izrada mehanizama koji prate ispravnost upravljačkih zadataka, algoritama za praćenje korisnika, a po potrebi se mogu mijenjati. Stoga naš razvoj kontrole radnog vremena postaje idealan alat za povećanje radne produktivnosti u vašoj tvrtki, kako u uredskom okruženju tako i među ljudima koji rade na daljinu. Za procjenu kvalitete rada osoblja, menadžerski tim treba samo proučavati izvješća i statistike koje se generiraju svaki dan ili u različitim intervalima, čime se osigurava transparentna kontrola koja se nije mogla postići starim metodama. Da biste kontrolirali što stručnjak radi u određeno vrijeme, trebali biste otvoriti snimku zaslona koju program automatski stvara svake minute i prikazuje deset okvira, ali ako je potrebno, možete otvoriti zasebno razdoblje. Sa stajališta radnika, prisutnost praćenja i pomoći menadžmenta omogućit će mobilizaciju i racionalno korištenje radnog vremena zaposlenika.

Osim ovog praćenja, menadžeri će promijeniti način na koji planiraju rad, raspoređivati zadatke, znati koliko truda zahtijevaju, pratiti opterećenje svakog zaposlenika. Softver USU može ispunjavati digitalne tablice radnog vremena i u budućnosti točno izračunavati plaće zaposlenika, uzimajući u obzir i kontrolirajući njihov prekovremeni rad i eventualne bonuse. Zahvaljujući ovoj razini kontrole, povećat će se brzina obrade podataka, bilo kojeg volumena, odražavajući stvarne pokazatelje troškova rada i troškova. Trenutačno primanje izvješća pridonosi pravovremenoj analizi, a time i razumijevanju stvarnog stanja organizacije. Red u tijeku rada pomoći će da se izbjegnu pogreške, netočnosti koje bi prije mogle negativno utjecati na rezultate, izvješćivanje ili prilikom prolaska inspekcija, iz ovoga će svaki zaposlenik koristiti pripremljene predloške koji su prošli standardizaciju. Integrirani pristup, implementiran softverskom konfiguracijom, pružit će mnogo više mogućnosti od jednostavnog i mehaničkog upravljanja vremenom, pružajući poslovnim ljudima nekoliko prednosti i povećavajući konkurentnost. Kako bismo odredili optimalni skup opcija specifičnih za vaše poslovanje, naši stručnjaci pružit će vam tehničku podršku koristeći bilo koji prikladan oblik komunikacije i pomoći vam pri izboru.

Naš razvoj temelji se samo na dokazanoj i dokazanoj tehnologiji upravljanja, što nam omogućuje da kupcima ponudimo samo visokokvalitetni sustav za automatizaciju širokog spektra procesa svojstvenih određenom poduzeću. Ovaj moderni softver izrađuje se za svaku tvrtku pojedinačno, prethodno proučavajući dijagram odjela, nijanse poslovne organizacije i određivanje potreba tih tvrtki.

Platforma će kontrolirati ne samo pitanja praćenja vremena osoblja i neposrednog rada, već i druge operacije povezane s ispunjavanjem planiranih ciljeva zapisanih u digitalnoj bazi podataka.

Pokušali smo dizajnirati korisničko sučelje našeg razvoja tako da bude što jednostavnije, tako da vam je lako razumjeti kako ga koristiti od samog početka iu svakodnevnom radu, pružajući skočne savjete za korisnike početnike program. Iako mnogi programi za praćenje radnog vremena zahtijevaju dugotrajnu obuku, svladavanje raznih pojmova, trošenje mjeseci na to, u slučaju konfiguracije softvera USU Software ovaj korak implementacije tvrtke u tijek rada može se završiti u nekoliko minuta. sati. Personalizacija i vizualni dizajn glavnog radnog ekrana i cjelokupnog sučelja može se temeljiti na željama korisnika, u tu svrhu kreirano je više od pedeset pozadinskih opcija, uz instaliranje službenog logotipa organizacije. Kako bi se rad odvijao u skladu s aktima tvrtke iu skladu s ugovorom o radu, za svakog zaposlenika se kreira poseban račun koji sadrži alate i dokumentacijsku podlogu potrebnu za rad. Unos lozinke i informacija o profilu u prozor za unos programa pomoći će isključiti mogućnost neovlaštenog uplitanja, korisnici će dobiti ove identifikacijske parametre u trenutku registracije. Prava pristupa preglednosti informacija, kataloga, kontakata i korištenja funkcionalnosti određena su za svakog korisnika posebno, a ovisno o poziciji zaposlenika mogu se po potrebi proširivati ili smanjivati od strane rukovodstva.

Višekorisnički način upravljanja aplikacijom koji podržava aplikacija osigurat će brzinu rada i odsutnost sukoba prilikom spremanja zajedničkog dokumenta kada ga uređuje nekoliko korisnika. Analitički alati ugrađeni u platformu pomoći će vam da prikažete točne statistike o aktivnostima tima tijekom dana ili drugog razdoblja, kako biste procijenili njegove aktivnosti i pokazatelje produktivnosti. Da biste usporedili aktivnost stručnjaka i koliko racionalno troše plaćene sate, pomoći će vam grafikoni i izvješća, koji se formiraju prema navedenim postavkama, u traženom obliku. Revizija rada podređenih koju provodi sustav postat će osnova za ocjenu i razvoj učinkovite strategije motiviranja za postizanje poslovnih ciljeva, potičući na različite načine aktivne radnike.

Razvoj će biti idealan za automatizaciju daljinske suradnje, budući da će moći održavati potrebnu razinu komunikacije između uprave i drugih odjela pomoću modula za razmjenu poruka. Cjelokupna arhiva podataka i dokumentacije prikupljena tijekom godina postojanja tvrtke bit će pod pouzdanom zaštitom iu slučaju kvara računala jer će imati sigurnosnu kopiju baze podataka koja vam omogućuje jednostavno vraćanje bilo koje vrste informacija. Imamo jednu od najboljih fleksibilnih cjenovnih politika na tržištu jer smo implementirali mogućnost odabira iz niza opcija koje čak i početnicima u poslovanju omogućuju automatizaciju poslovanja tako da prvo odaberu osnovnu funkcionalnost, a zatim je prošire na nove zahtjeve. Probna verzija aplikacije pomoći će vam da upoznate neke prednosti u praksi, shvatite koliko će se kvaliteta kontrole poslovanja i radnog vremena zaposlenika promijeniti na bolje nakon instalacije programa.