Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za oftalmologiju

Program za oftalmologiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za oftalmologiju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Naša tvrtka sa zadovoljstvom vam predstavlja novi oftalmološki program - USU Software. Zbog široko razvijenog oftalmološkog sustava, nudimo praktičnu mogućnost snimanja, pohranjivanja i organiziranja podataka pomoću posebnog programa osmišljenog da osigura nesmetan rad oftalmologije. Naši stručnjaci su koristili najnovije pristupe u modernim računalnim tehnologijama kako bi uključili sve što je potrebno kako bi se osigurala učinkovita i produktivna izvedba oftalmologije.

Da biste instalirali program na svoje računalo, nije potrebno zadubiti se u upravljanje oftalmologijom. Samo kontaktirajte našeg stručnjaka koji će ga montirati u najkraćem mogućem roku. Mi, naravno, razumijemo da postoji mnogo programa u oftalmologiji, ali ako nas kontaktirate, nećete biti tužni zbog rezultata. Ukupno računovodstvo, skladištenje, sortiranje, stanja zaliha, promet novca - sve ove funkcije omogućuje nam naš oftalmološki program. Osim toga, unatoč velikom broju različitih funkcija i alata, nema opterećenja na memoriju računala, budući da veličina programa nije tako velika i lako ga je držati u internoj pohrani. To je zbog pažljivog dizajna sustava od strane naših stručnjaka.

Danas mnogi nastoje olakšati proces rada u oftalmologiji, ali i medicini općenito, stvaranjem moderne baze podataka ili pristupačnog programa u oftalmologiji. Prema statistikama iz područja oftalmologije, prosječno trajanje boravka pacijenta u bolnici je 3,1 dan, zbog čega naš tim razumije potrebu automatizacije procesa računovodstva, praćenja i upravljanja bazom klijenata u cjelini.

USU Software u ranoj fazi omogućuje registraciju oftalmologije svojih korisnika, zatim unos podataka, njihovu korekciju i vođenje evidencije o oftalmologiji u cjelini. Naša tvrtka shvaća ozbiljnost trenutne situacije tržišne ekonomije, zbog čega računalni programi za oftalmologiju, koje smo razvili, uključuju najnovija dostignuća u sučelju oftalmološkog sustava. Prisutnost pojednostavljenih i pristupačnih aplikacija u programu za obavljanje oftalmologije čini pogodnim za snimanje podataka, mogućnost održavanja zapisa, kontrole, statistike baze podataka klijenta.

Naš oftalmološki program, vrsta praktičnog softvera za oftalmologe sa praktičnim sučeljem za prikaz informacija i općenito pojednostavljenje rada, jednostavan je i dostupan kako početnicima tako i naprednim korisnicima.

U tržišnim uvjetima svaka tvrtka nastoji automatizirati svoje poslovanje, učiniti ga što mobilnijim i sigurnijim. Oftalmološki program koji je razvio USU Software uključuje širok raspon mogućnosti u organizaciji, upravljanju, kontroli, sistematizaciji vašeg poslovanja od nule! Naši tehnički stručnjaci nastojali su maksimalno iskoristiti mogućnosti oftalmološkog programa, sistematizirali su ga po pojedinim točkama i učinili ga krajnje lakim za rukovanje. Program uključuje sve potrebne podatke koje unose vaši zaposlenici s zasebnim lozinkama i prijavama.

Cjelokupna baza u oftalmologiji je stalno dostupna u upravljanju administratora, za onoga tko ima glavno pravo pristupa, uz mogućnost potpune kontrole ostalih podređenih. Također je bitno da je nomenklatura kupaca ili robe na zalihama dostupna doslovno na klik miša, što uvelike olakšava upravljanje podacima u oftalmologiji zbog pravilnog vođenja baze podataka u oftalmologiji.

Opcionalno, sortiranje, filtriranje, grupiranje podataka, položaj stupca, isticanje boja, promjena boje sučelja, registracija i konfiguracija računovodstva mogu se provesti u oftalmološkom programu prema potrebi za svakog korisnika. Potrebna funkcija revizije također je prisutna u oftalmološkom programu, dostupna administratoru s općim pravima pristupa. Oftalmološka baza pruža funkciju kao što je interakcija s vanjskim programima putem izvoza ili uvoza datoteka. Neophodna je brza prijava i pravovremena prijava u oftalmološku bazu, što se postiže uštedom vremena pri unosu podataka za novog klijenta, uz kopiranje podataka.

Kontrola podataka se provodi odmah, bez otvaranja dodatnih kartica. Postoje takozvani donji izbornik i postavke na vrhu tablice, koje vam omogućuju sinkronizaciju nekoliko zadataka u isto vrijeme. Program postignuća u oftalmologiji omogućuje tvrtki da umetne svoj korporativni logo i prikaže ga na svim dokumentima.

Funkcija maksimalne optimizacije pretraživanja vrlo je važna za rasterećenje poslužitelja. Oftalmološku radnu aplikaciju odlikuje multifunkcionalnost, namijenjena za više korisnika istovremeno, uz mogućnost djelomičnog blokiranja podataka prilikom izopćenja radnika s radnog mjesta. Oftalmološki program posebno je osmišljen kako bi osigurao praktično računovodstvo i kontrolu baze kupaca kao i robe u skladištu.

Za udobnost upravitelja i zaposlenika, sustav upravljanja u oftalmologiji postaje najrelevantniji, s obzirom na potrebu uštede vremena u generiranju izvješća. Svi mogući formati izvješća nalaze se u podizborniku izvješća, a po potrebi možete odmah poslati izvješće na e-mail upravitelja bez ikakvih promjena. Neizostavna opcija u oftalmološkom programu je automatska distribucija SMS-a i e-maila klijentima, što nam omogućava da svoju bazu napravimo razvijenom za oftalmologe, zbog prisutnosti CRM sustava.