Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kuću za odmor

Program za kuću za odmor • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kuću za odmor
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U području poslovanja kuća za odmor, trendovi automatizacije postaju sve važniji, gdje vodeći igrači u industriji radije koriste softversku podršku za mudru raspodjelu resursa, učinkovitu interakciju s klijentima i izgradnju jasnih mehanizama upravljanja. Program za kuću za odmor fokusiran je na visokokvalitetnu informacijsku podršku gdje možete dobiti opsežne količine analitičkih informacija za svaku proizvodnu i računovodstvenu poziciju. Upravljanje se provodi što je moguće jednostavnije. Ovaj program mogu koristiti apsolutno svi državni službenici.

Na web stranici USU Software kreirano je nekoliko razvoja kako bi se zadovoljili zahtjevi sektora ugostiteljstva i odmora, uključujući program kontrole proizvodnje za kuću za odmor.

USU softver je učinkovit, pouzdan i uzima u obzir specifičnosti ustanove i nijanse organizacije. Korisničko sučelje našeg programa uopće nije komplicirano. Ako je potrebno, lako je dobiti daljinski pristup za upravljanje internim postavkama, rad s pozicijama baze kupaca i materijalnom podrškom, provođenje financijskih i skladišnih operacija, stvaranje objedinjenih izvješća i analitike. Nije tajna da digitalna kontrola kuće za odmor podrazumijeva ne samo princip plaćanja na vrijeme, koji se mora strogo pridržavati, već i neke jedinice iz asortimana koje su izvanredne za najam. Program pomno prati razdoblje povrata i šalje vam upozorenja kada vrijeme istekne. Svaki korisnik će se moći lako nositi s analizom proizvodnje koju provodi program, kada je potrebno proučiti trenutne procese, brzo dobiti rezultate i ispraviti problematične pozicije. Nema potrebe zatrpavati radno mjesto ili uključivati vanjske stručnjake.

Ne zaboravite da je temeljni aspekt programa odnos s posjetiteljima ili gostima kuće za odmor. Lako je graditi odnose na najbolji mogući način, koristiti klupske, opće i osobne kartice, baviti se slanjem ciljanih SMS poruka, privući nove kupce. Nekoliko stručnjaka s punim radnim vremenom može biti uključeno u kontrolu proizvodnje u isto vrijeme. Omogućen je način rada za više igrača. Postavka će se potruditi da gosti uživaju u odmoru i da se ne kreću nepotrebno, ne ispunjavaju dokumente, ne čekaju u redu i sl.

Prodaja kuća za odmor prikazuje se u zasebnom programskom sučelju. Istodobno, informacije su dostupne na vizualni način za precizno utvrđivanje pokazatelja dobiti i troškova, reguliranje raspona najma, detaljnu analizu usluga i odatle klasifikaciju. Praksa pokazuje da se odmor može planirati tako da na goste ostavi ugodan dojam. Ako budu zadovoljni, sigurno će se vratiti. Istodobno, teško je podići proizvodne karakteristike organizacije zbog faktora ljudske pogreške.

Svake godine ugostiteljski objekti postaju sve raznovrsniji. Anti-cafe oblik trenutno nema dovoljnu potražnju za otvaranjem novih mehanizama upravljanja i organizacije upravljanja, za razvoj specijaliziranih programa za automatizaciju. Nema ih toliko na modernom IT tržištu. Odabir prikladnog rješenja trebao bi se temeljiti na nizu funkcionalnosti, pažljivo proučiti osnovne i dodatne alate, razmisliti o prilagođenom razvoju za izmjene dizajna, preuzeti demo verziju aplikacije.

Konfiguracija uređuje bitne aspekte organizacije i upravljanja kućom za odmor, vodi brigu o dokumentaciji, prikuplja objedinjena i analitička izvješća. Naš program će strogo organizirati informacije o gostima i posjetiteljima, pružiti alate za komunikaciju s korisnicima, uključujući modul za ciljanu distribuciju SMS-a. Detaljna analiza proizvodnje traje nekoliko sekundi. Istodobno, nema potrebe za uključivanjem vanjskih stručnjaka. Kontrola prisutnosti u ustanovi vrši se automatski. Najnovije pokazatelje lako je pregledati, procijeniti zamah i izvršiti prilagodbe odmah. Ovaj program omogućuje korištenje personaliziranih i općih klubskih kartica, što uvelike pojednostavljuje proces identifikacije gostiju. Općenito, aktivnosti u kući za odmor postat će produktivnije. Nijedna transakcija neće ostati neobračunata. Proizvodne karakteristike objekta mogu se povećati pomoću vanjske opreme - skenera, terminala za plaćanje i digitalnih zaslona. Uređaji se dodatno spajaju.

Posebno je prikazan nadzor nad jedinicama za najam. Ovdje možete pohraniti podatke o svim računovodstvenim stavkama, biciklima, igraćim konzolama itd. Sve ovisi o specifikacijama ustanove. Nema potrebe držati se standardnog dizajna korisničkog sučelja kada je dostupan prilagođeni dizajn.

Program radi izvrstan posao s regulatornim dokumentima, što vam omogućuje izbjegavanje kašnjenja, na neki način oslobađajući tim od nepotrebnih opterećujućih zadataka. Ako je trenutna izvedba kuće za odmor daleko od idealne, bilježi se odljev baze kupaca, pokazatelji dobiti padaju, tada će inteligencija softvera to prijaviti. Osim proizvodnog računovodstva, popis osnovnih opcija konfiguracije uključuje financijsko i skladišno poslovanje. Digitalna kontrola automatski priprema izvješća upravljanja kako bi vizualno prikazala financijske rezultate, pružila analizu za sve provedene operacije. Lansiranje originalnog proizvoda po principu "ključ u ruke" podrazumijeva temeljne promjene u dizajnu, integraciju funkcija i proširenja trećih strana, povezivanje softvera s različitim uređajima i opremom. Vrijedno je isprobati demo verziju kako biste se upoznali s aplikacijom, a da je ne morate kupiti.