Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za sportski klub

Program za sportski klub



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Autorsko pravo

    Autorsko pravo
  • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za sportski klub
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U radu s kontrolom sportskih klubova često se susrećemo s poteškoćama izrade rasporeda za trenere i trkače, što je složen proces. Čovjek griješi kada radi matematiku u sportskom klubu ili provodi više vremena. S našim programom sportskog kluba to možete riješiti u nekoliko klikova. U susretu s automatizacijom sportskih klubova, možete se osloniti na naš program sportskih klubova i rad s klijentima, opremom i sezonskim ulaznicama. Uz određene informacije o sezonskim ulaznicama, njihovoj cijeni i terminu, program sportskog kluba nudi prikladan opis ulaznica za svaku osobu. Upravljanje fitness centrom i njegovim sezonskim ulaznicama se u programu odvija na sljedeći način: ako osoba kupi sezonske ulaznice od vas unaprijed ili na poklon, koristi polje za popunjavanje, gdje jednostavno navede datum početak i kraj sezonskih ulaznica. Kao rezultat, imate praktičnu tablicu u kojoj možete pratiti status, plaćanje, početak i završetak posjeta. Pridonoseći pažljivijem praćenju teretane, također možete unijeti bilo koje bilješke ako je potrebno. Rad s programom sportskog kluba bit će brz i jednostavan.

Program fitness centra je vrlo fleksibilan i jedinstven; sve postavke programa sportskog kluba rade se individualno. Za upravljanje sportskim klubom potrebno je održavati ne samo bazu klijenata, već i gotovinsko poslovanje. Naš klupski program može vam ponuditi ovu priliku. Računovodstvo sportskog kluba, kako financijsko tako i ostalo, vodi se uvođenjem podataka, a također ima mogućnost generiranja izvješća različite prirode. Razmišljajući o kvalitetnom upravljanju sportskim klubom, mislite na svoje kupce. Pogodnost evidentiranja baze kupaca, klijenata, posjeta, obračun plaćanja i automatizacija mnogih drugih stvari u vašem poslovanju - sve je to program našeg sportskog kluba.

Sve radnje koje se izvode u programu dovode do stvaranja velikog broja različitih financijskih izvješća. Glavni je izvještaj o plaćanju. Uz njegovu pomoć možete u realnom vremenu vidjeti stanja bilo koje blagajne i bankovnog računa, vidjeti ukupan promet priljeva i odljeva novca te po potrebi provjeriti stanja detaljnim izvodom. Ako imate mrežu odjela, možete vidjeti sve podružnice odjednom. Ali svaka grana gleda samo svoje financije. Dobivena sredstva mogu se analizirati s obzirom na pružene usluge. Ovo izvješće pokazuje koliko je puta i koja usluga prodana, koliko ste novca zaradili ovom uslugom, kao i trošak posebne usluge. Ako ste kupili posebnu opremu ili angažirali dodatno osoblje za pružanje grupe usluga, lako ćete vidjeti koliko se vaša investicija isplati.

Osim toga, možete lako kontrolirati bilo koji razvoj bilo kojeg područja vaše aktivnosti. Za svaki smjer bit ćete upoznati s dinamikom razvoja. Također možete obračunati svoje troškove u programu. Tada ćete ih moći bolje kontrolirati. Vidjet ćete ukupne iznose svake troškovne stavke iu kontekstu svakog mjeseca rada, tako da možete lako pratiti dinamiku razvoja. Imajte na umu da je svako izvješće popraćeno različitim dijagramima i grafikonima. To je učinjeno tako da možete samo baciti pogled na grafikon kako biste shvatili što se događa u vašoj tvrtki i kako se razvija. Zelene linije označavaju prihode, a crvene rashode. Dobit za svaki mjesec izračunava se automatski. Implementacijom našeg programa vaš rad će biti lakši.

Možda je sada vrijeme da modernizirate svoje poslovanje. Mnogi smatraju da sada nije vrijeme za rizike, jer je ekonomija nestabilna, vrijedi čekati bolja vremena. To je ono što mnogi ljudi misle i griješe! Potražnja za sportom uvijek je velika, stoga riskirajte i unaprijedite svoje poslovanje. Dobijte jedinstvenu priliku da zaobiđete svoje suparnike. Naš program vam to jamči. Zgodna funkcionalnost, jedinstveni dizajn i korisničko sučelje te veliki izbor izvješća - sve to po razumnoj cijeni i vrhunske kvalitete. USU-Soft - odaberite nas i bit ćemo uz vas do kraja!

Mnogi kritiziraju kada se poduzetnici odluče primijeniti novu metodu kontrole rada zaposlenika, jer većina njih teži uspostavi totalne kontrole, bez manevriranja i slobodne volje u kontekstu kreativnog odlučivanja. U potpunosti se slažemo s ovim ljudima. Sloboda nas tjera da radimo bolje, a spoznaja da ne postoje stroga ograničenja u pitanjima kao što je izbor strategija za ispunjavanje radnih zadataka je način da povećamo produktivnost, kreativnost i učinkovitost na poslu. Ali onda se postavlja pitanje – kako kontrolirati sve ako nad svime nije uputno uspostaviti potpunu kontrolu u tradicionalnom obliku značenja? Odgovor bi bila aplikacija USU-Soft koja kontrolira sve, ali istovremeno to radi na način da Vaši zaposlenici nisu vidljivi te se stoga ne osjećaju viđenima i pristupačnima. Oni samo unose neke podatke i na taj način doprinose uspješnosti tvrtke. Voditelj vidi sve rezultate čak i kada ne radi, zahvaljujući mogućnosti rada na daljinu s bilo kojeg mjesta u svijetu. A zaposlenik se osjeća slobodno i bolje radi. Program sportskog kluba koji nudimo za kupnju odlikuje se visokom kvalitetom u kombinaciji s modernim dizajnerskim rješenjima. Kritike programa sportskih klubova su pozitivne i čine nas proizvodom posla kojim se bavimo.