Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vremena

Program za obračun vremena • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vremena
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za poslovnog čovjeka, osim stvaranja ugodnih radnih uvjeta i kompetentnog odabira stručnjaka, važno je organizirati učinkovito računovodstvo svojih aktivnosti kako ga ne bi pretvorili u ukupni plan kada se zaposlenici boje pogriješiti, smanjujući motivaciju . . U ovom slučaju, program za praćenje radnog vremena može postati bitna pomoć. Elektronički algoritmi sposobni su pružiti učinkovit mehanizam za bilježenje radnji i utrošenih sati, čineći procese paralelnima s drugim zadacima dodijeljenim programu. Automatizacija je postala prirodan nastavak i neizostavan čimbenik uspješnosti poslovanja tvrtke, zamjenjujući standardne metode kontrole, koje najčešće nisu u stanju pružiti pouzdane informacije niti uključiti značajnu količinu resursa.

Suvremeni tempo života, a time i gospodarstva, ne dopuštaju nerazuman pristup financijskom trošenju i radu, inače ne treba očekivati planirane rezultate. Osim očite potrebe za inovacijama u upravljanju, poduzetnici se suočavaju s formatom suradnje na daljinu, kada se sav posao obavlja na daljinu, bez mogućnosti vizualnog kontakta s podređenima. Nedostatak prave interakcije i provedbe projekata putem kućnog računala postao je značajan problem. Nemoguće je provjeriti kako se troši radno vrijeme, da li stručnjaka ne ometaju strane stvari, ako koristite zastarjele metode praćenja. Ali, ako se specijalizirani program bavi računovodstvom, onda nema poteškoća s ovim pitanjima, budući da elektronički algoritmi mogu sistematizirati pristup upravljanju, preuzeti obradu i pohranjivanje relevantnih informacija, koje služe kao glavni izvor procjene produktivnost momaka. Naravno, velika raznolikost programa koji su predstavljeni na Internetu omogućuje vam odabir prikladnog rješenja, ali to može potrajati mjesecima, jer svaki programer nudi određene upute, netko je usredotočen na funkcionalnost, netko je zainteresiran za jednostavnost korištenja, ali pronalazak gotovo nestvarno savršene opcije. Stoga, pri odabiru programa za obračun vremena na računalu u stvarnom vremenu, treba privući softver koji se prilagođava zahtjevima klijenta kako biste bili sigurni da ćete dobiti očekivani rezultat.

Računalni program za obračun radnog vremena u stvarnom vremenu izrađen je korištenjem suvremenih tehnologija. Ovo su glavne mogućnosti USU Softwarea, rezultat rada tima profesionalaca koji razumiju potrebe poslovanja. Naša tvrtka je na tržištu informacijske tehnologije dugi niz godina i uspjela je pridobiti povjerenje stotina organizacija iz različitih područja djelovanja. Veliko iskustvo i individualni pristup automatizaciji omogućuju nam da kupcu ponudimo upravo onakav sustav koji treba, sa stvarnim problemima i zadacima. Fleksibilnost sučelja omogućuje vam da odaberete skup funkcija koji odgovara trenutnim potrebama organizacije, mijenjate ga tijekom vremena kako bi zadovoljio promjenjive uvjete, putem nadogradnje.

Stručnjaci izrađuju i testiraju gotovu platformu, koja pomaže u postizanju visokokvalitetnog programa prilagođenog stvarnom radnom prostoru, gdje ga možete početi koristiti već od prvih dana. Razvoj učinkovito obrađuje upravljanje udaljenim radnicima, a kako bi se to osiguralo, modul za praćenje implementiran je na računala. U trenutku kada je uređaj uključen, konfiguracija počinje raditi, nadzirući ne samo korištenje vremenskih resursa, već i radnje korisnika, uspoređujući ih s konfiguriranim algoritmima procesa, ispravljajući eventualna kršenja.

Program za obračun radnog vremena, sa svim svojim funkcionalnostima, ostaje jednostavan za razumijevanje i učenje, čak i za početnike, što omogućuje uključivanje svih zaposlenika. Razvojni programeri pomažu razumjeti svrhu opcija, strukturu modula i prednosti korištenja organiziranjem tečaja na daljinu koji traje nekoliko sati. Nemojte imati dodatne financijske troškove za nadogradnju računala ili plaćanje mjesečne naknade. Licence se stječu prema broju korisnika, satima rada stručnjaka. Fleksibilna politika cijena omogućuje automatizaciju računovodstva kako u malim poduzećima s malim brojem zaposlenika, tako iu velikim poduzećima sa širokom geografijom podružnica. Dostupna je besplatna demo verzija računovodstvenog programa koja je ograničena u pogledu korištenja, ali je dovoljna za procjenu glavnih parametara.

Program za obračun radnog vremena tvrtke USU Software ima sve mehanizme za organizaciju procesa, uzimajući u obzir individualne karakteristike industrije, tako da zaposlenici ne dolaze u iskušenje da preskoče važan korak. Uklanjanje utjecaja ljudskog faktora doprinosi uređenju tijeka rada, pravodobnoj pripremi projekata, prema elektroničkom planu. Kroz kalendar definirajte zadatke, identificirajte izvođače, a oni će zauzvrat dobiti obavijest o novom zadatku. Sustav osigurava da podređeni započne i završi operaciju na vrijeme prikazivanjem preliminarnih podsjetnika. Kontinuiranim korištenjem programa dobivate točne informacije o aktivnostima zaposlenika, generirajući potrebna izvješća, statistike i grafikone aktivnosti.

