Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za mrežnu tvrtku

Program za mrežnu tvrtku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za mrežnu tvrtku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za umreženu tvrtku najvažniji je alat u ovom trenutku, s obzirom na sve veću konkurenciju svakodnevnog života i jednostavno nužan. Potražnja stvara ponudu, stoga na tržištu postoji raznolik izbor svih vrsta poslovnih mrežnih sustava koji se razlikuju po modularnom sastavu, cijeni i dodatnim značajkama. Vrlo je teško pronaći vrijedan program mrežne tvrtke, ali je neophodan. Kako ne bismo gubili puno vremena i financijskih sredstava, s ponosom vam predstavljamo naš automatizirani program za poslovanje u umreženoj tvrtki, koji olakšava obavljanje zadatka bilo koje složenosti i opsega. Niska cijena, bez mjesečne naknade, proširena modularna struktura, udobno i lijepo sučelje, najmanje što vam želimo ponuditi. Kako biste saznali više o ostalim funkcionalnostima i modulima razvijenim osobno za vas, obratite se našim konzultantima, koji osim odgovora na pitanja pomažu i pri instalaciji.

Sučelje za više zadataka pogodno je za praktičnost i razumijevanje svakog korisnika, čak i neiskusnog, s obzirom na jednostavnost i učinkovitost programa. Program vam omogućuje kompetentno planiranje radnih aktivnosti, podsjećajući vas na planirane zadatke unaprijed. Za rad u programu korisnici ne moraju čekati da dođu na red, već istovremeno kreću s osobnom prijavom i lozinkom, te određenim pravima korištenja, čime se dodatno štite podaci, a posebno kupaca. . Program za umreženo poduzeće može se integrirati s bilo kojim programom, što također pojednostavljuje zadatak, optimizira radno vrijeme, u kojem nema potrebe unositi podatke više puta, preračunavati troškove i prihode, kao i pisati dokumente, izvješća, popratnu dokumentaciju . Integracija sa skladišnim uređajima omogućuje provođenje skladišnog računovodstva, ispravno izračunavanje raspoloživosti robe i pravodobno dopunjavanje potrebnih artikala. Obračun, prihvaćanje uplata i povlačenje sredstava za umrežače uzimajući u obzir izračun bonusa i plaća obavlja se automatski. Moguća su gotovinska i bezgotovinska plaćanja. Nadalje, korištenjem mobilne aplikacije postaje prikladno i brzo naručivanje, plaćanje, podizanje sredstava, kako od strane distributera tako i od strane kupaca, primajući potrebne informacije. Koristeći podatke iz jedinstvene baze kupaca, možete slati SMS, MMS ili Email poruke, selektivno ili preko cijele baze, obavještavajući Vas o različitim događajima, o prispijeću robe, o potrebi plaćanja, o promocijama itd. Program se lako integrira s različitim uređajima i aplikacijama, a također objedinjuje neograničen broj poslovnica i poslovnica, vodeći računa o ostvarivanju višekorisničkog modaliteta, neovisno o obujmu prodaje, definiranim ciljevima. U programu za mrežnu tvrtku, dodijeljeni zadaci mogu se izvršavati automatski, kao što su sigurnosna kopija, popis, slanje poruka, obračun isplata zaposlenika.

Koristite demo verziju i više nećete morati nagađati, gubiti vrijeme. Probna verzija programa potpuno je besplatna, tako da vam ništa neće nedostajati, naprotiv, već prvih dana dobit ćete vidljive rezultate.

Mrežna tvrtka, koja provodi program, može se nositi s bilo kojim zadatkom, brzo izvršavajući dodijeljene zadatke, trošeći minimalno vremena i dobivajući maksimalnu korist.

Softverski program USU generira izvješća, dokumente, prilagođavajući se potrebnim formatima dokumenata. Možete konsolidirati korporativnu informacijsku mrežu integracijom različitih veza i zaposlenika. S mrežnom vezom možete komunicirati putem dijaloškog okvira. Voditelj može kontrolirati sve proizvodne procese izravno sa svog radnog mjesta. Postoji mogućnost daljinskog pristupa programu putem mobilnog programa, uz integraciju putem interneta. Automatsko slanje SMS, MMS, e-mail poruka vrši se skupno ili pojedinačno za svakog kupca, obavještavajući o raznim promocijama, prikupljanju bonusa, pristizanju robe itd. Održava se jedinstvena CRM baza podataka svih kupaca. Stalno ažuriranje podataka doprinosi kvalitetnom radu u umreženom poduzeću. Moduli se mogu dodatno razvijati pojedinačno prema vašoj narudžbi. Inventar se može pokrenuti izvan mreže. Nadopuna proizvoda se vrši čim istekne traženi proizvod. Višekorisnički način rada omogućuje precizan rad za neograničeni broj korisnika koji mogu raditi preko lokalne mreže, razmjenjujući informacije i dokumentaciju. Obračun, izračun dobiti i troškova, provodi se prilikom integracije bilo kojeg programa u sustav. Formiranje izvješća i dokumenata provodi se pomoću predložaka i uzoraka, koji se također mogu izraditi ili preuzeti s interneta.

Svi procesi koji se izvode u programu automatski se spremaju za kasniju analizu rada svakog tima. Niska cijena programa, bez dodatnih troškova, veseli sve organizacije u mreži. Program samostalno obračunava kamate i bonuse, izračunavajući prema ponuđenim formulama. Omogućeno je razgraničenje korisničkih prava u skladu s pouzdanom zaštitom svih podataka mrežne tvrtke. Program vam omogućuje povećanje statusa, profitabilnosti i privlačenje više kupaca mrežnoj tvrtki. Planirani zadaci uvijek se završe na vrijeme. Mrežni marketing je cool aktivnost. Etička načela mrežnog marketinga su neporeciva. Marketing mrežne tvrtke vrlo je progresivan i korisniku prilagođen način trgovanja, a naš program USU Software je isplativo ulaganje u budući razvoj vašeg poslovanja.