Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za anti-cafe

Program za anti-cafe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za anti-cafe
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U poslovnom okruženju protiv kave sve su češći trendovi automatizacije, kada je struktura sposobna inteligentno i učinkovito alocirati resurse, raditi s jedinstvenim i analitičkim izvješćivanjem i izgraditi jasne mehanizme za interakciju s osobljem institucije. Anti-kava program usmjeren je na informacijsku podršku, gdje je za svako računovodstveno mjesto moguće dobiti iscrpan broj informacija, izvršiti analizu proizvodnje, pratiti odnose s kupcima i posjetiteljima te implementirati programe vjernosti.

Na web stranici USU Software objavljeno je nekoliko softverskih rješenja odjednom za standarde i zahtjeve poslovnog sektora protiv kave, uključujući kontrolni program za anti-kavu. Pouzdan je, učinkovit i uzima u obzir specifičnosti i format ustanove. Timu neće biti teško svakodnevno koristiti program za udobno upravljanje bazom kupaca, praćenje anti-kafe značajki i trenutnih poslovnih procesa, baviti se detaljnom analizom proizvodnje i oblikovati strategiju razvoja tvrtke za budućnost.

Anti-cafe program kontrole proizvodnje uzima u obzir temeljno načelo vremena plaćanja, što ne isključuje korištenje klubskih kartica kupaca, osobnih i općih. Postoje katalozi i referentne knjige za pozicije za iznajmljivanje. To mogu biti bicikli, igraće konzole, tableti itd. Sve ovisi o specifičnostima ustanove. Prednost programa u tom smislu je što automatski prati datume povratka. Gosti neće ostati bez svojih omiljenih naprava, igara i zabave.

Nije tajna da program automatski prati posjete. Korisnici imaju pristup digitalnim bazama podataka i statističkim prikazima anti-cafe usluge u određenom razdoblju. Isti izračuni mogu se dobiti za određene posjetitelje ustanove. Kontrola prodaje implementirana je u posebnom sučelju, gdje je lako proučiti trenutne karakteristike proizvodnje tvrtke, vidjeti financijske rezultate, suziti slabe pozicije i riješiti se dodatnih troškova. USU Software svojim korisnicima pruža sve potrebne alate i podsustave.

Ne zaboravite na modul za slanje ciljanih SMS-ova. Program vam omogućuje kontrolu glavnog komunikacijskog kanala s posjetiteljima anti-cafea, obavještavanje kupaca o potrebi plaćanja vremena ili usluga, dijeljenje informacija o oglašavanju i podsjećanje na uvjete vraćanja pozicija za iznajmljivanje. Konfiguracija pokušava poboljšati proizvodne performanse instalacije, pojednostaviti rutinske operacije i izbjeći kvarove sustava koji mogu prekinuti tijek rada. Osnovna verzija USU softvera uključuje skladišno poslovanje i financijski spektar.

Javno ugostiteljstvo savršeno poznaje zadaće i principe programa automatizacije. Nije bitno radi li se o anticafe formatu ili poznatijem klasičnom načinu upravljanja. Kontrolni prioritet je baza kupaca, koja određuje prilike za poboljšanje usluge i privlačenje novih kupaca. Neke opcije softverske podrške dostupne su samo na zahtjev. Na primjer, potpuno novi organizacijski sustav, koji vam omogućuje detaljno planiranje, korak po korak, aktivnosti strukture za buduće razdoblje. Još jedna dodana značajka je sigurnosno kopiranje podataka.

Konfiguracija preuzima ključne točke organizacije i upravljanja anti-caféom, prati raspodjelu resursa, priprema analitička i objedinjena izvješća.

Lako je konfigurirati postavke programa po vlastitom nahođenju kako biste udobno radili s bazom klijenata, prikupili potrebne informacije i karakteristike za posjetitelje.

Za detaljnu analizu proizvodnje potrebno je svega nekoliko sekundi, što premašuje mogućnosti ljudskog faktora. Posjeti se automatski prate. Nije isključena uporaba opće i osobne klupske kartice za identifikaciju gostiju.

Ovaj program omogućuje održavanje digitalnih datoteka s ciljem podizanja statističkih sažetaka za određeno vrijeme, proučavanja pokazatelja, ispravljanja nedostataka i izgradnje strategije razvoja za budućnost.

Sve anti-cafe rasprodaje dostupne su u vizualnom formatu. Informacije se dinamički ažuriraju.

Kontrola pozicija za najam također je dio funkcionalnog spektra digitalne podrške, gdje su bicikli, igraće konzole, društvene igre itd. može se zgodno katalogizirati. Konfiguracija USU Software-a ima za cilj poboljšati performanse okvira protiv kave, uključujući povećanje produktivnosti operacija i produktivnosti članova tima. Nema razloga držati se opcije osnovnog dizajna kada se dizajn može u potpunosti prilagoditi. Program omogućuje korištenje najnovijih uređaja za pohranu i trgovinu, digitalnih zaslona i specijalizirane opreme. Svi uređaji su dodatno povezani. Ako su trenutni pokazatelji protiv kafića daleko od idealnih, bilježi se odlazak iz korisničke baze, tada će softverska inteligencija upozoriti na to.

Općenito, kontrola će postati mnogo razumljivija i praktičnija. Omogućen je višekorisnički način rada. Korisnici neće morati dugo pregledavati proizvodnu dokumentaciju, ponovno provjeravati skladišno poslovanje i dugo prikupljati nove analitičke podatke. Ove se funkcije mogu jednostavno implementirati u aplikaciju.