Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za klupske kartice

Program za klupske kartice



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Autorsko pravo

    Autorsko pravo
  • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za klupske kartice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sportske ustanove često koriste klupske kartice. Ali ne dopušta im svaki program da iskoriste priliku i vode evidenciju klupskih kartica. Specijalizirani program pomoći će riješiti problem. Klubske kartice, pretplate, plaćanja, izvještaji, korespondencija - ovo je samo djelomičan popis svega što se može automatizirati sa sustavom USU-Soft. Pomoću programa možete iskoristiti jedinstvene prilike za privlačenje novih kupaca i automatizaciju upravljanja poslovanjem. Ukoliko vaša ustanova redovito koristi sustav klubskih kartica, nastavite ili počnite koristiti sustav u našem softveru.

Sučelje USU-Soft sustava za klub kartice vrlo je jednostavno za korištenje. Moći ćete popunjavati bazu kupaca, uređivati, registrirati uplate, popuste ili koristiti klupske kartice, u kojima ističete svoje stalne kupce, te im nuditi npr. popust, kao i provoditi punu kontrolu. Sve to moći ćete navesti u računovodstvenom sustavu za klub kartice. Pomaže vam da s lakoćom radite ne samo sa svakim kupcem, već i da pratite plaćanje i kretanje novca u vašoj tvrtki. Automatizacija klub kartica glavni je pomoćnik u vođenju Vašeg poslovanja. Softver postaje pomoćnik ne samo administratoru, već i računovođi, marketinškom stručnjaku ili direktoru. Ovdje možete upravljati procesima, izraditi bilo koji raspored, pratiti marketinšku izvedbu, što vam omogućuje da pravilno rasporedite novac za pravo oglašavanje. Korištenjem ovog softvera za klub kartice automatizirat ćete svoj radni sustav!

Uvijek obraćamo pažnju na to što moderne tehnologije mogu učiniti istovremeno. Na primjer, što može novi model telefona? Što može nova mikrovalna pećnica? Koliko funkcija ima? USU-Soft sustav za klub kartice nije iznimka. Često nas pitaju što je tako posebno u našem softveru. Naš odgovor je jednostavan i kratak: bogatstvo funkcionalnosti. Iako imamo prilično dugačak video koji opisuje značajke programa, to nije sve. Bilo bi potrebno mnogo sati da se zabilježe sve radnje koje možete poduzeti sa softverom za klupsku karticu! Brojna izvješća, koja se generiraju na vaš zahtjev, pokazuju sve manipulacije koje napravite u programu. Sve vam to pomaže da imate cjelovitiju sliku o razvoju vašeg poslovanja. Želite li znati što se događa u vašem centru? To pokazuje posebno izvješće. Želite li znati koja je roba ostala u vašem skladištu? Naš program će vam reći. Želite li znati koji su klijenti najperspektivniji i zahtijevaju dodatnu pozornost? Nema problema. Ne možete se sjetiti tko je platio u cijelosti i tko bi još trebao platiti? Program vas podsjeća generiranjem posebnog izvješća. Spremna je ispuniti svaki Vaš hir!

Također, mnogi se poslovni ljudi žale da za uspjeh u poslu morate instalirati dva ili čak tri (ponekad i više) specijaliziranih programa za praćenje ovog ili onog procesa koji se odvija u vašoj teretani. Ovo je definitivno nezgodno. Zato smo nastojali izraditi program za klub kartice koji može zamijeniti više računovodstvenih sustava odjednom! Njegovi resursi su tako veliki. Ne morate instalirati hrpu nepotrebnih programa, samo instalirajte naš program klubskih kartica i zauvijek zaboravite na zastarjele neudobne sustave iz prošlosti, koji imaju ograničenu funkcionalnost i loše karakteristike. Živimo u 21. stoljeću, stoga morate pratiti nove proizvode i birati samo najnaprednije tehnologije ako želite ostati na tržištu i pobijediti sve svoje konkurente. Upravo takav program klubskih kartica nudimo.

Novi dan, novi protok informacija, novi obim radne rutine, u kojoj se stalno prate pogreške koje dovode do pada profita i pada rejtinga vaše tvrtke. Ako ste umorni od ovoga, morate poduzeti odlučnu akciju. Morate izaći iz svoje zone udobnosti i unaprijediti svoje poslovanje toliko da vam se gore navedeni problemi doimaju kao iz prošlog stoljeća. Tehnologija ne stoji mirno. Mnogi su već instalirali programe poput ovog koji nudimo. Možda su oni vaši izravni konkurenti! Zato ne gubite više ni minutu i instalirajte naš program za klupske kartice. Ako želite da broj kupaca samo raste, morate instalirati naš program. Nudimo obilje analiza kako bismo vam pokazali gdje je vaše poslovanje manje učinkovito i što možete učiniti da to popravite. Moći ćete kontrolirati svoje zaposlenike, napraviti plan rada za svakog trenera uzimajući u obzir opterećenje soba i želje klijenata. Ako ste u nedoumici, posjetite našu web stranicu na kojoj se nalaze sve potrebne informacije.

Era automatiziranih sustava danas je u procvatu. Sve više poduzetnika okreće se USU-Soft programu za računovodstvo i automatizaciju. Od vitalne je važnosti biti u mogućnosti generirati platformu koja se može primijeniti na bilo koju vrstu tvrtke. Program je ono što želite osigurati rast i stabilnost. Dok radite u aplikaciji, uopće ne brinete o postavkama jer je sve već podešeno i savršeno za vas. Jasno je kao dan – članovi vašeg tima imat će pravo pokretanja programa. To je potrebno radi redovitog i ispravnog unosa podataka, kao i radi usklađivanja sati s obzirom na nove detalje i promjene termina.

Poslovanje je važno ako želite biti neovisni, a također je važno uvijek voditi računa o svom poslu. To je teško bez prave aplikacije. USU-Soft bi mogao biti upravo ono što trebate!