Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM cvjećarnice

CRM cvjećarnice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM cvjećarnice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posao cvjećarstva ističe se svojom ljepotom, zbog svoje osnovne djelatnosti, ali se istovremeno ne može nazvati laganim i lijepim poput cvijeća. U ovom području, u načelu, kao iu bilo kojem drugom, postoje nijanse i poteškoće, koje su prvenstveno povezane s kratkim vijekom trajanja glavnog materijala i potrebom održavanja stalne rotacije. Ne postoji mogućnost kao u trgovinama staviti limenku na policu i tamo može ležati gotovo godinu dana i čekati kupca, vlasnici cvjećarnice razumiju da se mogu prodavati samo svježi buketi. Ovdje je glavna stvar stvoriti dobro promišljeni okvir za svaku fazu, voditi kompetentnu evidenciju, formirati kontrolnu shemu za odnose s klijentima, takozvani CRM sustav.

Ovo je pitanje posebno važno tijekom razdoblja najvećeg opterećenja i praznika, kada su zaposlenici trgovina izloženi radnom opterećenju koje je mnogo puta veće od normalne radne smjene. U takvim danima ima ogroman broj poziva, čiji je protok problematičan, jer je potrebno ispuniti formular prema svim zahtjevima, a to traje određeno vrijeme, a paralelno dolazi mnogo više korisnika, i situacija s gubitkom dobiti, zbrka i kaos koji zahtijeva red. CRM sustav cvjećare i potpuna automatizacija procesa upravo je idealno rješenje koje će poduzetnicima omogućiti strukturirano poslovanje, privlačenje potencijalnih kupaca i suočavanje s povećanim obimom posla, na lak i jednostavan način.

Uvođenjem automatiziranog CRM softvera u cvjećarnici možete postići stalan rast baze kupaca. Uostalom, kada zaposlenici znaju povijest interakcije s kupcem, njihove sklonosti i raspon cijena mogućih kupnji, moći će ponuditi najbolju opciju buketa. Čak i ako voditelj napusti posao, akumulirana baza i priče bit će spremljene unutar programa, tako da se svaki novi korisnik može brzo uključiti u poslovanje organizacije i nastaviti komunikaciju na istoj razini. Ovu priliku pruža naša softverska platforma - USU Software. Osim preuzimanja cjelokupne CRM usluge, pomoći će upravi regulirati i pratiti kvalitetu rada svake cvjećare, potičući one najproduktivnije.

A putem funkcionalnog alata za praćenje radnog dana, uspostavit će točne vremenske pokazatelje za obavljanje zadanog zadatka, ravnomjerno raspoređujući radno opterećenje među svim zaposlenicima. Aktualni CRM servis za cvjećare ima mogućnost dodjele fiksnog iznosa popusta kupcu koji će se automatski uzeti u obzir pri ponovnoj prijavi. U aplikaciji postoji modul koji vam pomaže kontrolirati uslugu dostave cvijeća. Upravitelj može u bilo kojem trenutku odrediti besplatnu poštu ili lokaciju onih koji su se već obratili na adresu.

Program USU nudi i modul za izradu izvještaja, menadžerskih, financijskih, po raznim parametrima, za traženo razdoblje, koji će vlasnicima cvjećara biti vrlo potrebni za analizu slučajeva. Na temelju rezultata dobivenih izvješća lako je utvrditi troškove poslovanja i dobit za svaku trgovinu. A na temelju tih podataka puno je lakše izraditi novi razvojni plan. U odjeljku 'Moduli' osoblje će moći napisati svu potrebnu dokumentaciju, koju će softver većinu automatski popuniti. Automatizirani prikaz CRM sustava pomoći će značajno uštedjeti na radu s informacijama, budući da su sve informacije međusobno povezane, a funkcija pretraživanja konteksta olakšat će proces pronalaženja podataka. Dodatno, razmišljali smo o mogućnosti slanja mailinga različitim metodama, kao što su SMS poruke, glasovni pozivi, e-mailovi. Trenutna informacija klijentele o nadolazećim popustima i promocijama koje su u tijeku povećat će njihovu razinu lojalnosti i povećati broj narudžbi cvijeća i buketa.

