Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za mrežnu tvrtku

Crm za mrežnu tvrtku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za mrežnu tvrtku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM mrežne tvrtke je, strogo govoreći, vitalni alat za organiziranje aktivnosti, uzimajući u obzir specifičnosti multilevel marketinga. U određenom smislu, svi zaposlenici takve tvrtke najvećim su dijelom ujedno i njeni kupci (često su oni ti koji imaju obvezu kupnje određene količine robe tjedno, mjesečno i sl. za svoje potrošnja). Mrežni marketing je maloprodajni koncept koji se odvija izvan trgovina ili bilo kojeg fiksnog prodajnog mjesta (i stoga praktički ne može funkcionirati izvan CRM-a). Tržište robe prolazi kroz mrežu distributera-prodajnih agenata, od kojih svaki može formirati svoj tim agenata (tzv. 'podružnica'). U ovom slučaju prihod menadžera agencije uključuje, osim provizije od osobno prodane robe, dodatne količine bonusa koje su prodali članovi tima koji su njemu podređeni. Naime, mrežno poduzeće prodaje proizvode isključivo u obliku izravne prodaje, obično kroz osobne kontakte, izravne kontakte s kupcima, uspostavljene na najrazličitijim zamislivim mjestima. I ovdje je CRM vrlo tražen. Mrežne tvrtke često se nazivaju piramidama, budući da načelo njihovog stvaranja i razvoja pretpostavlja stalno povećanje broja sudionika, povezanih s manje ili više velikim podružnicama (okružnim, općinskim, regionalnim itd.), što se naziva silaznim i vanjskim. Zapravo, struktura mreže je održiva samo pod uvjetom stalnog širenja. Nakon što taj rast prestane, prodaja i prihodi organizacije počinju strmoglavo padati. Proizvodne organizacije koje odaberu mrežni marketing kao ključno načelo organizacije prodajnog sustava ne troše novac na najam uredskog i maloprodajnog prostora, održavanje i sigurnost. Mogu si čak priuštiti da ne gube vrijeme na registraciju pravnih subjekata prodaje, vođenje urednog knjigovodstva i poreznog računovodstva itd.

Budući da mrežno poslovanje izravno i izravno ovisi o broju uključenih distributera i kupcima koje privlače, CRM postaje gotovo neizostavan alat za upravljanje. U mrežnim strukturama potrebno je točno, detaljno računovodstvo bez grešaka, budući da su sustavi obračuna i plaćanja prilično složeni. USU Software System razvio je moderan mrežni marketinški poslovni softver koji sadrži kompletan set funkcija potrebnih za ovu vrstu poslovanja. Hijerarhijska baza podataka sadrži kontakte i detaljnu povijest rada svih sudionika piramide, bez iznimke, raspoređene po podružnicama i distributerima. Matematički aparat koji se koristi u CRM softveru USU-a omogućuje izračun i definiranje osobnih stopa nagrađivanja ne samo za voditelje podružnica, već i za svakog običnog sudionika. Program sadrži sve alate za cjelovito financijsko knjigovodstvo, uključujući kontrolu prihoda i tekućih rashoda, provođenje svih vrsta kalkulacija (trošak, dobit i sl.), formiranje analitičkih izvješća i dr. CRM omogućuje bilježenje svih transakcija (prodaje, kupnje, itd.) uz naknadno automatsko obračunavanje naknade u određenom trenutku. Istovremeno, načelo hijerarhije omogućuje svakom članu tvrtke mrežnog marketinga da u bazi podataka vidi samo one informacije kojima ima pristup.

Network Enterprise CRM ključni je element USU softvera za marketinške organizacije na više razina. Program omogućuje automatizaciju bitnih računovodstvenih i poslovnih procesa. Postavke se rade pojedinačno za pojedino poduzeće, uzimajući u obzir specifičnosti i opseg njegove djelatnosti. Softver USU kreiran je od strane profesionalnih programera i usklađen je s IT standardima suvremenog svijeta. Sučelje je postavljeno vrlo jasno i logično i ne oduzima puno vremena i truda za svladavanje. Početne podatke u CRM i računovodstvene module moguće je unijeti ručno ili uvozom iz drugih uredskih programa. Baza je izgrađena na hijerarhijskim principima, razina pristupa svakog sudionika je strogo definirana (ne može vidjeti više od onoga što mu je dopušteno). CRM alati osmišljeni su kako bi osigurali najbližu moguću interakciju između zaposlenika i kupaca temeljenu na izravnoj prodaji i osobnim kontaktima. Informacijski sustav sadrži kontakte svih sudionika u piramidi, detaljnu povijest njihovog rada, kao i raspodjelu zaposlenika po poslovnicama i njihovim nadređenim distributerima. Proračunske tablice s navedenim formulama omogućuju vam izračunavanje i prikupljanje naknade prema osobnim koeficijentima strogo na vrijeme. Za menadžment koji vodi tvrtku, osiguran je skup izvještaja menadžmenta koji odražavaju trenutno stanje, realizaciju planova prodaje, učinak podružnica i pojedinih zaposlenika, dinamiku i sezonalnost prodaje itd. CRM bilježi sve transakcije, kreira automatske podsjetnike na razne akcije planirane za klijente itd.

USU Software nudi mogućnost integracije najnovijih tehnologija koje mrežnoj tvrtki daju reputaciju moderne i orijentirane na korisnike. Uz pomoć ugrađenog planera, korisnici mogu kreirati raspored sigurnosnog kopiranja, postaviti parametre za analitička izvješća i zakazati bilo koje radnje sustava. U sklopu dodatne narudžbe u CRM modulu mogu se aktivirati mobilne aplikacije za kupce i zaposlenike tvrtke za mrežni marketing.