Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za frizerski salon

Program za frizerski salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za frizerski salon
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvoj gospodarskih sektora ne prestaje. Stalno se pojavljuju nova područja djelovanja koja žele u potpunosti automatizirati svoj rad. Program za kozmetički salon ima svoje karakteristike, stoga, prije početka upravljanja, svaki početnik u kozmetičkom salonu traži odgovarajući program. Potrebno je optimizirati strogu kontrolu posjetitelja sa i bez životinja, kao i potrošnju materijala.

Program upravljanja salonom za njegu životinja podrazumijeva raspodjelu osnovnih usluga prema njihovoj klasifikaciji. Svi poslovi su racionalno raspoređeni među zaposlenicima, kako bi se izbjegli zastoji i povećala razina kvalitete proizvodnje. Ispravna organizacija rada omogućuje vam da izvučete maksimalnu korist iz postojećih proizvodnih pogona. U salonu je važno ne samo voditi visoku kvalitetu evidencije, već i biti lojalan posjetiteljima, životinjama i osoblju.

U programu USU Software možete obavljati bilo koju komercijalnu djelatnost. Na primjer, proizvodnja hrane, usluge prijevoza, zalagaonice i djelatnosti vezane uz osobnu njegu i šišanje. Specifičnosti svake tvrtke utječu na organizaciju internih postavki programa. U ovom softveru postoje napredni parametri koji oblikuju svaki aspekt rada salona.

Za kozmetičke salone važno je voditi ispravnu evidenciju posjeta kupaca radi friziranja, šišanja i šminkanja, au pripremi se kontrolira protok posjetitelja s raznim životinjama, poput mačke, psa i glodavaca. estetska slika. Svaki kozmetički salon nastoji poboljšati razinu kvalitete i postići vrhunske pozicije u industriji, stoga je važno unaprijediti kvalitetu usluga. Rast potencijalnih kupaca uvijek pokazuje dodatnu potražnju za ovom djelatnošću.

Program pripreme salona ljepote pod nazivom USU Software osigurava agilnost u obradi informacija i ažuriranju financijskih pokazatelja. Uz pomoć ugrađenih imenika i klasifikatora, aktivnost je potpuno automatizirana, pa će se vremenski troškovi smanjiti. Implementacija dobrog programa može pomoći u smanjenju neproizvodnih troškova i izbjegavanju naručivanja. Suvremenim postavom se formira radno vrijeme svakog voditelja salona, a obračunavaju se i plaće po komadu. Zahvaljujući preciznoj kontroli nad radom zaposlenika, menadžment kozmetičkog salona može se u potpunosti pouzdati u konačne podatke o radu.

USU Software poboljšava aktivnosti njegovanja kućnih ljubimaca u svakom pogledu. Dnevno se prati opterećenost radnika, pružanje usluga, stupanj ocjene kvalitete usluge, kao i utrošak raznih materijala. U svakom trenutku menadžment može utvrditi u kojem postotku se ispunjava planirani zadatak i kako se troši materijalno-tehnička baza. Prije početka rada izračunava se potreba za potrošnim materijalom i izrađuje obračun za određeno razdoblje. Važno je ne samo odrediti količinu, već i pronaći dostojne dobavljače s kvalitetnim proizvodima. Svi proizvodi moraju imati certifikat kvalitete i sigurnosti za uporabu. Prilikom četkanja, radnik mora biti siguran u njegova hipoalergena svojstva. Pogledajmo koje druge resurse nudi naš program za higijenske usluge.

Moderan dizajn programa pomaže vam da brzo naučite kako ga koristiti i svladate ga u tren oka. Prikladan položaj brzog izbornika također pomaže u tome. Ugrađeni proizvodni kalendar i kalkulator pomoći će vam u rasporedu i organizaciji tijeka rada u salonu. Pristup prijavom i lozinkom zaštitit će sve važne informacije od pristupa trećih strana. Neograničeno stvaranje grana. Interakcija cijelog osoblja. Izračun troškova usluga u stvarnom vremenu. Elektronska prijava za posjet salonu. Automatizacija procesa. Izrada planova i rasporeda. Ocjena kvalitete usluge. Identifikacija kašnjenja u plaćanju. Plaćanje putem elektroničkih sustava. Obavještavanje SMS-om. Slanje obavijesti e-poštom. Akumulacija bonusa. Izdavanje kartica za popust. Kompletna baza kupaca. Upravljanje njegovanjem životinja i računovodstvo u jednom programu. Raspodjela posla na sve radnike u salonu. Obračun plaća po komadu u programu. Kontrola kvalitete. Moguća implementacija u različitim gospodarskim sektorima. Vodite knjigu rashoda i prihoda. Odabir postavki računovodstvenih politika. Računovodstvena i porezna izvješća. Planirano sigurnosno kopiranje svih podataka baze podataka.

Pravovremeno ažuriranje. Pratiti izvedbu higijenskih usluga u programu. Prijenos konfiguracije iz drugog softvera. Kontrola novčanog toka. Prijenos materijala za potrošnju.

Integracija sa web stranicom. Moguća uporaba u određenim područjima kao što su zalagaonica, skladište i drugo.

Ažurni financijski podaci o salonu za njegu kose. Integrirani digitalni asistent.

Konsolidacija izvješća. Standardni predlošci obrazaca za obrasce. Kronologija događaja. Praćenje posjeta životinja. Dnevnik poslovnih transakcija. Održavati glavne i dodatne sfere upravljanja. Dostava u rasutom stanju. Planer zadataka za upravitelja. Financijska analiza. Sastavljanje faktura, akata, faktura i otpremnica. Registracija podataka o životinjama i još mnogo toga. Besplatno preuzmite probnu verziju programa na dva tjedna kako biste se upoznali s njegovom funkcionalnošću bez plaćanja!