Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za mrežni marketing

Softver za mrežni marketing • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za mrežni marketing
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za mrežni marketing omogućuje vam kontrolu financijskih i skladišnih aktivnosti, reviziju i analizu financijskih aktivnosti, uključujući obračune prema sudionicima, uzimajući u obzir prodaju i provizije, bilježenje i unos podataka, popravljanje i izračunavanje izravno u softveru. Ponuda na tržištu je velika, ali najbolji softver za mrežni marketing je USU Software sustav koji se ističe pristupačnom cijenom, bez mjesečne naknade, velikim izborom modula, uz mogućnost razvoja osobnih modula za vašu tvrtku. u mrežnom marketingu, kao i općenito razumljivo i lijepo sučelje s načinom rada za više igrača, što je nesumnjivo zgodno, čak i ako sjedište članova tima još nije veliko.

Glavna zadaća softvera za mrežni marketing je smanjenje svih troškova, uključujući minimiziranje radnog vremena, optimizaciju upravljanja i financijskog računovodstva, povećanje učinkovitosti, kvalitete i učinkovitosti. Svi poslovi koji se provode su automatizirani, što još jednom doprinosi rastu i poboljšanju statusa tvrtke. Softver koji je jednostavan za korištenje ne zahtijeva puno vremena za svladavanje, samo se trebate upoznati s kratkim video tečajem. Stil i dizajn radne površine, svaki korisnik sam prilagođava, na njegov zahtjev, pogodnost za obavljanje operativnog rada. Svakom korisniku dodjeljuje se prijava i lozinka, što omogućuje pristup njihovom osobnom računu, snimanje svake radnje, uzimajući u obzir registraciju svih operacija. Razdvajanje korisničkih prava i korištenje različitih informacija o proizvodima, o kupcima pouzdano je zaštićeno i automatski pohranjeno na udaljenom poslužitelju u obliku sigurnosne kopije. Željene materijale s dostupnog popisa možete dobiti pomoću kontekstualne tražilice, što smanjuje troškove vremena i pridonosi brzom završetku posla.

Softverska implementacija podržava održavanje nekoliko tablica, dnevnika i baza podataka. Na primjer, baza podataka o kupcima pruža zaposlenicima potpune informacije o kupcima, obavljenim i planiranim transakcijama, statusu plaćanja i isporuke itd. Pomoću kontakt brojeva i adresa možete slati SMS i MMS poruke, e-mail na brojeve mobitela, te e-mailom obavještavati o raznim događanjima, akcijama i popustima, te datumima dostave i dostave robe. Plaćanja u gotovini, a ne u gotovini, u bilo kojoj valuti koja je pogodna za sve, program lako pretvara novac. Obračun, fakturiranje, dokumentacija, izvještaji, rade se automatski, što skraćuje vrijeme rada, s najvećom preciznošću, kao i pravovremeno. Softver se integrira s video kamerama, raznim sustavima poput posebnog marketinškog softvera, kao i uređajima za kontrolu i upravljanje skladištem.

Kako ne biste gubili vrijeme uzalud, već počeli raditi sa softverom, ali i dalje sumnjate, postoji probna verzija koja dokazuje svoju učinkovitost i nužnost za nekoliko dana. Demo verzija dostupna je besplatno na našoj web stranici, a možete dobiti dodatne savjete od naših stručnjaka. Drago nam je zbog plodne suradnje.

Softver izvodi razne operacije prema definiranim vremenskim okvirima.

Obračunavaju se različiti obračuni prema unesenim koeficijentima, ovisno o pojedinačnom uvažavanju popusta i bonusa, prema preračunu prema cjeniku. Zaposlenici mogu unositi i primati podatke istovremeno, razmjenjujući se na lokalnoj mreži, uzimajući u obzir višekorisnički način rada. Kada otvorite dokument, softver mrežnog marketinga blokira drugim članovima tima da mu pristupe kako ne bi došlo do pogrešaka ili zabune. Podatke ili dokumente moguće je dobiti samo uz određena prava pristupa istima, što je potrebno radi veće zaštite osobnih podataka. Poslužitelj može pohraniti neograničene količine informacija. Sigurnosna kopija omogućuje pohranjivanje dokumentacije na neograničeno vrijeme, uz nepotpunu pouzdanost i sigurnost. Kontekstualna tražilica pruža potrebne materijale, broji minute. Konsolidacija neograničenog broja podružnica, kada se više organizacija pridruži mreži. Svaki korisnik dobiva osobnu prijavu i lozinku. Formiranje izvješća i dokumenata vrši se automatski pomoću softvera. Održavati veliku CRM bazu podataka, uz potpuno održavanje potrebnih informacija o kupcima. Plaćanja se mogu prihvatiti u gotovini na blagajni ili bezgotovinsko putem terminala, elektroničkih novčanika, platnih kartica ili računa.

Sve operacije koje se izvode u softveru spremaju se za daljnju analizu ili otkrivanje kršenja. Softver za mrežni marketing koji podržava odvajanje korisničkih prava. Daljinski pristup, upravljanje, analiza i prodaja mogu se obaviti putem mobilne aplikacije dostupne zaposlenicima i kupcima. Poruke s informativnim podacima kupcima se šalju putem SMS-a, MMS-a, e-maila, grupno ili selektivno. Integracija sa sličnim softverskim sustavom osigurava točnost i optimizaciju procesa rada, vođenje preciznog računovodstva, obračun bonusa, kontrolu ispravnosti isplata i generiranje izvješća za fiskalne odbore.

Uz integraciju s više uređaja, upravljanje skladištem je uvijek u redu. Popis se može provoditi za svu robu ili selektivno, uz automatsku nadopunu i odlaganje. Redovito ažuriranje podataka osigurava točnost rada u svim odjelima mreže. Lako integrirani mrežni marketing, pojednostavljivanje procesa i povećanje statusa i profitabilnosti. Softver je u interakciji s telefonijom PBX-a, primajući sve informacije od korisnika, nakon dolaznih poziva.