Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za frizerski salon

Softver za frizerski salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za frizerski salon
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver automatiziranog salona omogućuje vam praćenje klijenata, izračun plaća zaposlenika i generiranje izvješća. Ljepota je jedan od glavnih pokazatelja estetike svijeta koji nas okružuje. Saloni i centri za njegu trude se pomoći da kućni ljubimci i njihovi vlasnici uvijek ostanu privlačni. Trenutno, ovaj poslovni smjer dobiva zamah u svom razvoju. Softver salona za uljepšavanje ljubimaca prati rad svih zaposlenika tvrtke u stvarnom vremenu. Uz pomoć najnovijih tehnologija, registracija usluga provodi se pomoću digitalnog softvera, gdje možete odabrati stručnjaka za rad s kućnim ljubimcem iu prikladno vrijeme. Napredni softver omogućuje vam prikupljanje bodova kada kupci posjete vaš salon za njegu. Ovo je odlična ponuda za stalne posjetitelje.

USU softver sadrži nekoliko postavki koje se mogu prilagoditi vašem salonu. Pomaže u održavanju kontinuiranog upravljanja softverskim metrikama na mreži. Za svaku operaciju u softveru se pravi poseban zapis, gdje su naznačene sve potrebne informacije; vlasnika, značajke financijske i dodatne podatke. Zahvaljujući zajedničkoj bazi podataka, možete uzeti u obzir sve posjete i upute za higijenske usluge, manikure, konzultacije i još mnogo toga.

U kozmetičkim salonima postavlja se softver koji omogućuje menadžmentu praćenje rada tima. Prilikom procjene kvalitete usluga formira se evidencija potražnje majstora. Zbog svoje ljepote i praktičnosti, Software USU jedno je od najboljih računovodstvenih rješenja na tržištu softvera. Ugrađeni digitalni pomoćnik može odgovoriti na najčešća pitanja. Tipični modeli transakcija olakšavaju stvaranje računovodstvenih zapisa. Ovo je relevantno za nove zaposlenike.

Frizerski saloni specijalizirani su za umiljate ljubimce koji zahtijevaju pažljivu njegu. Zaposlenici kozmetičkih salona rade kvalitetan posao, vodeći računa o udobnosti životinja. Prije zahvata radno mjesto i materijali se temeljito čiste. Potrebno je održavati prostor uvijek čistim. Uz pomoć softvera za digitalnu kontrolu prisutnosti, menadžment organizacije dobiva točne informacije o radnom vremenu tima. Time se izbjegava preklapanje postupaka.

Softver za zaklade i kozmetičke centre kontrolira obujam ponude i potražnje za majstorima i servisnim područjima. Treba dati prednost samo najrelevantnijim postupcima. Tako možete postići maksimiziranje profita. Na kraju svakog mjeseca uprava tvrtke dobiva analizu financijskih rezultata te donosi odluke o menadžerskom razvoju i napredovanju. Također je vrijedno statistički pratiti prosječnu izvedbu softvera među konkurentima u industriji.

USU softver kontrolira sve procese kako bi osigurao nesmetan rad svih poslovnica. Omogućuje vam optimizaciju proizvodnih kapaciteta i pronalaženje skrivenih rezervi. Ovo je od posebne važnosti, posebno za novi kozmetički salon. Pogledajmo neke od naprednijih značajki koje softver nudi.

USU softver je moderno računovodstveno softversko rješenje za kozmetičke salone koje će pomoći u automatizaciji i upravljanju takvim salonima, kao i pojednostaviti gotovo sve poslovne procese. Naš softver pruža iznimne performanse uz kontinuiranu kontrolu i automatizaciju procesa. Sigurnost je osigurana prijavom i lozinkom. Neograničeno stvaranje grupa artikala. Izrada dugoročnih i kratkoročnih planova i rasporeda. Konsolidirani podaci olakšat će upravljanje kozmetičkim salonima. Izrada računovodstvenih i poreznih izvješća. Izrada obračuna plaća zaposlenika. U svim kontrolama novčanog toka. Knjigovodstvena knjiga prihoda i rashoda.

Usklađenost sa zakonom i propisima. Plaćanje je optimizirano putem USU softvera. Održavanje salona za njegu i ljepote kućnih ljubimaca. Fakture i otpremnice mogu se sastaviti u našem softveru brzo i učinkovito. Računovodstvo i upravljanje novčanim tokovima za kozmetički salon. Jednostavna integracija s web stranicom. Standardni predlošci obrazaca. Stvarne referentne informacije. Sintetičko i analitičko računovodstvo. Objedinjena baza podataka prilagođena korisnicima u softveru.

Kartice s kućnim ljubimcima. Izračun tarifa za kozmetičke salone. Izračune i procjene softver izvodi automatski. Moguća uporaba u raznim gospodarskim sektorima. Ocjena kvalitete usluge.

Dostupne su usluge njege noktiju i manikure. Digitalno upravljanje kozmetičkim salonima putem interneta. Za stvarno učinkovito oglašavanje moguće je i masovno slanje kupaca.

Kontrola video nadzora može se implementirati na zahtjev. Prikaz podataka na ekranu.

Nadzor nad pružanjem tehničke i financijske baze podataka. Univerzalnost financijskih pokazatelja. Posebne referentne knjige, izgledi i sorteri isporučuju se s programom prema zadanim postavkama, što računovodstvo čini još praktičnijim. Analiza položaja i financijskog stanja.

Izračun rentabilnosti. Odredite protok kupaca u kozmetičke salone. Integrirani digitalni asistent. Moderna postavka programa. Racionalna raspodjela usluga. Plaća i osoblje.

Kontrolirajte učinkovitost zaposlenika tvrtke u prikladnom korisničkom izborniku.