Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za optiku

Program za optiku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za optiku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U današnje vrijeme postoji mnogo različitih sustava za salone koji pružaju usluge optike, a jedan od njih je program optics shop. Ogromna većina tvrtki prelazi na digitalizaciju svog poslovanja, uvodeći softver na svim frontama. Kvaliteta korištenog programa postaje kvaliteta usluga koje tvrtka pruža. Kako bi se osiguralo dugoročno učinkovito djelovanje programa, potrebno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Budući da tvrtke ne posvećuju dovoljno pažnje odabiru programa, u budućnosti trpe velike gubitke ili čak mogu bankrotirati. Među velikom raznolikošću softvera, malo je onih koji zaista mogu pružiti sve što je tvrtki potrebno za rad s optičkom trgovinom. Stoga je USU Software odlučio kreirati program koji bi mogao riješiti sve postojeće probleme u tvrtki odjednom, a štoviše, dati široki prostor za poslovanje. Naša je aplikacija razvijena na temelju iskustva mnogih optičkih tvrtki svih veličina. Nakon što smo se u nekoliko trgovina uvjerili u praktične prednosti sustava, sa zadovoljstvom vam predstavljamo program optičkih trgovina koji će vašem poslovanju omogućiti značajan rast u očima kupaca i konkurenata u najkraćem mogućem roku.

USU softver ima mnogo ugrađenih funkcija i alata, koji su korisni u svakom trenutku za poslovanje. Program ne nudi gotova rješenja za složene probleme, ali vam pomaže da izgradite učinkovit plan. Također vam daje sve alate koji su vam potrebni kako bi rješavanje složenog problema izgledalo kao jednostavna i uzbudljiva igra. Analitičke mogućnosti softvera u optičkoj pohrani čine ga doista jedinstvenim jer program čak može predvidjeti najvjerojatniji ishod za sljedeći dan na temelju trenutne situacije. Nakon što u startu unesete osnovne podatke o Vašoj optici, program gradi glavnu bazu cijelog sustava. U budućnosti će ova struktura upravljati većinom automatski izvedenih operacija.

Još jedan ugodan bonus je da ćete u prvom tjednu najvjerojatnije primijetiti probleme u sebi, čije postojanje niste ni slutili dok ste obavljali rutinske poslove. Program za optičku trgovinu brzo prikuplja podatke sa svih frontova, vrši analizu i zatim daje izvješće sa svih područja u željeno vrijeme. Pravilno planiranje zajedno s USU softverskim alatima je nevjerojatno. Kada govorimo o građevinskim planovima, i tu će velik dio posla odraditi program optičkih trgovina. Nakon objave cilja, u tablici možete kliknuti na bilo koji naredni dan, a aplikacija će prikazati stanje dobara, rashoda i prihoda za taj dan. Ispravna primjena ovog znanja pokazuje što je potrebno promijeniti u trenutnoj situaciji kako bi se postigla maksimalna korist.

Upravljanje optičarskom radnjom sada je mnogo lakše jer program preuzima najveći dio opterećenja. Radnici će se veseliti značajkama automatizacije koje im daju više slobode i prostora za djelovanje. Ne gubite vrijeme na zamorne izračune i procese za izradu dokumenata i izvješća. Fokusiranjem na strateški dio zaposlenici mogu osjetiti da njihov posao ima više smisla, što znači da će ga obavljati s trostrukom marljivošću. Ako želite, naši stručnjaci izradit će sustav prema individualnim karakteristikama vaše optike kako bi sve bilo još lakše. Nadmašite konkurenciju uz USU Software!

Program upravljanja optičkom radnjom intenzivno radi u svim kontroliranim područjima tvrtke. S dostupnim alatima promijenite srž svoje tvrtke u korijenu, bez dodatnog truda. Potrebno je samo promijeniti osnovne parametre u referentnoj knjizi. Priključite dodatni hardver i softver će se u potpunosti sinkronizirati s njim. Uvesti uređaj za bolju kontrolu skladišta ili brzu prodaju, kao i omogućiti automatizaciju kartica koje nisu količinski ograničene. Fiksiranje se provodi putem imena ili barkoda. Označeni proizvodi optičara uklanjaju se sa skladišta.

Kupac može odgoditi kupnju određene vrste proizvoda. Da biste to učinili, samo trebate obavijestiti prodavatelja pritiskom na nekoliko gumba. Zasebni dnevnik pohranjuje sve radnje koje je izvršio program. Također pohranjuje ime zaposlenika koji je izvršio promjene, kao i datum, prodaju, dugove i plaćanja. Nakon svake transakcije naplate, aplikacija sprema podatke o kupnji u zasebnu varijablu. Na kraju odabranog razdoblja pogledajte gdje je točno otišlo najviše sredstava i koji su izvori prihoda bili najisplativiji za optiku.

Menadžeri će u svom sučelju moći pratiti aktivnosti svakog zaposlenika u stvarnom vremenu. Svakoj osobi koja radi u prodavaču optičkih proizvoda dodijeljen je račun s jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom te jedinstvenim opcijama ovisno o odgovornostima. Prava pristupa računu mogu ograničiti menadžeri i zaposlenici, prikazujući samo informacije koje su u području ovlasti.

Marketinško izvješće jasno pokazuje učinkovitost oglašavanja, uz pomoć kojeg možete vidjeti koji prodajni kanali privlače najviše kupaca. Također su vidljivi najpopularniji proizvodi. Klijentski modul uveden u program optičke pohrane izgrađen je u skladu sa CRM sustavom. Mnoge su značajke prilagođene za povećanje lojalnosti kupaca dok komuniciraju s trgovinom. Šaljite masovne pošte o novostima o optici, promocijama ili popustima, kao i sortirajte kupce po vlastitom nahođenju kako biste brzo pronašli problematične, stalne i VIP kupce.

Program samostalno obračunava plaću po komadu, što je pravednije jer će zaposlenici biti motiviraniji prodati što više. Podignite optiku na novu razinu, postanite prvak u očima kupaca uz USU Software!