Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za optiku

Program za optiku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za optiku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za optiku ima kolosalnu prednost u odnosu na drugi softver zbog jednostavnosti upravljanja. Svi računalni programi za optiku su individualni. Pomoći ćemo vam automatizirati poslovanje, uspostaviti računovodstvo i kontrolirati bazu kupaca, kao i pratiti sva kretanja zaliha i skladišnih stanja. Optički program štedi vrijeme vama i vašim zaposlenicima budući da je jednostavan i lak za upravljanje. Upravo vas ovaj optički knjigovodstveni program pozicionira kao revnog vlasnika posla koji cijelo poslovanje drži pod kontrolom. Danas, u doba podatkovne i računalne tehnologije, nekoliko je negativnih posljedica vezano uz stalnu upotrebu mobilnih i računalnih uređaja. Jedan od njih je zdravlje očiju. Stoga svaki dan sve više ljudi treba posjećivati optiku i taj broj samo raste, što dovodi do povećanja tijeka rada i protoka podataka. Stoga je program automatizacije koji može upravljati svim procesima unutar optike neophodan kako bi se održala visoka kvaliteta usluga i privuklo više kupaca.

Nije uvijek moguće otići u optičku trgovinu i pronaći ono što vam treba, unatoč poboljšanim programima za računovodstvo i kontrolu podataka. Kako bi se olakšalo pretraživanje i sistematizacija vašeg poslovanja, te njegova kontrola i statistička poboljšanja, kreiran je program USU Software. Program za računovodstvo kupaca optike je jednostavan za obradu i naknadnu promjenu podataka. Poboljšano sučelje omogućuje individualan pristup upravljanju sustavom u optici. Optički program za vođenje evidencije baze kupaca jednostavan je za rukovanje i višenamjenski je u svojim mogućnostima. To je zbog pametnog dizajna i praktičnog sučelja, koji pomažu u savladavanju svih postavki sustava u nekoliko dana. Čak i početnici i radnici bez znanja o optičkom računovodstvu moći će koristiti sve mogućnosti ovog visokofunkcionalnog programa.

Program za optiku je zbog svoje strukture multifunkcionalan i jednostavan za korištenje. Postoji toliko mnogo korisnih alata i algoritama koji pomažu izračunati više pokazatelja u isto vrijeme i bez nereda podataka. Ovo je važno u svim računovodstvenim sustavima jer su točnost i preciznost u izvješćima i izračunima ključni za osiguravanje ispravnog učinka u svim poslovnim sektorima, a optika nije izuzetak. Ako su sva izvješća napravljena bez i najmanje pogreške, to znači da su svi procesi tvrtke ispravno vođeni i stoga pouzdani. Prema njima, potrebno je provesti analize djelatnosti optike čiji se rezultati očituju u statistici koja se na najpovoljniji način prikazuje u računovodstvenom programu, štedeći vrijeme i trud koji se može potrošiti na druge, više važne zadatke. Ovi podaci prikazani su u grafikonima, tablicama i dijagramima. Iskoristite one najprikladnije i kvalitetno planirajte i predvidite buduće aktivnosti u optici, jamčeći uspjeh i budući razvoj tvrtke. To se postiže uz pomoć suvremenog računalnog programa kreiranog za vođenje računovodstva u opticaju - USU Software.

Od svih računalnih programa za optiku, naš sustav je najkonkurentniji. Ima sve potrebne funkcije i set alata koji su bitni u procesu optimizacije. Osim toga, uz računovodstvo operacija i konzultacije u optici, ova aplikacija obavlja i računovodstvo klijenata i pacijenata. Pomaže znatno ubrzati korisničku uslugu, bilježiti sve konzultacije, odabrati raspored liječnika, upravljati radom zaposlenika s kupcima, održavati razinu lojalnosti slanjem povremenih poruka s popustima i bonusima, među mnogim drugim pogodnostima. Ako želite, naš stručnjak može ručno dodati ove nove značajke, a to se radi za dodatni novac, budući da je potreban dodatni posao kako bi se promijenile postavke optičkog programa.

Još jedna pozitivna točka je unaprijeđen sustav za unos i ispravak podataka. Sada nema brige o gramatici i pravopisu u službenim dokumentima, reguliranim od strane državnih zdravstvenih agencija, budući da je gotovo svaki dokument napisan u optičkom programu, koji tipka i provjerava tekstove za gramatiku, pravopis, interpunkciju, uzimajući u obzir sva pravila i propise potrebni u računovodstvu optičkih dokumenata. Drugim riječima, vrijeme potrebno za generiranje izvješća je smanjeno na minimum. Postoji još jedna dobra funkcija, sustav obavještavanja kupaca s otklanjanjem pogrešaka, koji vam pomaže da ostanete u kontaktu sa svim pacijentima. Sve to i mnogo više može vam ponuditi USU softver koji su razvili naši stručnjaci.

Nije potrebno instalirati posebne aplikacije na pojedinačno računalo. Naši stručnjaci pomoći će vam u najkraćem mogućem roku instalirati računovodstveni program za vaš salon ili optičku radnju i pomoći u razumijevanju njegove funkcionalnosti. Prednost optičkog računovodstvenog programa je ključna, stvaranje i održavanje podataka o pacijentima i klijentima, potpuno fiksiranih na jasan način od strane njegovih stručnjaka. Program optičke kontrole razvijen od strane naših tehničkih stručnjaka značajno štedi vaš trud, vrijeme i resurse u radu s kupcima, pacijentima ili traženju određenog proizvoda na skladištu. Riječ je o softveru poput programa za optiku koji racionalizira vrijeme utrošeno na unos podataka u bazu podataka, poboljšava kvalitetu usluge zbog lakoće pristupačnosti u upravljanju programom.