Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija frizerskog salona

Automatizacija frizerskog salona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija frizerskog salona
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Suvremeni razvoj državnog gospodarstva uključuje pojavu novih industrija. Pojava novih profitabilnih poslovnih područja zahtijeva posebne informacijske tehnologije koje jamče kvalitetno upravljanje poslovanjem. Tijek rada kozmetičkog salona uključuje praćenje tržišne ponude i potražnje, praćenje korisničke službe, generiranje izvješća i poštivanje zakonskih normi i standarda. Svaki aspekt je zabilježen u sastavnim dokumentima.

Tijek rada salona za životinje ima svoje karakteristike, stoga je za automatizaciju unutarnjeg procesa potrebno odabrati odgovarajući program. USU Software jamči cjelovito upravljanje gospodarskim aktivnostima svake tvrtke. Bez obzira na razinu složenosti poslovanja i opterećenost zaposlenika, pruža pravovremena izvješća koja su potrebna menadžmentu za razvoj razvojnih taktika i strategija.

Za rad u USU softveru najprije morate pravilno konfigurirati sve postavke automatizacije i odrediti metodologiju automatizacije i upravljanja. Zahvaljujući naprednoj metrici, niti jedan aspekt upravljanja neće biti zanemaren. Ugrađeni čarobnjak pomoći će vam da se brzo naviknete na softver čak i kao početniku. Sve operacije se stalno bilježe kronološkim redom. Nova aplikacija za automatizaciju može se stvoriti pomoću standardne transakcije ili predloška. Rad kozmetičkog salona bit će potpuno automatiziran bez korištenja dodatnih platformi. U svakom salonu koji pruža usluge klipinga sva dokumentacija o korištenim tehnologijama i materijalima mora uvijek biti predočena uz naš program automatizacije. Proizvodi za njegu kupuju se od provjerenih dobavljača kako bi se izbjegli neželjeni rezultati. Estetika i ljepota prate karakteristike, stoga izgled kozmetičkih salona uvijek mora biti vrlo tražen. Briga o životinjama je vrlo zahtjevna profesija koja zahtijeva dobru obuku zaposlenika ili automatizaciju softvera.

U liniji njegovanja, glavno mjesto zauzima redoslijed radnji upravitelja. Higijena radnog mjesta i alata uvijek se mora pažljivo i temeljito pratiti. Sve prostorije salona moraju se temeljito očistiti nakon svakog klijenta i njege. Održavanje salona za njegu čistim smatra se jednim od najvažnijih elemenata u poslu s njegom jer može utjecati na zdravlje životinje. Briga o životinji ne pokazuje samo njenu ljepotu već i brigu koju vlasnik ima u procesu odgoja životinje i pokazuje svoju ljubav prema životinji.

Za rad kozmetičkih salona prije svega potrebno je formirati politiku razvoja tvrtke u kojoj će biti naznačene glavne usluge, kao i mogući kupci – životinje. U našem programu možete izraditi cjenik s različitim cijenama, kao i radnim vremenom zaposlenika. Da biste povećali proizvodnju osoblja, morate pravilno rasporediti sve zahtjeve kupaca. Nesmetan rad kozmetičkog salona zajamčen je pri punoj popunjenosti proizvodnih kapaciteta. Važno je da zaposlenici dobiju pouzdane informacije o uslugama, jer se njihove plaće isplaćuju po komadu u obračunu. Poštivanje periodičnosti planiranih poslova jamči zainteresiranost svih zaposlenika za kvalitetan rad. Pogledajmo samo neke druge značajke naše aplikacije za automatizaciju koje će pomoći vašem salonu da postane vodeća tvrtka u svojoj grani poslovanja.

Neprekidan rad na postavljanju. Moderne značajke, funkcionalnosti i komponente. Povoljno mjesto operacija. Automatizacija i optimizacija tijeka rada salona. Precizna automatizacija i porezno izvješćivanje. Pravovremeno pružanje točnih referentnih informacija. Moguća integracija sa web stranicom. Rad u salonima i centrima za njegu postat će pojednostavljen, učinkovitiji i profitabilniji nego ikad prije. Izračun poreznih stopa vršit će se automatski, što znači da više ne morate brinuti o ovom aspektu automatizacije vašeg poslovanja. Grafikoni radnog opterećenja za zaposlenike koji će pokazati njihovu razinu produktivnosti za svako vremensko razdoblje. Poštivanje zakonskih propisa i zakona. Identifikacija higijenskih proizvoda kojima je istekao rok trajanja. Pojednostavite i poboljšajte upravljanje zalihama i automatizaciju. Pratite učinkovitost bilo kojeg zaposlenika u bilo kojem trenutku. Procjena razine usluge. Bankovni izvodi i drugi dokumenti mogu se sastaviti automatski. Kontrola kvalitete. Operativni zapis. Izrada dugoročnih i kratkoročnih planova. Konsolidacija izvješća. Izrada obračuna plaća zaposlenika. Interakcija svih zaposlenika na jednoj bazi podataka omogućit će svim zaposlenicima da automatiziraju svoj rad na istom unosu baze podataka u isto vrijeme bez prekidanja rada jedni drugima.

Svi kontakti kupaca na jednom mjestu. Planirano sigurnosno kopiranje svih financijskih podataka za salon za njegu. Moguća implementacija u bilo kojem području djelatnosti. Prijenos baze podataka iz drugog softvera. Svestranost. Upravljanje uslugama njegovanja. Posebni klasifikatori, financijski časopisi i priručnici. Ocjena povratnih informacija kupaca. Podijelite velike procese na male kako biste ubrzali njihov završetak. Sastavljanje faktura i otpremnica. Dosljednost i kontinuitet rada USU Software-a učinit će ga što pouzdanijim. Izbor metoda za procjenu aspekata upravljanja. Praćenje sustava u stvarnom vremenu. Analiza financijskih pokazatelja. Probna verzija USU softvera dostupna je besplatno na našoj web stranici.