Cvjećarna automatizacija CRM-a i ulaganje u softver isplatit će se vrlo brzo. Time će Vaši zaposlenici moći brzo primati i raditi s informacijama, a upravi cvjećarnog salona bit će puno lakše voditi evidenciju i prepoznavati nedostatke te pravodobno reagirati. No, ipak, vrijedi razumjeti da implementacija CRM-a neće postati lijek za probleme, to je samo alat koji svaki korisnik mora pravilno koristiti, zabilježiti razlog zahtjeva klijenta, definirati i implementirati financijske planove, koristiti funkciju podsjetnika, ispunjavanje potrebnih papira, sastavljanje dnevnih financijskih izvješća. I samo stalnim i točnim unosom informacija može se postići željeni učinak. Kako pokazuje praksa i iskustvo naših klijenata, pravilnim korištenjem potencijala CRM programa uspjeli su značajno proširiti svoju aktivnu bazu klijenata u samo nekoliko mjeseci. Uz već navedene prednosti naše aplikacije, automatizacija pomaže u smanjenju vjerojatnosti grešaka i samim time smanjuje rizik od financijskih gubitaka.

CRM sustav prati ostvarenu prodaju, kako u općim brojevima tako i detaljno po pojedinim vrstama cvijeća, što će pomoći vizualizaciji pozicije tvrtke u kontekstu stvarne dobiti cvjećare. Prispjeće robe evidentira se u bazi podataka, u skladu s utvrđenom procedurom i pravilima evidentiranja dokumenata, uz mogućnost praćenja datuma isporuke i datuma prodaje po boji. Na temelju tih podataka puno je lakše planirati naknadne isporuke, povećavajući količinu određene sorte za kojom postoji veća potražnja. To i mnogo više možete naučiti sami, u praksi, preuzimanjem demo verzije, koju distribuiramo besplatno. A ako i dalje imate neshvatljivih trenutaka, obratite nam se na kontakt brojeve, naši visokostručni stručnjaci savjetovat će vas o svim problemima koji se mogu pojaviti!

Naš CRM sustav za cvjećarnicu će pratiti skladišne zalihe, ako se utvrdi nedostatak potrošnog materijala i resursa, odmah će prikazati odgovarajuću poruku na ekranu.

Konfiguracija algoritama za određivanje cijena vrši se na početku, nakon procesa instalacije, na temelju interne politike cvjećarnice. Uprava će dobiti potpuna i cjelovita izvješća o kretanju prodane robe.

U USU Software je CRM platforma, izračun troškova buketa konfiguriran je na temelju njegovog sadržaja, vrste cvijeća, potrošnog materijala i materijala za pakiranje.

Inventura će biti puno lakša zbog integracije programa s opremom, terminalom za prikupljanje podataka. Pogledajmo druge pogodnosti koje naš program može ponuditi vašoj cvjećari.

Transparentnost u upravljanju djelatnošću cvjećarstva postiže se zahvaljujući funkcionalnoj analitičkoj jedinici integriranoj u CRM jedinicu. Praćenjem rada dostavne službe regulirat će se aktivnosti dostavljača, njihov raspored i definirati trenutni radni status svakog od njih.

Unatoč prisutnosti osnovne verzije cvjećarskog CRM-a, fleksibilno sučelje može se prilagoditi kako bi odgovaralo individualnim potrebama poslovanja. Naši stručnjaci moći će optimizirati sve unutarnje komponente, integrirajući ih u zajednički funkcionalni okvir. Nakon formiranja buketa izrađuje se zaseban obrazac s prikazom utroška materijala i automatskim otpisom podataka skladišnog inventara. Korisnik će imati brzi pristup svim potrebnim informacijama, a opcija filtriranja, sortiranja i grupiranja pomoći će u njihovom kombiniranju u određene kategorije. Zahvaljujući automatizaciji, možete jednostavno izračunati plaće zaposlenika, uzimajući u obzir prihvaćene stope.

Poslovnice prodajnih mjesta objedinjene su u jedinstvenu informacijsku mrežu, ali je preglednost podataka ograničena.

Funkcija revizije rada zaposlenika pomoći će menadžmentu da procijeni učinkovitost svakog zaposlenika i razvije produktivan sustav motivacije. U bilo kojem trenutku nakon pokretanja možete unijeti promjene, dodati nove opcije i proširiti mogućnosti. Prednosti sustava možete istražiti i prije kupnje preuzimanjem njegove demo verzije.