Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za obračun isporuke cvijeća

Program za obračun isporuke cvijeća  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Autorsko pravo

    Autorsko pravo
  • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za obračun isporuke cvijeća
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Popularna usluga uvedena za poboljšanje korisničke usluge je softver za dostavu. On je u stanju pružiti potpunu kontrolu nad ovim procesom i bit će koristan za svaku trgovinu. Čak i ako bukete aranžirate kod kuće, a dostavu obavlja kurir, prisutnost aplikacije za praćenje dostave samo će vam ići u prilog. Uostalom, tko zna gdje je sada vaš glasnik? Računovodstveni program isporuke ima mnoge prednosti ne samo za vlasnike tvrtki, već i za kupce koji su naručili buket za proslavu. Ako pravilno pristupite razvoju softvera ili aplikacije za računovodstvo, tada će funkcionalnost biti široka i fleksibilna, odnosno prilagodljiva svim potrebama prodavača robe ili usluga u trgovini.

Cvjećarnice imaju mnogo problema čak i izvan isporuke. Bilo bi lijepo kada bi program mogao ne samo kontrolirati procese isporuke, već i obavljati druge funkcije. Na primjer, računovodstvo za proizvode, izvođenje kalkulacija, ubrzavanje inventara, automatsko generiranje dokumentacije itd. Ove značajke programa uvelike olakšavaju rad ne samo zaposlenika. Uprava ih također visoko cijeni. Uostalom, zaposlenik, čiju je polovicu zadataka obavljao program u automatskom načinu rada, može se dodijeliti drugim stvarima. Kupac ima mnogo pitanja kada je u pitanju prijevoz cvijeća. Računovodstveni program može izravno olakšati ovaj trenutak, navodeći pojedinosti prilikom online narudžbe u aplikaciji trošak dostave, vrijeme isporuke, broj kurira ili ime. Ako kurir ima tracker, tada neće biti problema s praćenjem. Ako je program dostupan, svoju lokaciju možete vidjeti na mreži i za pošiljatelja i za primatelja.

Govoreći o programu za kontrolu dostave cvijeća, ne zaboravite da je dobro razvijen softver sposoban omogućiti izravnu komunikaciju s vozačem stroja za dostavu cvijeća ili s pješačkim glasnikom. To znači da možete promijeniti rutu isporuke, adresu ili dodati bitne detalje narudžbe u stvarnom vremenu.

Dostava cvijeća složena je djelatnost koja počinje dostavom robe iz skladišta u cvjećarnicu. Svaki mali korak koji se dogodi prije nego što kupac primi svoju narudžbu čini razliku u isporuci cvijeća. Program kontrole procesa bilježi sve okolnosti, promjene i detalje vezane uz ukrašeni buket. USU Software je idealan pomoćnik ne samo za dostavu cvijeća. Ovaj program vam pruža sveprisutnu kontrolu nad vašim poslovanjem. Također prati ispravnost poslovanja, stručno vođenje dokumentacije i pravodobnost plaćanja. Naš računovodstveni program univerzalan je i za menadžersko računovodstvo i za pojednostavljenje logistike, isporuke cvijeća i inventara.

Program se također može koristiti za kontrolu zaposlenika salona cvijeća. Vrijeme ulaska i izlaska iz kuće je fiksno, plaća se automatski obračunava prema radnom vremenu, uzimaju se u obzir bolovanja i praznici. Još jedna prednost USU softvera je njegova besprijekorna integracija s drugim uređajima i opremom. Bilo da se radi o skeneru koji se koristi za organiziranje buketa za dostavu ili uređaju za čitanje osobnog profila zaposlenika. Među ostalim prednostima programa dostave cvijeća možemo ih identificirati.

Softver USU automatski izvodi niz radnji koje su se prethodno izvodile ručno. To štedi ne samo vrijeme nego i novac te povećava produktivnost. Mogućnost praćenja kurira s narudžbom bez muke, osiguravanje brze komunikacije s vozačem dostavnog vozila, promjena rute online. Automatsko generiranje dokumentacije za naručeno cvijeće. Program ima funkciju trenutnog izračuna cijene koštanja. Sve oštećene cvjetove poništava softver neovisno prema dospjelim člancima. Pratiti stanje cvijeća u skladištu, njegovo kretanje u skladištu, kontrolirati uvjete skladištenja.

Brojanje cvijeća u mreži cvjećarnica. Kombinacijom pokazatelja iz više odjela u jednom izvješću moguće je generirati i pojedinačne izvještaje po točkama. Kompetentan prikaz sadnica cvijeća u računovodstvu. Automatizacija odjela cvijeća računovodstvenim programom. Kontrola cvijeća po dolasku proizvoda. Provjerava se kvaliteta zaprimljenih proizvoda, podaci se unose u program, označava se dio koji se može pripisati pokvarenom ili nekvalitetnom proizvodu. Mogućnost nadzora zaposlenika kroz skeniranje propusnica prilikom ulaska i izlaska iz radnih prostorija. Optimizacija poduzeća kroz implementaciju ovog računovodstvenog programa.

Stalno ažuriranje funkcionalnosti programa podići će uslugu dostave na novu razinu. Kvantitativno računovodstvo proizvoda. Softver može raditi s bilo kojim formatom datoteke. Također je moguće priložiti datoteke generiranim dokumentima. Naš program radi sa svim valutama i jezicima. Programeri USU softvera neprestano unapređuju softver, što doprinosi njegovoj glatkoj integraciji s najnovijim programima, sustavima i uređajima. Zahvaljujući programu kontrole transporta Vaši kupci će uvijek biti zadovoljni kvalitetom pružene usluge.