Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za cvijeće računovodstvo

Crm za cvijeće računovodstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za cvijeće računovodstvo
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kako učinkovito optimizirati računovodstvene procese u cvjećarnici? Cvijeće je po svojoj namjeni dizajnirano da pruža radost, da donosi zadovoljstvo u kontemplaciji njegove ljepote. Djelomično je to razlog zašto tako često viđate cvjećarnice, bilo da se radi o malim štandovima na ulici, cvjećarnicama u trgovačkim centrima ili cijelim redovima na bazarima. No, unatoč prividnoj atraktivnosti ovog posla, nije sve tako jednostavno, ovo poslovno područje ima svoje cvjetne računovodstvene nijanse, održavajući bazu klijenata. Vrijedno je dublje sagledati sve procese i shvatiti da u širokom rasponu vrsta cvijeća postoji problem njihovog prebrojavanja i izbacivanja iz bilance, ovo se pitanje odnosi i na rezano cvijeće, ukrašene cvjetne aranžmane, biljke u vazama, raznim dodacima i materijalima za pakiranje.

Prodavači i cvjećari kojima je stalo do kreativnosti teško je voditi točnu evidenciju cvijeća u cvjećarnici, pogotovo kada se uzme u obzir da nema posebnih pravila i da opći sustav koji je usvojen u trgovini ne može uvažiti sve specifičnosti. Faktor ljudske pogreške onemogućuje uspostavu ispravne kontrole nad troškovima i naplatom, pa je logičnije ovaj faktor isključiti i vođenje poslovanja prenijeti na digitalne računalne programe.

Zbog nekoordiniranosti zaposlenika, nepravodobnog zaprimanja informacija o cvijeću i drugoj robi zaprimljenoj na skladište, grešaka u formiranju računa, poštarine i popunjavanju dokumentacije, postaju ozbiljna prepreka razvoju trgovina, poslovanju. i povećati profit. To nas čini svjesnima oblika automatizacije kroz CRM sustave, od kojih mnogi postoje na Internetu. No, želimo vam olakšati pronalazak i ponuditi da proučavate naš program za računovodstvo robe u cvjećarnici - USU Software. Za razliku od većine CRM aplikacija, USU Software ima jednostavno i svima razumljivo sučelje, fleksibilne strukture, što mu omogućuje prilagođavanje u bilo kojoj organizaciji i specifičnim zahtjevima klijenta koji ga je odlučio kupiti za svoje poslovanje. U isto vrijeme, softver je prikladan kako za poduzetnike početnike u industriji cvijeća, tako i za već iskusne tvrtke sa širokom mrežom poslovnica. Ovaj CRM računovodstveni sustav omogućit će vam kontrolu utroška materijala prilikom izrade buketa, dok će zaposlenici moći odabrati tehnološku kartu za odabranu opciju, a program će automatski otpisati skladište. Prije razvoja konfiguracije računovodstvenog CRM softvera za vođenje evidencije cvjećara, proučili smo specifičnosti djelatnosti, uveli algoritme za izračun, s prilagodbom za kvarljive stvari i potrebu otpisa uvelog cvijeća.

Funkcionalnost našeg CRM računovodstvenog programa je gotovo neograničena, iako je sažeta jer svaki klijent za sebe određuje kako će izgledati konačna verzija softvera, što ističe njegovu svestranost. Ali tijekom rada i ako želite, možete dodati nove opcije, integrirati s opremom ili na službenoj web stranici cvjećarnice. Osim toga, vrijeme ne stoji, pojavljuju se novi pravci koje naši stručnjaci proučavaju i implementiraju u razvoj, što nam omogućuje da uvijek budemo u tijeku s aktualnim trendovima. Kao rezultat korištenja suvremenih tehnologija, CRM računovodstveni sustav uspostavlja transparentno i ispravno praćenje eksternih, internih procesa, kontrolu robe u poduzeću za prodaju cvijeća. U svakom trenutku moći ćete vidjeti cjelokupni računovodstveni sustav cvjećarnice, prodanu robu, aktivnost i učinkovitost zaposlenika, ponuđene popuste, artikle koji nisu traženi i obrnuto, koje je potrebno kupiti u većim količinama. . A generirano izvješće pomoći će poduzetnicima da odmah odrede područja koja treba aktivno razvijati, opću situaciju u odvijanju poslovnih procesa i druge pokazatelje na koje je potrebno obratiti pažnju prije donošenja upravljačkih odluka.

