Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program organizacije sporta

Program organizacije sporta



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Autorsko pravo

    Autorsko pravo
  • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program organizacije sporta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljanje sportskom organizacijom ovisi o kvalitetnom programu. U upravljanju sportskom organizacijom važno je uspostaviti kontrolu. Automatizirani računovodstveni program za klijente sportske organizacije bit će vam važan pomoćnik. Uz pomoć našeg programa možete kontrolirati radnje koje se provode u vašoj organizaciji, kao i kvalitetno upravljati sportskom organizacijom. Radeći s programom sportske organizacije možete jednostavno prilagoditi službu za korisnike, rasporede teretane, rasporede trenera i trkača. Moći ćete prilagoditi rasporede klijenata i profesionalaca, bez obzira na veličinu vaše organizacije.

Upravljanje kadrovima u sportskoj organizaciji postaje jednostavno i organizirano uz pomoć programa USU-Soft. S programom za organizaciju sporta imat ćete red i bolje upravljanje u svojoj organizaciji. S našim programom također možete imati mnoga računovodstvena ili marketinška izvješća. Održavanje sportske organizacije sada će postati jednostavno. A automatizacija sportskih organizacija otvara vam nove mogućnosti. Uz mogućnost višekorisničkog pristupa programu, naš program sportske organizacije omogućuje vam rad s različitim zaposlenicima iz različitih odjela bez narušavanja integriteta baze podataka. Program pomaže u održavanju reda i kontrole sportske organizacije. Donesite pravu odluku o kontroli sportske organizacije! Odabirom našeg programa birate redoslijed svog sustava upravljanja!

Osim financijskog računovodstva, računovodstvo proizvoda također je značajan problem programa USU-Soft. Ovaj problem možete držati pod kontrolom pomoću grupe posebnih izvješća koje generira naš svestrani program. Osnovno izvješće prikazuje ostatke robe u bilo kojem od vaših skladišta ili pododjeljaka. Također možete vidjeti u novčanom ekvivalentu gdje i koliko ima preostale imovine. U programu je moguće prikazati količine prodaje po pojedinim uslugama kao i po cijelim grupama i podskupinama usluga. Moguće je tražiti zastarjelu robu koja se ne prodaje. Posebna evidencija prikazuje robu koja će uskoro ponestati, tako da naručite taj proizvod točno na vrijeme.

Također, upišete u program proizvod koji su kupci naručili, ali ga nemate, jer ga uopće ne naručujete. Ako se ovaj proizvod često traži, naručite i iskoristite novonastalu potražnju. Ono što se često vraća je nekvalitetan artikal, što je također lako prepoznati gledajući broj povrata. Izvješće o ploči s rezultatima navodi stavke koje vam donose najviše novca ako imate trgovinu u svom sportskom centru. A izvješće "Popularnost" prikazuje artikle s najvećom potražnjom. Kako biste izbjegli bacanje dodatnog novca na naručivanje robe, pregledajte izvješće "Dostava robe". Pogledajte kada, po kojoj cijeni i što je kupljeno. A apogee rada s robom je računalno predviđanje. Naš program može izračunati, uzimajući u obzir različite čimbenike, koliko dana neprekidnog rada s ovim ili onim proizvodom možete raditi.

Netko zaključi da je sport dio života kada je prekasno i počne se baviti u starosti, da bude sretan. Netko je od malih nogu navikao na aktivan život. A netko je shvatio da je teško živjeti bez sporta tek kad napustiš svoju kućnu zonu udobnosti, zaposliš se ili upišeš fakultet gdje moraš dugo sjediti na jednom mjestu i raditi monoton posao: na poslu ili aktivnosti koja umara oči i tijelo. Zbog toga postoji želja za kretanjem. Kako to učiniti? Ići u park s strunjačom vježbati vani? Trčati? Kupite sezonsku ulaznicu za sportski klub? Sve ovo odjednom je najbolja opcija. Nažalost, u modernoj stvarnosti najčešće se odabire samo posljednja opcija zbog nedostatka vremena. Ali moderne teretane nude toliko različitih sportskih aktivnosti koje su zamjena za jutarnje trčanje i aktivnosti na otvorenom! Sport je kakav je bio, jest i bit će vrlo tražen. Zato dajte sve od sebe da vaša teretana bude najučinkovitija i najkonkurentnija. Učinite to s nama!

Aplikacija USU-Soft omogućuje uravnoteženje i optimizaciju sportske organizacije. Moguće je napraviti raspored treninga za odrasle i malu djecu. Potonji će, usput, sigurno voljeti grupne sate, kada se možete zabaviti okruženi djecom i koji stvarno vole komunicirati s ljudima iste dobi. Osim toga, vrlo je korisno i za starije osobe baviti se sportom, jer ga preporučuju mnogi liječnici. Međutim, ne zaboravite da se prvo posavjetujete sa svojim liječnikom. Zaključak je očit - napredna civilizacija mora biti zdrava i imati takvu lakoću u svakom gradu, možda čak ni u jednom. Sigurni smo da će to tamo biti potrebno. Međutim, takva će institucija morati instalirati poseban softver za kontrolu procesa i uravnoteženje sustava pružanja usluga. Vjeruje se da je program USU-Soft jedna od najsuvremenijih aplikacija koja može usavršiti vašu ustanovu i poboljšati plivačku tvrtku.

Koristite sustav. Isprobajte značajke koje se ovdje nude kako biste ih mogli proučiti. Demo verzija je univerzalni alat pomoću kojeg se može razumjeti primjenjivost aplikacije u tvrtki. USU-Soft je Vaš prijatelj i pouzdan partner u svakodnevnim poslovima Vaše tvrtke.