Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za piramidu

Crm za piramidu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za piramidu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Pyramid CRM automatizira i poboljšava kvalitetu cijele organizacije. Osim toga, CRM program za piramidu omogućuje snimanje i pohranjivanje podataka svih novih kupaca te ih drži u tijeku te je neizostavna organizacijska pomoć. U piramidalnim aktivnostima potrebno je ne samo evidentirati prodaju i njezine iznose, već i voditi evidenciju prodaje svakog zaposlenika, to je potrebno kako bi se utvrdila aktivnost svakog zaposlenika.

Pyramid CRM generira veliki broj tipova izvješća, a možete generirati izvješća i prema određenim kriterijima i traženim pokazateljima. Ako trebate posebne postavke izvješćivanja, možete kontaktirati naš tehnički odjel i oni će dodati funkciju izvješćivanja s potrebnim postavkama.

Postoji mnogo varijacija softvera za izvješćivanje, ali svi izvještaji su podijeljeni u dvije skupine - gotovinska i depozitna.

Prilikom popunjavanja izvješća o kretanju sredstava možete postaviti postavku razdoblja koje vas zanima. Također možete odrediti željene ili zanimljive načine plaćanja. Rezultirajuće izvješće nije samo u tabelarnom obliku, već po potrebi sadrži grafikone ili dijagrame. Možete generirati opću financijsku statistiku za prethodnu godinu i prethodni mjesec ili bilo koje drugo željeno razdoblje. S piramidalnim softverom upravljanje cjelokupnom organizacijom, financijskim i skladišnim dijelovima je jednostavno i pouzdano.

U softveru CRM piramide formira se baza zaposlenika tvrtke i partnera te se registrira pripadnost svakog od njih njegovom distributeru. Svaki zaposlenik prima isplate ovisno o usklađenosti ili nepoštivanju definiranog plana, obračun vrši koncesionar automatski. Aktivnost je automatizirana jer prilikom kupnje softver automatski izračunava iznose koji se plaćaju prema distributeru, a ujedno nadopunjuje podatke o kupnjama od strane distributera koji su potrebni za naknadni obračun plaćanja. U piramidnom CRM sustavu pristup je podijeljen po pravima i pozicijama, svaki zaposlenik ima pristup samo informacijama potrebnim za obavljanje funkcija. Voditelj organizacije ili odgovorna osoba ima pristup svim podacima o aktivnostima, mogućnost statističkog pregleda svih podataka i generiranja izvješća o potrebnim pokazateljima i kriterijima.

CRM za Pyramid ne samo da sprema sve podatke u softver, već također stvara sigurnosnu kopiju svih podataka za pouzdaniju sigurnost. Pyramid CRM ima funkciju planera, zahvaljujući kojoj možete učinkovitije planirati radno vrijeme, sve fiksne zadatke, a softver automatski dodaje zadatke ako ima dovoljno slobodnog vremena u tekućem ili sljedećem radnom danu.

Za početak rada u CRM sustavu potrebno je unijeti potrebne podatke, ne oduzima puno vremena, a sve informacije i radni podaci automatski se prenose iz proračunskih tablica ili programa koje ste ranije koristili.

Uslužni program ima vrlo praktično i intuitivno sučelje, s kojim ćete naučiti raditi u samo nekoliko praktičnih lekcija. Svaki zaposlenik zasebno konfigurira dizajn radne površine, CRM baza podataka ima ogroman broj opcija dizajna, među kojima možete odabrati najprikladniji i najprikladniji. Formiranje jedinstvene baze kupaca i distributera. Mogućnost traženja kupca ili distributera u CRM-u za piramidu po prezimenu, broju telefona i drugim navedenim podacima. Pyramid CRM vam omogućuje pretragu kupaca ili distributera po jednom ili više polja, što vam omogućuje da pronađete ljude iz željenog grada iz cijele baze podataka ili pronađete druge potrebne pokazatelje. CRM automatski identificira najaktivnije i najproduktivnije zaposlenike. CRM sustav grupira sve podatke o radu prema potrebnim kriterijima i pokazateljima. Mogućnost formiranja mailing lista pomoću SMS poruka ili e-pošte, koje obavještavaju kupce o nadolazećim promocijama, popustima i odličnim ponudama. Slanje pisama i poruka može se izvršiti bez obzira na državu prebivališta kupca. Prije slanja mailinga, CRM automatski izračunava trošak slanja svih poruka na mailing listi. Sustav može stvoriti i spremiti predloške za korespondenciju, koji se koriste ako je potrebno. Upotrebom softvera za automatizaciju povećava se prestiž vaše organizacije. CRM sustav za piramidu može automatski planirati aktivnosti tvrtke i koordinirati sve radne procese. Program ima funkciju generiranja izvješća o radu osoblja, izvješće može biti generalno, može se generirati po odjelima ili za svakog zaposlenika posebno. Pomoću automatiziranog softvera čak se i najsloženiji korporativni ciljevi mogu postići u kratkom vremenu.

U softveru možete označiti osobe koje ne žele primati newsletter na svoj mobitel ili e-mail. Svaka izvršena uplata se sprema uz naznaku sredstva, kasnije možete locirati u sustavu plaćanja koja je izvršena na određeni način. Softver ima mogućnost spremanja i održavanja statistike o kretanju svih sredstava kao što su primanje, slanje ili podizanje. Program USU Software ima mnogo više funkcija za poboljšanje kvalitete aktivnosti i njihove učinkovitosti!

U 1990-ima mrežni marketing postao je jedan od najbrže rastućih načina trgovine i distribucije dobara i usluga. Dobio je zasluženo i široko priznanje ne samo u Americi, već i diljem svijeta. Mi, zauzvrat, pratimo napredak i predstavljamo vam koristan sustav USU Software za poslovnu piramidu.