Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vlastitog vremena

Program za obračun vlastitog vremena • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vlastitog vremena
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tema aktivnosti računovodstvenog osoblja u poduzeću uvijek je relevantna jer su dobiveni podaci glavni u određivanju plaća, obračunu bonusa za prekovremeni rad, ali kada je riječ o stotinama podređenih, postaje teže kontrolirati primanje relevantnih informacija. i popunjavanju dokumentacije te je radi jednostavnosti program namijenjen kontroli vlastitog vremena. Automatizacija kao način prikupljanja i obrade informacija postaje popularno područje jer može značajno uštedjeti vaše vrijeme, financije i ljudske resurse. Ali postoje situacije kada je važno voditi računovodstvo radnog rasporeda, što nije uvijek racionalno ručno procijeniti. Stoga mnogi traže program za rješavanje ovih problema.

Osim toga, elektroničko računovodstvo postaje jedina učinkovita opcija za organiziranje suradnje na daljinu, kada izvođači obavljaju poslove kod kuće, a interakcija se odvija pomoću računala i interneta. Bez obzira trebate li pratiti vlastiti rad ili osobno vrijeme u tvrtki, softver mora zadovoljiti visoke zahtjeve kvalitete, biti dostupan i razumljiv u smislu funkcionalnosti. U slučaju određenog područja djelatnosti, preporučljivo je odabrati takve programe na temelju njihove specijalizacije, usmjerenja ili prilagodljivosti specifičnim zahtjevima. Programski algoritmi mnogo su učinkovitiji od ljudi u obradi podataka, dok su brzina i točnost nekoliko puta veći, što vam omogućuje da napustite usluge nekih stručnjaka ili smanjite opterećenje zaposlenika.

Računovodstvene tehnologije čvrsto su ušle u sve sfere života, a poslovanje nije iznimka. Samo se udio programa za automatizaciju svake godine povećava. Ako se u početku radilo samo o elektroničkom upravljanju dokumentima ili kalkulacijama, sada, s različitim oblicima umjetne inteligencije, softver prelazi u pomoćni način rada, postajući ravnopravan sudionik u izgradnji uspješne poslovne strategije podrške. Stoga, pri odabiru programa za računovodstvo vašeg vremena, obratite pozornost ne samo na mogućnosti povezane s aktivnostima zaposlenika, već i na integrirani pristup upravljanju. Za pojedince i freelancere koji trebaju programski definirati trajanje projekata bit će dovoljne jednostavne aplikacije.

USU Software razvija aplikacije u najrazličitijim područjima djelovanja, što nam je omogućilo razvoj optimalnog mehanizma i sučelja koji zadovoljavaju osnovne potrebe svakog poduzetnika. Postavke računovodstvenog programa imaju beskonačne varijacije zbog mogućnosti odabira iz niza opcija. Program mogu koristiti kako velike organizacije s nekoliko zaposlenika i podružnica, tako i privatni poduzetnici koji rade sami, dok će cijena projekta biti različita i regulirana ovisno o odabranoj funkcionalnosti.

Kontrola vremena nije jedina svrha platforme. Sposoban je pružiti sveobuhvatnu automatizaciju kombinirajući sve odjele i stručnjake u zajednički informacijski prostor, stvarajući ugodno okruženje za razmjenu informacija, raspravu i brzo izvršavanje vaših zadataka. Kakva će vaša konfiguracija postati ovisi o navedenim parametrima, željama i hitnim zadacima identificiranim tijekom preliminarne analize koju provode programeri nakon primitka aplikacije. Sagledavamo potrebe zaposlenika kako bi rezultat zadovoljio sve aspekte suradnje na poslu. Kako bi se olakšao daljinski rad, planirano je uvođenje dodatnog modula koji počinje raditi istovremeno kada se računalo uključi, bez utjecaja na brzinu i vrijeme izvršenja operacija. Samozaposleni bi trebali provjeriti vrijeme, ocijeniti pokazatelje uspješnosti, kako bi kompetentnije pristupili obavljanju službenih dužnosti u budućnosti.

Preliminarne faze izrade programa i samu proceduru implementacije provode sami kreatori programa, bez potrebe za prekidom uobičajenog ritma i gubitkom produktivnosti. Instalacija se odvija u udaljenom formatu, samo je potrebno omogućiti pristup računalnoj opremi pomoću dodatne javno dostupne aplikacije. Također, na daljinu podešavamo algoritme, predloške i formule, koji su temelj za ispravno izvođenje i obračun procesa, isključujući slučajne i namjerne pogreške. Nije teško obučiti buduće korisnike, čak i ako nemaju iskustva u interakciji sa sličnim programima, budući da su izbornik i sučelje kreirani s obzirom na različitu obuku i oduzimaju minimalno vrijeme.

Korištenjem programa za praćenje vremena zaposlenici će biti motiviraniji da obave zadatke na vrijeme, jer sustav podsjeća na sljedeći korak, daje uzorke, što će olakšati i ubrzati pripremu dokumentacije. Upravljački tim zauzvrat prima sveobuhvatna izvješća koja odražavaju pokazatelje učinka svakog odjela i stručnjaka, popraćena grafikonima i vizualnim dijagramima. Svakodnevna izrada statistike o radnjama i radnim satima izvršitelja, podijeljenih na razdoblja aktivnosti i neaktivnosti, pomaže u evaluaciji više pokazatelja, kao i u razvoju učinkovite motivacijske strategije, potičući najaktivnije podređene.