Program za obračun radnog vremena sadrži modul za praćenje koji upravlja radnjama u stvarnom vremenu, dijeleći ih na izravne i vanjske odgovornosti, što omogućuje procjenu produktivnosti, provođenje analiza i identificiranje voditelja. Snimke ekrana korisničkih računala se snimaju svake minute, tako da voditelj u svakom trenutku može provjeriti svoj posao, prijave, dokumente. Često postaje potrebno ograničiti pristup web stranicama, društvenim mrežama ili zabavi kako bi se isključila mogućnost neopravdanog gubljenja radnog dana. Kako bi se to osiguralo, u programu se formira popis zabranjenih sadržaja koji se lako može ispraviti i nadopuniti. Osim organiziranja učinkovite kontrole aktivnosti, razvoj je bitan i za same korisnike koji će imati pristup ažurnim informacijama, kontakt podacima, organizirati interakciju s kolegama radi rješavanja uobičajenih problema i razmjenjivati dokumentaciju.

Programom je predviđeno razlikovanje prava pristupa koje uređuje uprava na temelju radnog mjesta. To ne samo da stvara ugodne uvjete za obavljanje zadataka, gdje ništa ne ometa, već i štiti povjerljive informacije. Jamčimo kvalitetu i podršku po svim pitanjima, spremni smo stvoriti jedinstvenu softversku konfiguraciju dodavanjem opcija prema zahtjevima kupaca. USU Software ima niz neporecivih prednosti koje će postati prioritet pri odabiru alata za automatizaciju kao glavnog izvora točnih informacija o radnjama zaposlenika u uredu i na daljinu.

Preliminarna studija osobitosti poslovanja i izgradnje odjela u klijentovoj tvrtki pomaže u razvoju tehničke specifikacije, koja odražava čak i male nijanse koje su važne za osiguranje integriranog pristupa. Elektronički format uključuje ne samo praćenje, već i izračune, tijek dokumenata, interakciju ljudi i pohranjivanje podataka jer se jedino tako može računati na visoke rezultate. Kratko vrijeme od implementacije do svladavanja omogućeno je zahvaljujući dobro promišljenoj strukturi izbornika, modula, odsutnosti nepotrebne stručne terminologije i prisutnosti savjeta za pomoć korisnicima. Bez obzira na prethodnu izobrazbu i iskustvo s ovakvim programom, obuka se odvija u nekoliko sati, tijekom kojih će zaposlenici naučiti osnovne funkcije, razumjeti prednosti korištenja istih.

Odsutnost značajnih zahtjeva za sistemske parametre računala na kojima će se platforma instalirati značajno štedi. Upravljanje stvarnim procesima provodi se pomoću elektroničkih algoritama, modela i formula. Oni se prilagođavaju prema vlastitom nahođenju, bez pomoći stručnjaka, ako imate odgovarajuća prava pristupa. Program obračuna vremena uključuje odvajanje prava pristupa. Svi zaposlenici organizacije mogu ga koristiti, ali svatko u okviru službenih nadležnosti, uz održavanje velike brzine rada, zbog prisutnosti višekorisničkog načina rada.

Menadžeri imaju neograničena prava, tako da mogu imati pristup području vidljivosti podataka i funkcija za svoje podređene, uzimajući u obzir projekte koji su u tijeku u tvrtki ili kada je jedan od stručnjaka promaknut na poziciji. Sustav obavještava sve prekršaje i crvenom bojom označava prijavu onih koji su duže vrijeme bili neaktivni, pozivajući na objašnjenje razloga za takvo ponašanje.

Analitički alati pomažu u usporedbi grafikona i statistike po danima, mjesecima, između zaposlenika ili odjela, što je važno u procjeni pokazatelja produktivnosti, razvoju nove poslovne strategije. Računalni program za obračun vremena u stvarnom vremenu stvara izvješća o izostancima s posla i obavljenom poslu. Financijska, upravljačka i analitička izvješća, koje aplikacija generira prema konfiguriranim parametrima i sa potrebnom periodičnošću, osnova su za ocjenu i razvoj učinkovitog rada.

Program za obračun vremena mora se koristiti u radu na daljinu. Proučavanje recenzija korisnika omogućuje procjenu budućih promjena i njihov utjecaj na različite aspekte organizacije poslovanja. Stoga preporučujemo da posjetite odgovarajući odjeljak stranice. Određivanje cijene projekta automatizacije ovisi o odabranim specifikacijama, rasponu zadataka i funkcionalnom sadržaju sučelja, stoga je osnovna verzija računovodstvenog programa prilično dostupna poslovnim početnicima, a složeniji mehanizmi korisni su u višestrukim sustavi razina.

Mogli bismo samo spomenuti neke od prednosti i perspektiva koje otvara naš računovodstveni sustav. Da biste saznali više o drugim alatima i osobno provjerili jednostavnost izrade sučelja, prezentacija i video pregled koji se nalaze na stranici trebali bi pomoći.