Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu radnika

Program za kontrolu radnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu radnika
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program radničke kontrole uvelike će pomoći upravi tvrtke u provođenju procesa kontrole poštivanja radnih obveza kroz suvremeni program - USU Software. Tijekom teške krizne situacije mnoge tvrtke premještaju svoje radnike na format rada na daljinu kako bi ostale na površini i smanjile rizik od bankrota. Međutim, unatoč tome što je pronađen izlaz iz ove situacije, pojavio se problem u obliku pravovremene kontrole nad formiranjem aktivnosti svakog zaposlenika tvrtke, budući da postoji mnogo čimbenika i nijansi koje treba razmotriti i pravilno upravljati. To je nemoguće postići bez pomoći modernog računalnog programa koji može optimizirati gotovo sve procese tvrtke, čak i na daljinu.

Program nadzora radnika razvili su naši vodeći stručnjaci, s velikom željom da pomognu mnogim vlasnicima tvrtki da se naviknu na ovu situaciju i mogućnost nadzora radnika učine stvarnošću. Trenutno je USU Software u mogućnosti multifunkcionalnošću prebaciti bilo koji postotak zaposlenika tvrtke na daljinski način rada, zahvaljujući mrežnoj i internetskoj podršci, ali je također potrebno osigurati informatičku opremu od menadžmenta i istu konfigurirati. Program za radničku kontrolu vještinom naših stručnjaka ima razrađen niz funkcija koje su potrebne za provođenje potrebne kontrole. Stoga budite uvjereni u korisnost i visoku kvalitetu našeg razvoja budući da postoje mnoge značajke i pogodnosti koje nudi program kontrole radnika. Osim toga, usprkos punom skupu različitih alata i složenih algoritama ugrađenih u programski kod, ovu aplikaciju nije teško svladati, pa se s njom mogu nositi i početnici.

Stvorena mobilna baza moći će pomoći na aktivnoj strani. Softver USU pripremljen je za apsolutno svaku tvrtku, uz uvođenje dodatnih značajki koje jamče rad na daljinu, bez obzira na opseg tvrtke. Kontrola nad svakim zaposlenikom ne dopušta radnom osoblju da se opusti i odvoji vrijeme od obavljanja zadataka tijekom radnog dana. Program radničke kontrole danas je obavezna pomoć u održavanju razine konkurentnosti, uz dobivanje informacija o poštivanju radnog vremena od strane radnika poduzeća. Računalni softver direktora primit će niz obavijesti o svakom zaposleniku o dugim izbivanjima s radnog mjesta, gledanju neprikladnih programa, korištenju raznih igrica o osobnim stvarima i slično. Monitor svakog radnika prikazuje se u obliku prozora na radnoj površini direktora tvrtke, koji će moći savršeno razumjeti što je zaposlenik radio tijekom dana. U slučaju nemara u obavljanju svojih dužnosti, kaznite neke jedinice radnog osoblja novčanom kaznom ili otkazom, a da pritom ne ugrozite ionako tešku ekonomsku situaciju poduzeća.

Svo radno osoblje može raditi na daljinu i komunicirati jedni s drugima, koristeći međusobne podatke u radne svrhe. USU softver pomaže u spremanju važnih i potrebnih informacija na duže vremensko razdoblje korištenjem arhiviranja informacija na odabranom sigurnom mjestu. Financijski tim, s potpunom kontrolom nad financijskim resursima tvrtke, može daljinski izračunati plaće po komadu. Kontaktirajte našu tvrtku sa svim pitanjima koja se mogu pojaviti tijekom prelaska na format rada od kuće. Možemo pretpostaviti da ste USU Software oduvijek smatrali prijateljem i pouzdanim pomoćnikom u provođenju potrebnih radnih procesa.

U programu postupno izgradite svoju individualnu bazu klijenata pravnih osoba s bankovnim podacima. Pratite radne aktivnosti zaposlenika gledajući na monitor osoblja. Primajte obavijesti u bazi podataka o odsutnosti radnika na radnom mjestu duže vrijeme. Kao kontrolu, možete usporediti učinak osoblja uz pomoć radnih uloga. U postupku kontrole identificirati neuredne radnike u poduzeću i poduzeti odgovarajuće mjere. U programu je moguće dobiti izračun plaća po komadu na daljinu s bilo kojim povećanjem rada.

Obveze i potraživanja će učinkovito kontrolirati formiranje akata međusobnog poravnanja obračuna. Ugovori bilo kojeg formata mogu se proizvesti u bazi podataka putem posebnog depozita financijskog dijela ugovora. U programu izračunajte razinu profitabilnosti kupaca pomoću posebnog izvješća u radu. Baza podataka pomaže u provođenju procesa uvoza informacija, a kasnije iu brzom izvođenju posla. Pokrenite proces popisa u programu pomoću posebne opreme za bar kodiranje. Uključite se u slanje poruka kupcima s obavještavanjem o postupku kontrole posla. Postoji sustav automatskog biranja, koji će pomoći pravovremenom informiranju kupaca o promatranju radnika. Program ima funkciju praćenja rasporeda prijevoza posebnih tereta za otpremnike. Iskusite povećanu razinu znanja na poslu proučavajući poseban priručnik namijenjen menadžerima.

Postoje mnoge druge prednosti koje pruža program kontrole radnika. Za više korisnih informacija posjetite našu službenu web stranicu. Tu je i poveznica za preuzimanje demo verzije programa, gdje se možete upoznati s osnovnim skupom funkcija.