Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo antikafea

Računovodstvo antikafea • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo antikafea
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aktivnost protiv kave karakterizira stres i potreba za praćenjem nekoliko procesa u isto vrijeme, stoga vođenje takvog posla zahtijeva učinkovit računovodstveni sustav. Korištenje općih računovodstvenih aplikacija, pa čak i standardnih računalnih programa neće donijeti željene rezultate, budući da bi računovodstvena aplikacija protiv kafića trebala maksimalno automatizirati rad poduzeća, a također uzeti u obzir sve specifičnosti njegovih aktivnosti. Kako bismo uspješno riješili ovaj problem, razvili smo program pod nazivom USU Software koji odgovara karakteristikama svakog pojedinog anti-caféa i omogućuje optimizaciju svih područja procesa rada. Na raspolaganju će vam biti potpuno održavanje baze klijenata i razvoj marketinških strategija u sklopu CRM odjela, izrada raznih informativnih imenika, kontrola svakog posjeta, razne vrste kalkulacija, praćenje zaliha, financ. i računovodstvena analiza i još mnogo toga. Posebnost aplikacije koju nudimo je fleksibilnost postavki aplikacije, zahvaljujući kojoj su dostupne različite postavke aplikacije. Softver USU omogućuje vam praćenje računovodstva anti-cafea, kao i računalnih klubova za igranje i računala, pa čak i računovodstva cat cafe-a. Njegova funkcionalnost je prilagođena uzimajući u obzir individualne potrebe svake tvrtke, što jamči učinkovitost implementacije USU softvera u bilo kojem radnom procesu.

Prikladna struktura i pojednostavljeno korisničko sučelje programa jamče trenutačno izvršavanje radnih aktivnosti, a svaki korisnik razumije funkcije sustava, bez obzira na razinu informatičkog znanja. Kada počnete koristiti USU softver, prvo ćete morati ispuniti razne listove s informacijama. Svi programski podaci sistematizirani su u kataloge za automatizaciju kvantitativnih i financijskih kalkulacija te se uredno ažuriraju. Moći ćete unijeti podatke o načinima obračuna bonusa, skladištima i poslovnicama, kategorijama robe. Radeći s referentnim informacijama, možete formirati nekoliko cjenika s personaliziranim ponudama za kupce i koristiti gotove opcije u budućnosti. Cjenike ne samo da možete prezentirati u digitalnom obliku, već ih možete i ispisati u obliku koji je prikladan za sve vaše korisnike - kako u cjelini tako i za odabranu kategoriju proizvoda. Kako bi se optimiziralo korištenje skladišnih zaliha, moguće je definirati minimalne vrijednosti stanja i pratiti njihovu dostupnost u potrebnim količinama, pravovremenu formu narudžbenice za nedostajuću robu kako bi se zajamčilo nesmetano funkcioniranje anti-caféa.

Osim toga, svaka uplata sadrži detaljne podatke o iznosu i datumu uplate, osnovi i inicijatoru. To omogućuje procjenu izvedivosti trošenja novca i optimizaciju troškova organizacije protiv kave. Računovodstvo u anti-caféu postaje znatno lakše zahvaljujući automatiziranom mehanizmu evidentiranja posjeta. Registracija svake nove posjete traje minimalno, što jamči brz rad s kupcima. Zahvaljujući automatskom fiksiranju vremena i odabiru bilo kojeg iznosa plaćanja, Vaši zaposlenici mogu jednostavno pratiti trajanje posjeta i koristiti točne podatke o obračunatim novčanim iznosima za isplatu. Korisnici naše aplikacije mogu se puno uključiti u prodaju robe. Možete procijeniti strukturu asortimana, odrediti najpopularnije proizvode, analizirati količine prodaje, identificirati proizvode koji nisu namijenjeni prodaji itd. Osim toga, računovodstveni sustav protiv kave koji nudimo ima analitičku funkcionalnost i omogućuje vam rad s dinamikom pokazatelja prihoda i rashoda, dobiti, profitabilnosti itd., što vam omogućuje procjenu financijskog poslovanja svake agencije pojedinačno. Različiti analitički alati koje nudi naš računalni sustav doprinose učinkovitom računovodstvu u organizaciji.

Osim toga, u USU softveru, imat ćete pristup anti-cafe korisničkom računu. Vaši menadžeri imaju priliku održavati potpunu bazu kupaca, informirati posjetitelje, izraditi različite politike i strategije razvoja marketinga. Zahvaljujući širokim mogućnostima našeg programa, možete ojačati svoju tržišnu poziciju i razviti uspješne planove za daljnji razvoj! Kako biste optimizirali računovodstvo skladišnih aktivnosti, moći ćete preuzeti posebno izvješće i karticu proizvoda, koja će odražavati sva kretanja zaliha u skladištu. U raznim direktorijima programa korisnici mogu postaviti različite vrste cijena, kao što su cijene za jedan posjet, bilježenje posjeta po minuti i drugo. Dodatno, ovaj sustav omogućuje vam razvoj personaliziranih promocija i posebnih ponuda s ciljem pružanja kvalitetne usluge i povećanja konkurentske prednosti vašeg anti-caféa. Za informiranje kupaca o raznim akcijama i posebnim ponudama vašeg anti-caféa, vaši menadžeri će imati uslugu slanja SMS poruka o aktualnim akcijama i popustima, uz čestitke i sl. Sva plaćanja za usluge obračunat će se u posebnom bloku, a aplikacija podržava obračune na različite načine, uključujući bankovne kartice. U svrhu učinkovitije organizacije procesa izdavanja robe za najam, sustav obavještava korisnike o potrebi povrata.

Kako bi prodaja proizvoda bila što učinkovitija i jednostavnija, Vaši zaposlenici će morati koristiti samo crtične kodove snimljene u bazi podataka programa. Automatizacija financijskog obračuna cijena prema bilo kojoj odabranoj tarifi, kao i automatski ispis računa također će ubrzati izvođenje operacija. Možete analizirati svoju strukturu duga i pratiti pravodobna plaćanja dobavljačima i drugim kupcima. Osim toga, imat ćete pristup procjeni potraživanja i kontrolu svih financijskih kretanja. Pravilno računovodstvo može pomoći u analizi profitabilnosti i isplativosti poslovanja u bilo kojem razdoblju, dok će informacije o financijskim rezultatima biti prikazane preglednim grafikonima i dijagramima. Unutar USU softvera moći ćete upravljati zalihama, planirati kupnju i premještati zalihe po skladištima i poslovnicama. Također je moguće procijeniti trenutnu financijsku situaciju tvrtke i napraviti predviđanja za budućnost. Praćenje svakog odjela u realnom vremenu osigurat će uspješno izvršavanje dodijeljenih zadataka i omogućiti ocjenu rada svakog odjela. Kako biste saznali više o ostalim značajkama USU softvera, besplatno preuzmite demo verziju s naše službene web stranice!