Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za fitness sobu

Program za fitness sobu



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Autorsko pravo

    Autorsko pravo
  • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za fitness sobu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Voditi aktivan stil života postaje vrlo trendi. Upravo je taj fenomen potaknuo nagli razvoj sportskih usluga u raznim smjerovima i doveo do otvaranja različitih fitness dvorana. Sportske organizacije za sve ukuse otvaraju se posvuda, povećavajući potražnju na tržištu programa za teretane. Danas mnoge tvrtke razvijaju posebne napredne programe za učinkovito organiziranje rada različitih tvrtki. Netko se specijalizirao za jednu djelatnost ili vrstu računovodstva, dok drugi imaju prilike razviti se i pokriti sve moguće djelatnosti. Svaki program za računovodstvo i upravljanje fitness centrom ima jedinstvene značajke i sučelje. Ipak, jedan od njih značajno odskače od većine uspješnim inženjerskim rješenjima i maksimalnom prilagodbom korisnicima. Naziv ovog programa kontrole kvalitete i automatizacije za fitness sobu je USU-Soft. Ovaj program za upravljanje zaposlenicima sposoban je transformirati sve vaše ideje o programima fitness soba.

Velike mogućnosti ovog računovodstvenog programa obuke i modernizacije rezultat su kompetentnog pristupa i usmjerenosti naših stručnjaka na rezultate. Počnimo s činjenicom da je program za automatizaciju i modernizaciju USU-Soft vrlo jednostavan za korištenje, a vašim zaposlenicima ne treba puno vremena da steknu vještinu rada u njemu. Osoba može početi raditi s njim za sat ili dva nakon instaliranja programa za ocjenu kvalitete na svoje računalo. Napredni program USU-Soft za fitness dvoranu može se modificirati i opremiti novim funkcijama prema vašim željama i prema redoslijedu koji je uspostavljen u vašoj tvrtki. Nudimo vam praktičnu shemu plaćanja koja ne uključuje kotizaciju i omogućuje vam plaćanje samo termina i poboljšanja programa fitness dvorane koja su vam potrebna.

Zahvaljujući USU-Softu, voditelj fitness sobe kontrolira zaposlenike i njihov učinak sa svih strana. Svaki zaposlenik programom u fitness sobi planira dnevne aktivnosti, pravi raspored, označava izvršene zadatke i dodjeljuje ih svojim kolegama na daljinu. Naša tvrtka jamči očuvanje kvalitete informacija uključenih u program teretane. Osim toga, odgovorni će moći kontrolirati prava pristupa podacima svakog zaposlenika u teretani. Različita izvješća pomažu menadžmentu organizacije da vidi rezultate tvrtke i analizira njihovu učinkovitost. Audit pomaže smanjiti ili eliminirati utjecaj raznih negativnih čimbenika u teretani. Demo verzija USU-Soft prikazuje glavne značajke programa za teretanu. Ako ga instalirate na svoje računalo s naše web stranice, moći ćete odabrati najprikladnije funkcije za svoje poslovanje.

U svakoj grani moguće je vidjeti ne samo usporedne karakteristike, već i analizirati dinamiku njezina razvoja tijekom vremena. Posebno izvješće prikazuje popis kupaca koji su se prijavili, ali ne pohađaju nastavu. Također ćete moći doživjeti one koji ignoriraju druge vrste nastave koje se održavaju u vašoj teretani. Ovo je sjajna prilika da značajno povećate svoju prodaju ako svojim klijentima samo ponudite pohađanje komplementarnih tečajeva. Lako je namamiti ljude tamo - samo dajte popust pri kupnji drugog jela. Istodobno, u posebnom izvješću možete kontrolirati dane popuste ako postoje ponude za primjenu u srednjem cjenovnom segmentu iu premium segmentu. Želite li vidjeti u kojem cjenovnom segmentu se vaše usluge najčešće kupuju, koristite posebno izvješće. Ova vam analiza pomaže vidjeti one cijene koje bi vaši kupci mogli smatrati jednostavno nekontroliranima.

Jeste li nedavno otvorili teretanu? Ne znate kako modernizirati kontrolu svih aktivnosti, bilo koje akcije koja se odvija u vašem klubu? USU-Soft će vam pokazati kako to učiniti. Znat ćete sve što se događa u vašoj tvrtki, a tisuće različitih izvještaja o različitim aspektima dat će vam potpuni uvid u razvoj vašeg poslovanja. Samo s našim programom moći ćete aktivno komunicirati s korisnicima koji će uvijek biti zadovoljni uslugom koju nudite. Automatiziramo veliki broj obrta. Uz naše iskustvo, možemo učiniti da vaš posao radi kao sat. USU-Soft - automatizacija kao skok u budućnost!

Izračun plaća ponekad može biti prilično težak, budući da računovođa mora znati količinu obavljenog posla, kao i uzeti u obzir bonuse za dobar rad i dobre ocjene kupaca. Zamislite koliko nepotrebnih pokreta i radnji treba vašem računovođi da izvrši tako lagan zadatak. Nije racionalno raspoređivati svoju radnu snagu. Zašto se gnjaviti s tim stručnjakom kada posao možete obaviti brže bez napora svog računovođe? Ovaj instrument se zove USU-Soft računovodstveni program. Vaši zaposlenici samo ispunjavaju potrebne podatke dok rade svoj posao trenirajući klijente u teretani, a zatim te informacije idu u posebno izvješće koje strukturira te podatke. Prema rezultatima, računovođa ne treba posvetiti puno vremena - moguće je odmah vidjeti iznos koji treba platiti zaposlenicima. USU-Soft ovo čini vrlo lakim. Ako vam se sviđa ideja, javite nam se!