Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za optički salon

Program za optički salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za optički salon
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program optičkog salona pomaže vam organizirati razne procese. Ugrađene knjige i časopisi omogućuju snimanje svih usluga tijekom radnog razdoblja. S predlošcima za objave tim može smanjiti troškove vremena proizvodnje. Računalni program ima posebnog pomoćnika koji će vas savjetovati i odgovarati na pitanja. Za salone koji se bave optikom ovo je dobra opcija automatizacije za praćenje svih radnji zaposlenika u stvarnom vremenu. Osim toga, zahvaljujući najnovijim pristupima u računalnoj tehnologiji, naši su stručnjaci dodali sve potrebne funkcije i alate, tako da će se gotovo svi procesi u optičkom salonu odvijati automatski, bez ljudske intervencije, što je vrlo korisno jer možete uštedjeti novac, vrijeme i trud zaposlenika, a zatim ga troše na obavljanje drugih važnih i kreativnih zadataka.

Za povećanje prometa u bilo kojoj organizaciji potreban je poseban program. Salon optike nije iznimka. U ovom slučaju potrebno je pratiti posjete kupaca, formirati dokumente za prijem i raspoređivanje, brzo rješavati probleme, odabrati robu prema receptu i još mnogo toga. Optički salon može imati i zasebnu ordinaciju za specijalista koji će obaviti pregled i dati preporuke. Računalni programi čak pružaju ovu kombinaciju usluga. Elektronička oprema može samostalno prenijeti informacije o pacijentu i izdati zaključak. Tu su i mnogi drugi uređaji i alati. Jedan od njih je 'podsjetnik' koji vam pomaže da ne zaboravite važne obveze i sastanke. Druga funkcija je mogućnost podržavanja dokumenata u različitim formatima, što je pogodno za zaposlenike jer ne moraju sami konvertirati obrasce i izvješća i sve je automatizirano.

USU Software je računalni program koji se koristi u optičkim salonima, kozmetičkim centrima, zalagaonicama, kemijskim čistionicama, frizerskim salonima i drugim organizacijama. Može se koristiti u velikim i malim tvrtkama, javnim i privatnim oblicima vlasništva. Univerzalna postavka sastoji se od mnogo odjeljaka. Uprava tvrtke samostalno gradi parametre prema svojim načelima, odabire metode izračuna, ocjenjuje primitke zaliha, generira izvješća i još mnogo toga. Računalni program je multifunkcionalan i osigurava veliku brzinu obrade podataka. Štoviše, sve te operacije izvode se bez ikakvih pogrešaka, budući da se sve izračunava pomoću umjetne inteligencije. Ovo je ključno za sve tvrtke jer pogreške mogu dovesti do gubitaka ili, što je još tragičnije, netočne skrbi za pacijente, što dovodi do zdravstvenih problema.

Program održavanja optičkog salona podrazumijeva smanjenje opterećenja osoblja u formiranju standardizirane evidencije. Posebni ugrađeni imenici i klasifikatori omogućuju vam brzo stvaranje transakcija. Obrasci i predlošci ugovora popunjavaju se sami na temelju unesenih vrijednosti. Program je integriran s web stranicom te prima prijave putem interneta i ažurira podatke o radnom vremenu salona. Moderna tehnologija oslobađa vas mnogih obaveza, što vam pomaže da svoju energiju usmjerite prema složenijim zadacima.

USU softver je sve-u-jednom program koji ne samo da prati osnovne poslovne procese, već također vrši obračun plaća, generira izvješća, utvrđuje opterećenje opreme i osoblja te analizira solventnost tvrtke. Program je dizajniran za podršku ograničenim sektorima. Optički saloni zauzimaju značajan dio tržišta. Stanovništvo uvijek pokušava dobiti kvalitetne proizvode po razumnoj cijeni. Širenje sektora pomaže vam pronaći ono što vam je potrebno. Konkurencija je svake godine sve veća i stoga je potrebno pronaći mogućnosti za unapređenje svojih aktivnosti. Kako bi se riješio ovaj problem, na tržištu informacija pojavljuju se računalni programi koji pomažu optimizirati poslovne procese i uspostaviti unutarnju organizaciju poduzeća.

Prednosti programa salona optike su brojne, uključujući pravodobno ažuriranje komponenti, univerzalnost pokazatelja, implementaciju u velikim i malim tvrtkama, bez obzira na djelatnost, pristup korisničkim imenom i lozinkom, stvaranje neograničenog broja podružnica i odjela, hijerarhiju, konsolidaciju i popis, kronologija izrade zapisa, računovodstveno i porezno izvješćivanje, informatizacija podataka, posebni izgledi, priručnici, knjige, časopisi i registratori, prilaganje dodatne građe, računi i potraživanja, kontrola kvalitete, procjena razine usluge, formiranje programa bonusa i popusta, povezivanje ostale opreme, integracija sa stranicom, automatizirano kreiranje dokumenata iz predloška, oblici kompenzacije po komadu i vremenu, kadrovsko računovodstvo, plaćanje djelomično i ukupno za usluge, izračun razine isplativosti, utvrđivanje prisutnosti stanja u skladištima , interakcija poslovnica, korištenje u kozmetičkim salonima, domovima zdravlja i drugim tvrtkama, zahtjevi za plaćanje i reklamacije, izvješća o troškovima, uputnice za primitke i izdatke, e-čekovi, izjave o usklađivanju partnera, usklađenost s zakonima, napredna analitika, visoka učinkovitost, fakture i potvrde o pakiranju, dokumenti za otpremu, prijenos iz drugog programa, automatizirani PBX, skupno i pojedinačno spajanje pošte, praćenje ponude i potražnje, planer zadataka za usmjeravanje, razna izvješća, dnevnik događaja.