Programsko računovodstvo odvijat će se kontinuirano, obrađene informacije provjeravaju se na relevantnost, prisutnost duplikata, što smanjuje količinu dokumentacije s prazninama. Suradnici ne bi trebali koristiti poziciju i provoditi sate uz osobne potrebe, pregledavanje zabavnih stranica, aplikacija, jer je moguće napraviti popis zabranjenih uporaba. Sva kršenja odmah se odražavaju upravitelju, tako da možete konfigurirati rano isključivanje, odgodu ili dugo razdoblje neaktivnosti. Korisnici imaju ograničena prava pristupa informacijama, mogućnosti i ovisno o položaju, ovlastima koje regulira administracija. Čak i ulazak u računovodstveni program provode registrirani stručnjaci, svaki put prolazeći kroz identifikaciju odabirom funkcije, unosom prijave i lozinke.

Sustav je pomoćnik zaposlenicima na daljinu jer omogućuje kvalitetnu komunikaciju s kolegama i poslodavcima putem poruka, dokumentacije u zasebnom pop-up prozoru. Sposobnost korištenja ažurne baze podataka, kontakti kupaca i izvođača, formula i dokumentacije pridonose ispravnom i pravovremenom izvršenju zadataka. Zbog dostupnosti točnih informacija, usklađenosti s internim aktima tvrtke, otvorit će se novi izgledi za širenje djelatnosti, stoga vam partneri i kupci trebaju vjerovati. Ako postojeće funkcionalnosti više nisu dovoljne za podršku trenutnim poslovnim ciljevima, nadogradite vlastiti program kontaktiranjem naših stručnjaka. Oni će vam, koristeći prikladan oblik komunikacije, reći o svim prednostima razvoja i pomoći vam odabrati optimalan sadržaj.

Univerzalno računovodstvo, koje pruža USU Software, radikalno mijenja pristup upravljanju, redistribuira resurse radi postizanja ciljeva, a ne pune kontrole. Zbog brige i prilagodljivosti sučelja, vlasnici organizacija imat će priliku kreirati rješenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe, što ne može pružiti svaki razvoj. Samo tri modula sposobna su osigurati obradu, pohranu, analizu podataka i automatizaciju nekih procesa, iako imaju sličnu unutarnju strukturu kako bi pojednostavili daljnji rad i početno razumijevanje.

Tim ne mora imati određeno znanje ili iskustvo, dovoljno je imati računalo na osnovnoj razini, mi se brinemo za ostalo kada kreiramo promišljeno i ugodno sučelje za korištenje. U nekoliko sati kratkog brifinga, programeri će objasniti svrhu modula, njihovu strukturu, glavne funkcije, metode i prednosti primjene u različitim područjima djelovanja. Neovlaštene osobe ne mogu koristiti program, jer za to je potrebno imati odgovarajuća prava pristupa, kao i prijavu, lozinku za ulazak, primaju ih samo zaposlenici registrirani u organizaciji.

Vrijeme svakog podređenog se kontrolira dok se procesi praćenja odvijaju u pozadini, bez ometanja glavne aktivnosti, bez usporavanja operacija, bilježeći svaku radnju za sebe. Visoka izvedba programa za obračun vremena moguća je zahvaljujući višekorisničkom načinu rada, koji, čak i uz istovremeno uključivanje svih zaposlenika, ne dopušta sukob spremanja opće dokumentacije koja se obrađuje. Stručnjaci imaju pristup vlastitim radovima, dokumentima, zajedničkoj informacijskoj bazi, čime se stvara ugodno okruženje za obavljanje poslova definiranih od strane menadžmenta, što je također važno za osiguranje suradnje na daljinu.

Akcijski algoritmi konfigurirani odmah na početku nakon implementacije, primjeri iz službene dokumentacije, formule različite složenosti popravljaju se bez ikakvih problema. Narudžba u elektroničkom tijeku dokumenata, kontrola popunjavanja brojnih modela jamče njihovu ispravnost, dobivanje točnih informacija i nepostojanje problema s obveznim provjerama. Svaki dan upravitelj prima statistiku o aktivnosti podređenih, gdje se prikazuje ravna linija u obliku svijetlih grafikona, podijeljena na razdoblja produktivnih zadataka i mirovanja, s postotkom. Prisutnost snimki zaslona računalnih ekrana izvođača omogućuje provjeru trenutne zaposlenosti ili proučavanje korištenih aplikacija, datoteka određenog zadatka. Generiraju se nekoliko puta dnevno.

Analitička, financijska i upravljačka izvješća temeljena na ažurnim informacijama pomažu u procjeni stvarnog stanja poduzeća, donošenju važnih odluka prije nego nastupe negativne posljedice zbog pogrešne strategije. Ugodan dodatak kupljenim licencama za računovodstveni program bit će bonus u obliku dva sata obuke ili tehničkog rada stručnjaka.