Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za cvjećarnicu

Program za cvjećarnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za cvjećarnicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Treba li cvjećarnica aplikacija za automatizaciju računovodstva i upravljanja cvijećem? Pokušajmo to shvatiti. Računovodstvo različite složenosti i usmjerenosti potrebno je za sve vrste poslovanja, bilo da se radi o maloj slastičarnici, tvornici za obradu metala ili cvjećarnici. Aplikacija sposobna za obavljanje zadataka ove vrste ne samo da mora biti jednostavna za korištenje, već mora imati i široku funkcionalnost.

Računovodstveni softver cvjećarnice obavlja mnoge funkcije. Prije svega, olakšava rad zaposlenika tvrtke. Obračun boja sada se može napraviti automatski umjesto ručno kao prije. To će pomoći u uklanjanju osnovnih i uobičajenih pogrešaka. Drugo, putem aplikacije ili specijaliziranog softvera, postaje moguće generirati izvješća na temelju obračuna boja u trgovini koji je prethodno izvršen klikom miša. Treće, dobivene podatke i pokazatelje lakše je sistematizirati i distribuirati u računovodstvenoj primjeni. U cvjećarnama, gdje se još vodi evidencija na papiru, upitna je njihova sigurnost. Uostalom, ploče u magazinima mogu se izgubiti, samo ih prolijte kavom. Informacije se najbolje štite digitalno.

Računovodstvena aplikacija za cvjećarnicu također bi trebala imati prednosti upravljanja. Na primjer, distribucija informacija i ograničavanje pristupa istima. Aplikaciju je moguće konfigurirati na način da djelatnici cvjećarnice imaju pristup samo datotekama koje su izravno namijenjene obavljanju njihovih dužnosti. Zašto podređene opterećivati nepotrebnim informacijama i varati ih? Ako se određena osoba bavi računovodstvom i vrši izračune, malo je vjerojatno da će mu trebati informacije iz odjeljka s kontakt podacima o kupcima. A čak i da jest, to ne bi trebao biti problem za kvalitetnu cvjećarsku računovodstvenu aplikaciju.

Kontrolna aplikacija za cvjećarnicu sposobna je osigurati potpunu kontrolu cijelog poduzeća i kontrolu pojedinačnih radnji. U cvjećarnici se svaki dan odvija niz malih i velikih transakcija. Aplikaciji se može delegirati odgovornost za praćenje, na primjer, isporučenih narudžbi. Lokacija kurira cvjećarnice prikazuje se u stvarnom vremenu. Program sprema sve informacije relevantne za narudžbu.

USU Software je računalni program za cvjećarstvo sa širokim rasponom mogućnosti, sposoban optimizirati vaše poduzeće, bez obzira na opseg i smjer djelovanja. Ovaj program se može koristiti kao računovodstveni program u cvjećarnici, računalni pomoćnik za izračune i analizu podataka ili kontrolni program za cvjećarnicu. Naš program može kontrolirati ne samo cvijeće! Program prati i bilježi financijske transakcije koje se provode u cvjećarnici. Osim toga, plaćanja i prijenosi se vrše automatski, datumi i rokovi isporuke se kontroliraju.

Opsežna funkcionalnost softvera omogućuje vam da ga koristite kao računovodstveni program. Za cvjećarnicu je važno izgraditi dobro koordiniran tijek rada, u kojem računovodstvo igra važnu ulogu. Automatsko pokretanje ne štedi samo vrijeme i novac. Uklanjanjem ovog zadatka s popisa obaveza određenog podređenog, može mu se dati drugi zadatak, započeti ostvarivanje novog radnog cilja. Ali što još radi? Vidjet ćemo.

Optimizacija vaše trgovine s USU programom koji automatski izvršava zadatke koji su mu dodijeljeni. Konfigurirajte program tako da njegova funkcionalnost točnije izvršava navedene radnje. Korištenjem našeg programa povećavate fokus vaše trgovine na kupce. Kontrola posvuda u trgovini. Program ne brine samo o protoku dokumenata i zaposlenicima. Skladišni prostor trgovine, uvjeti skladištenja cvijeća, praćenje roka trajanja, prigušivanje zaliha. Sve je to unutar mogućnosti USU softvera.

Niste sigurni kako platiti artikl u trgovini? Naš program zna i pomoći će vam da provedete ovu operaciju. Točnije, on će to učiniti sam. Zgodne baze podataka o bilo kojoj temi. Korisna opcija za automatsko ispunjavanje obrazaca. Prvi put ih popunjavaju zaposlenici, a potom računovodstveni program popunjava sam. Vrlo često se u trgovini koristi moderna oprema. Program ima visoku sposobnost integracije sa svim uređajima, čak i najnovijim. Bilo da se radi o skeneru barkoda, kasi, pisaču, regulatoru temperature u hladnjaku s cvijećem. Program prima podatke od uređaja i obrađuje ih. Izvješća se mogu generirati prema odabranim kriterijima. Ugodan rad s programom od samog početka. Stalna komunikacija sa skladištem ili drugim odjelima, radnim objektima.

Kontrola troškova tvrtke. Program vam omogućuje planiranje proračuna cvjećarnice. Usporedba planiranih troškova cvjećarstva sa stvarnim, analiza pokazatelja. Automatsko računovodstvo koje provodi program u rangu je s najboljim računovođama. Besplatna probna verzija s dovoljno modula i parametara za potpunu procjenu svih značajki programa. Kontinuirano preispitivanje i ažuriranje programa na zahtjev kupca. Program ćemo sastaviti prema vašim željama i zahtjevima. Preuzmite demo verziju ovog programa besplatno s naše web stranice, ova verzija će uključivati standardnu konfiguraciju USU softvera, kao i dvotjedno probno razdoblje tijekom kojeg možete odlučiti zadovoljava li program potrebe vaše tvrtke.