Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za višerazinski marketing

Crm za višerazinski marketing • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za višerazinski marketing
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Multilevel marketing CRM optimizira i automatizira velik broj funkcija koje se moraju izvršiti za kontrolu višerazinskog marketinga, piramidalnog ili mrežnog marketinga. U multi-level marketing CRM-u u automatiziranom načinu rada sve su prodaje podijeljene po imenima zaposlenika, u mrežnom marketingu ili piramidalnoj shemi morate točno znati tko je izvršio prodaju. Iz dobivenih podataka moguće je generirati statistiku ili izvješća o tome koliko je pojedini radnik prodao te identificirati najbolje zaposlenike u mjesecu ili drugom željenom razdoblju. Također u višerazinskom marketinškom CRM-u možete generirati veliki broj vrsta izvješća prema bilo kojoj svrsi i zahtjevu. Ako trebate dodati neku specifičnu vrstu izvješća, možete kontaktirati našu tehničku podršku i željenu vrstu izvješća izraditi pojedinačno.

Svi izvještaji generirani u CRM višerazinskom marketinškom programu podijeljeni su u dva područja - gotovinu i depozit. Uz pomoć svih izvješća dostupnih za obuku u CRM-u, možete napraviti osnovne vrste izvješća.

U fondovnoj dokumentaciji možete generirati izvješće za određeno razdoblje u kojem su izvršena plaćanja ili napraviti statistiku izvršenih plaćanja na određeni način. Generirana statistika sadrži ne samo digitalni dizajn već i dijagrame ako je potrebno. Prema statistici, moguće je pratiti primitak i potrošnju resursa višerazinske marketinške tvrtke, koja se može podijeliti na mjesece ili godine. Iz priloženih dijagrama možete vizualno razumjeti dinamiku aktivnosti i njezine rezultate. Kada se izvrši CRM kupnja, ne samo da se bilježe sve izvršene prodaje i spremaju podaci o zaposleniku koji ih je izvršio, već se i osoba koja je izvršila kupnju također dodjeljuje radniku. Ova je funkcija potrebna za mrežni marketing ili marketing na više razina. Nakon izvršene kupnje, kupac se dodjeljuje djelatniku prodavatelja. CRM automatski formira jedinstvenu korisničku bazu s vašim podacima, uzimajući u obzir njihovu konsolidaciju.

U CRM-u je moguće prilagoditi visinu nagrađivanja ovisno o ispunjenju bilo kojeg osobnog ili općeg koeficijenta. CRM softver automatski generira isplate za svakog radnika, uzimajući u obzir broj svih prodaja, nove ljude koji su ušli u sustav i druge poduzete ciljane radnje.

CRM sustav omogućuje automatsko obračunavanje primanja zaposlenika kada zaposlenici obave kupnje koje su im dodijeljene. CRM u automatskom načinu rada ne samo da izračunava plaćanje za kupnje registriranih ljudi, već također bilježi te podatke za generiranje izvješća o broju prodaja i privučenih ljudi.

Višerazinski marketinški CRM sustav pruža cjelovita financijska izvješća, uključujući računovodstvo troškova, prihoda i dobiti, kao i druge vrste analitičkih izvješća i statistike. Razdvajanje prava djelovanja u sustavu za svakog zaposlenika, svaki zaposlenik ima mogućnost uvida u sve potrebne podatke, uzimajući u obzir njegov status u zastupstvu. Uz pomoć CRM-a za multilevel marketing, upravljanje i kontrola aktivnosti mreže ili piramide postaje jednostavan i automatiziran proces, kao i pouzdana i točna kontrola koja se provodi. Nekoliko je prednosti automatiziranog CRM-a, a jedna od glavnih je precizno knjiženje svih ostvarenih prodaja, primljenih iznosa te nemogućnost ručne izmjene podataka. Formiranje jedinstvene baze podataka svih zaposlenika uz čuvanje kontakt podataka. Mogućnost pronalaska željenog klijenta po prezimenu, imenu, broju telefona i ostalim pohranjenim podacima. U CRM sustavu moguće je locirati kupce prema određenim podacima, npr. prema željenom gradu i dr. Uz pomoć softvera možete pronaći kupce s najviše kupnji. Po potrebi u CRM-u možete grupirati podatke prema željenim kategorijama, kriterijima i pokazateljima.

CRM za višerazinski marketing može generirati i slati masovne SMS poruke ili e-poštu kako bi obavijestio klijente organizacije o nadolazećim promocijama, popustima ili posebnim ponudama. Poruke i e-mailovi šalju se bez obzira na državu prebivališta primatelja. Prije implementacije svakog slanja CRM sustav izračunava ukupni trošak i generira dokument sa svim stavkama koje zbrojem iznose ukupnu vrijednost.

U CRM sustavu moguće je izraditi predloške za mailing. CRM sustav za automatizaciju marketinškog rada na više razina ne samo da privlači mnoge kupce, već i poboljšava sliku na tržištu. U CRM sustavu dostupna je funkcija planiranja, zahvaljujući kojoj je zajamčeno najučinkovitije upravljanje cijelom tvrtkom. Na našoj web stranici možete preuzeti besplatnu probnu verziju i isprobati CRM dva tjedna.

U zastupstvu je moguće generirati izvještaj kako o radu svih zaposlenika tako i o radu svakog zaposlenika zasebno. Uz CRM za automatizaciju, postizanje ciljeva koje je postavila organizacija mnogo je puta brže nego bez softvera. U CRM-u možete navesti one klijente koji ne trebaju slati poruke i korespondenciju, sustav će kontrolirati odsutnost korespondencije za njihove brojeve. CRM ima modul s financijskim podacima. U ovom modulu možete bilježiti i kontrolirati sve iznose primljenog ili podignutog novca. Mi, alternativno, pratimo svjetski napredak i predstavljamo vašoj pozornosti koristan softverski sustav USU za multilevel marketinške poslove. Program USU Software također ima ogroman broj mogućnosti za kvalitetan rad cijelog poduzeća i postizanje maksimalnih rezultata rada!