Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program obračuna vremena za anti-kafić

Program obračuna vremena za anti-kafić • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program obračuna vremena za anti-kafić
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Industrija protiv kave sve više izmišlja nove organizacijske formate, koji uključuju korištenje projekata automatizacije. Ovi projekti prate učinkovitost računovodstva financijskih sredstava, stvaraju jasne i razumljive mehanizme za rad tima protiv kave, bave se regulatornom dokumentacijom. Program praćenja vremena protiv kave fokusiran je na operativnu informacijsku podršku, gdje za svaku računovodstvenu poziciju, proizvode, usluge i kupce možete dobiti opsežne količine analitičkih informacija. Računovodstveni program također automatski generira objedinjena financijska izvješća.

Na web stranici USU Software predstavljeni su mnogi projekti automatizacije anti-cafea za standarde sfere hrane i zabave, uključujući poseban program za praćenje vremena kupaca anti-cafea. Pouzdan je, učinkovit i uzima u obzir format i karakteristike svake ustanove. Korisničko sučelje programa je jednostavno i sažeto. Kupci registrirani u bazi podataka, glavni komunikacijski kanali, pod kontrolom su asistenta sustava koji djeluje u privlačenju novih posjetitelja, slanju ciljanih SMS-ova, provođenju promocija i trenutnoj evaluaciji rezultata.

Nije tajna da je format protiv kave sve popularniji. Istodobno, temeljno načelo vremenski uvjetovanog plaćanja pred instituciju postavlja posve prizeman zadatak učinkovitog upravljanja radnim vremenom zaposlenika. U tom smislu, gotovo je nemoguće postići maksimalnu učinkovitost bez programa automatizacije. Zadovoljstvo je raditi s operativnim računovodstvom. Svaki alat u programu je jednostavan i intuitivan. Aktivnosti i preferencije korisnika predstavljene su vizualno, što će vam omogućiti da učinkovitije donosite odluke o upravljanju, uzimajući u obzir održivost bilo koje specifične usluge koju pruža vaš anti-chafe.

Ne zaboravite na obračun pozicija asortimana za najam artikala na ograničeno vrijeme u vašem anti-kafeu. Vrlo je važan vremenski ograničeni najam konzola za video igre, raznih aparata, stolnog nogometa ili tenisa. Sve ovisi o specifikacijama anti-cafea. Naš specijalizirani program za obračun radnog vremena pažljivo broji vrijeme najma i odmah vas obavještava da su uvjeti skoro ispunjeni. Nema pouzdanijih načina za učinkovito upravljanje iznajmljivanjem predmeta od redovite upotrebe softverske podrške. Kupci neće gubiti vrijeme u redovima, moći će maksimalno iskoristiti vrijeme u anti-cafeu!

Program omogućuje korištenje klupskih kartica za identifikaciju posjetitelja protiv kave. Osim toga, kartice se mogu personalizirati ili dijeliti. Svi uređaji, terminali i skeneri mogu se dodatno spojiti na sustav, što će uvelike pojednostaviti svakodnevne poslove osoblja. Posjeti se automatski bilježe. Samo pročitajte podatke o klupskoj kartici kupca. Naš program pruža vrlo jasnu i učinkovitu uštedu radnog vremena, koja ne zahtijeva velika financijska ulaganja. Osim toga, konfiguracijski zadaci uključuju financijske i skladišne operacije spektra.

Svake godine poslovna sfera protiv kave postaje sve raznolikija, a anti-kafei tiho zauzimaju svoju nišu i imaju svoje gorljive obožavatelje. Naravno, za ovaj format razvijeni su posebni programi automatizacije, koji moraju uzeti u obzir nijanse organizacije. Posjetitelji plaćaju samo svoje vrijeme, a ne piće i hranu. Određene predmete možete iznajmiti. Nije tako teško voditi potpunu evidenciju o njima. Uz navedene mogućnosti digitalne podrške, postavka također obrađuje obračune plaća i priprema različite vrste izvješća o upravljanju.

Konfiguracija prati glavne aspekte organizacije i upravljanja anti-kavom, regulira prodaju i najam asortimana, te se bavi dokumentacijom. Lako je promijeniti postavke programa tako da odgovaraju vašim dnevnim potrebama, za udoban rad s operativnim računovodstvom i bazom kupaca, za procjenu učinka osoblja. Sustav savršeno razumije format ustanove, gdje gosti plaćaju po vremenu, a piće i hrana su besplatni.

Za svakog kupca može se izraditi zasebni digitalni profil. Istovremeno, organizacija će moći formirati analitičke sažetke posjetitelja, fokusirajući se na važne karakteristike, po njihovom mišljenju.

Program ima širok raspon alata za promicanje usluga, uključujući ciljani modul za slanje SMS-a. Korištenje personaliziranih i općih klupskih kartica također je važno i stoga je uključeno u osnovnu konfiguraciju programa.

Posjeti kupaca automatski se bilježe. Osoblje se može u velikoj mjeri otpustiti, a opterećujuće odgovornosti mogu se eliminirati. Vrijeme posjeta također se automatski prati. Kada rokovi, uključujući i one za rotirajuće artikle asortimana, isteknu, korisnici se obavještavaju. Prodaja protiv kave prikazuje se u zasebnom sučelju za brzo utvrđivanje financijskih rezultata, ispravljanje problematičnih pozicija i izvješćivanje uprave. Nema potrebe ograničavati se na standardni dizajn kada je u programu implementirana mogućnost izrade i implementacije prilagođenih dizajna.

Program ima sve što vam je potrebno za organsku upotrebu uređaja za pohranu ili trgovanje. U tom slučaju, uređaji kao što su skeneri, displeji, terminali također se mogu dodatno spojiti na USU softver. Ako trenutni pokazatelji učinka protiv kave primjetno odstupaju od financijskog plana, postoji odljev iz korisničke baze, naš softver će o tome odmah obavijestiti upravu. Općenito, organizacija će moći raditi bolje, učinkovitije s programom operativnog i tehničkog računovodstva. U svakom trenutku možete pronaći i koristiti pune količine statistike i analitičkih podataka o prometu kupaca ili anti-cafe financijsko računovodstvo za bilo koje razdoblje.