Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automatizaciju cvjećarnice

Program za automatizaciju cvjećarnice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automatizaciju cvjećarnice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program automatizacije cvjećarnice vrlo je važan za ovo područje poslovanja jer je povezan sa skladištenjem i prometom kvarljive robe koja zahtijeva posebno održavanje i uvjete skladištenja. Usklađenost s ovim uvjetima određuje osobitosti računovodstva u takvom poslovanju. Kako voditi evidenciju u trgovini kako bi rad bio učinkovitiji i donosio maksimalan prihod?

I prije otvaranja cvjećarnice za voditelja su zacrtani različiti zadaci čije će ispravno rješavanje omogućiti nesmetano i bez ikakvih problema započeti s aktivnostima. Ovi zadaci uključuju pitanja kao što su kako voditi evidenciju o pakiranju, je li automatizacija cvjećarskog poslovanja potrebna određenoj tvrtki i ako jest, koji je program za automatizaciju cvjećarnice najprikladniji i može se koristiti kao program za kontrolu cvijeća u cvjećarnici , kao i kontrolu robe, kako organizirati najučinkovitije upravljanje i mnoga druga pitanja.

Upravljanje ovom vrstom poslovanja uključuje strogo računovodstvo svake serije cvijeća i raznih pomoćnih materijala, poput pakiranja. Ovdje je važno ne samo ispravno evidentirati prodaju u cvjećarnici u cjelini, već i izračunati troškove buketa, kao i obračunati robu.

Program za automatizaciju cvjećarstva omogućit će ne samo kvalitativno organiziranje ovih procesa, već i pojednostavljenje cijelog procesa prikupljanja, obrade i prikaza informacija, minimizirajući utjecaj faktora ljudske pogreške. Pravilno odabran program za automatizaciju cvjećarnice omogućit će Vam da maksimalno učinkovito vodite evidenciju i ispunite sve Vaše zahtjeve za programom za automatizaciju.

Najpopularniji program za automatizaciju cvjećarnice danas je USU softver. Zbog svojih izvrsnih karakteristika idealan je za tvrtke iz bilo kojeg područja djelatnosti - industriju, trgovinu, te tvrtke koje djeluju u području pružanja raznih usluga te cvjećare.

Posebnosti koje razlikuju naš program za automatizaciju cvjećara od analoga su visoka kvaliteta izvršenja svih zadataka, pouzdanost, dostupnost za bilo koji proračun, kao i bliska suradnja s našim programerima, koji će vam uvijek pomoći pronaći najbolju opciju rješenja problema .

Da biste bolje upoznali sve značajke softvera za automatizaciju tvrtke USU Software, možete preuzeti njegovu demo verziju s naše web stranice, ali za sada, bacimo brzi pogled na samo neke od njih.

Program za automatizaciju prodajnog mjesta za cvijeće može podržavati i korporativnu mrežu i udaljeni pristup. Ovaj program za automatizaciju omogućuje vam spremanje neograničenog broja sigurnosnih kopija baze podataka.

Fleksibilnost našeg softvera za automatizaciju omogućuje našim stručnjacima da ga prilagode prema potrebama svakog klijenta. Naš program automatizacije pruža visokokvalitetni sustav zaštite informacija. Naša tvrtka nudi dva sata tehničkog održavanja softvera za automatizaciju cvjećarstva kao poklon za svaku kupljenu kopiju programa. Knjižne oznake otvorenih prozora u programu automatizacije omogućuju vam brzo prebacivanje s jedne operacije na drugu. Radovi na održavanju našeg programa automatizacije ne uključuju nikakve naknade za pretplatu. Plaćate samo trošak samog programa i broj dodatnih značajki koje su vam potrebne.

Svi korisnici softvera za automatizaciju mogu individualno prilagoditi izgled svog sustava i mogućnost davanja podataka. Ako trebate prevesti sučelje programa za automatizaciju cvjetnjaka na bilo koji jezik, naši stručnjaci će vam pomoći. Program za automatizaciju prodajnog mjesta cvjećara omogućuje definiranje prava pristupa za svakog korisnika ili odjel. Sve funkcije sustava automatizacije poslovanja prodaje cvijeća grupirane su u prikladne module koji se nalaze na lijevoj strani radnog ekrana. Za opskrbu, softver za automatizaciju podružnica tvrtke pruža širok raspon funkcija koje omogućuju kontrolu svih dolaznih naloga i njihovo izvršenje. Uz pomoć ovog programa upravljanja moći ćete na vrijeme uočiti nedostatak bilo kojeg proizvoda ili potrošnog materijala na skladištu. Za uspostavu skladišnog knjigovodstva naša aplikacija omogućuje pregled raznih materijalnih izvješća i generiranje izvješća o bilo kakvom kretanju robe.

Uz pomoć USU softvera možete izračunati izračun svakog buketa, cijenu svakog cvijeta i druge troškove. Softver USU omogućit će vam brzu i učinkovitu provjeru inventara. Naša aplikacija za računovodstvo cvjećarnica nudi mogućnost sastavljanja različitih cjenika za različite kategorije kupaca, kao i omogućuje vam da uspostavite učinkovit rad s kupcima, stvarajući jedinstvenu bazu kupaca. Svakom kupcu, koristeći softver za automatizaciju trgovačkog poduzeća, može se dodijeliti status; na primjer, 'potencijalni kupac', 'aktivni kupac' i mnogi drugi.

Naš softver za automatizaciju cvjećarnica podržava više vrsta plaćanja. Ako postoji bilo kakav dug, naš razvoj automatizacije cvjećarnice pomoći će vam da vidite i držite svoju obuku pod kontrolom. Ovaj program ima mogućnost integracije s različitom komercijalnom opremom. U programu za automatizaciju maloprodajne trgovine možete jednostavno izračunati plaće zaposlenika vaše trgovine, uzimajući u obzir različite faktore.