Našem naprednom CRM računovodstvenom sustavu možete pristupiti ne samo putem lokalne veze, već i na daljinu, što je vrlo zgodno za upravljanje salonom cvijeća, jer bilo gdje u svijetu iu pogodno vrijeme možete poslovati, provoditi analizu, pratiti broj kupaca u referentnu bazu i kontrolirati robu u cvjećarnici. Zaposlenicima možete distribuirati zadatke i na daljinu, koji će biti prikazani kao pop-up poruke na ekranu korisnika kojem su upućeni. Osim toga, CRM-ov računovodstveni sustav će preuzeti otpremu robnih artikala, održavajući imenik boja i asortimana potrošnog materijala. Nakon što jednom unesete proizvod u aplikaciju, tim može doći do pozicija pritiskom na nekoliko tipki, čime se cijeli proces ubrzava. Što se tiče baze korisnika, ovdje smo također poboljšali format pohrane podataka, za svakog klijenta kreira se zaseban zapis, kojem se prilaže elektronička dokumentacija, što će vam omogućiti da odmah vidite povijest interakcija. Zauzvrat, sustav će moći slati korespondenciju koristeći referentnu bazu podataka kupca. Održavanje korespondencije putem CRM računovodstvene aplikacije uključuje ne samo standardni oblik e-pošte, već i SMS poruke i glasovne pozive. Ovakav pristup pridonosi kvalitetnom obračunu kupaca cvjećare i povećanju razine lojalnosti.

Instalaciju i implementaciju sustava praćenja prodaje po bojama naši stručnjaci provode na daljinu, a također provodimo edukaciju zaposlenika. A kroz nekoliko mjeseci možemo očekivati povećanje prodaje, povezanih proizvoda i priljev novih kupaca. Uzimajući u obzir da je svaki klijent vaša izravna dobit, onda zapravo svaki cvijet predstavlja žive financije čije računovodstvo izravno utječe na vođenje svih poslova tvrtke. CRM platforma USU Software pratit će stanja robe u skladištu, sastaviti idealan raspored nabave kako bi se izbjeglo prekomjerno zasićenje ili, naprotiv, ne bi došlo do manjka u intervalu. U ovom slučaju podaci dobiveni tijekom analize koristi se računovodstvo cvijeća u cvjećarnici, čije su pozicije najtraženije. Naš program neće dopustiti da niti jedna latica propadne!

Platformu brzo i jednostavno instaliraju naši stručnjaci, bez potrebe za posjetom tvrtki.

Za implementaciju sustava nije potrebna specijalizirana oprema; dovoljno je obično računalo ili prijenosno računalo koje je već dostupno. Pogledajmo neke značajke našeg CRM sustava.

Automatizacija registracije poslova prodaje robe, otpisa, primitka sredstava, izrade dokumenata i njihovog ispisa. Zaposlenici s određenim pristupnim pravima moći će vršiti izmjene, diskontirati cvijeće i bukete te izdavati diskontne kartice. Računovodstveni sustav cvjećare ima mogućnost povezivanja proizvoljnog broja blagajni čiji će podaci biti dostupni samo vlasniku računa s glavnom ulogom. Održavanje zajedničkog informacijskog prostora između cvjećarnica pomoći će uspostaviti razmjenu podataka o stanju zaliha u skladištima. Budući da ne ograničavamo broj cvjećarnica u organizaciji, naš će program biti koristan i za jednu cvjećarnicu i za veliku mrežu.

Zbog dobro promišljenih mehanizama i jednostavnosti sučelja, instalacija i prijelaz na automatizaciju traje vrlo malo vremena, u pravilu je dovoljan jedan dan. Daljinski pristup aplikaciji pokazat će se korisnom opcijom za zaposlene rukovoditelje koji često moraju odlaziti na posao. Vođenje evidencije cvjećarnice putem automatizirane konfiguracije USU softvera pomoći će jamčiti sigurnost dobivenih podataka i kontrolu nad radnjama zaposlenika, ograničavajući njihov pristup određenim informacijama. Prijelaz na automatizaciju pridonosi ispravnom obračunu materijalne strane poslovanja, praćenju svakog kretanja robnih stavki.

Održavanje kartica zaposlenika i određivanje njihovog radnog vremena, radnje pomažu u obračunu plaća, prema prihvaćenoj stopi. Minimizirajući vrijeme potrebno za izračun cijene buketa, USU Software CRM platforma će samostalno odrediti cijenu skladbe u skladu s odabranim tehničkim listom. Kako bi se zajamčila sigurnost informacija, dostupna je opcija sigurnosne kopije koja se odvija u konfiguriranim razdobljima. Softver može jednostavno upravljati skladišnim inventarom integracijom sa skladišnom opremom.

Računovodstvo kupaca cvjećarnice provodi se popunjavanjem obrazaca i izradom referentne knjige. Video demonstracija i prezentacijski materijali omogućit će vam da otkrijete još više funkcija koje naša aplikacija ima!